Jump to content
Порталът към съзнателен живот

FullPower

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FullPower's Achievements

  1. Прочетох с удоволствие всички коментари... Мога само да кажа че мисълта за раздяла тотално промени жена ми, тя започна да прави опити и да сваля килограми . В началото като се събрахме аз я намирах за много анбициозна която няма да се спре пред нищо за да постигне целите си , от друга страна аз бях затънал в една дупка кадето нямаше да се измъкна дълго време нямах цели, мечти , амбиции . След брака обаче тя се промени а след детето тотално започна да мисли само за детето което е нормално но това не би трябвало да ти пречи да имаш поне някаква идея как да вървиш напред... Отколкото до килограмите много пречат , говорите за любов а секс? като не си сексуално привлечен от пратниора ти аз какво трябва дя изневерявам ли? за да получа привличане към пратниора в леглото? Според мен секса също играе основна част в една връзка. Аз все пак държа на семейството си дори и някой ден да се разделим пак ще се грижа за тях въпреки всичко.
  2. Благодаря за съветите, да вече решихме че сте се развеждаме доста забавно за предбрачния договор и тн. ами да колкото по скоро си намерим това което търсим толко по-добре след като и двамата не сме щастливи така няма смисъл да сме "заедно" защото все пак сме разделени от 3000 км. .
  3. Здравейте, Трябва ми помощ ... накратко аз съм в Англия и работя докато жена ми е в България и гледа 2 годишния ми син. Опитах се да накарам жена ми да отслабне като и давах малки намеци че е качила няколко килограма купих и крос тренажори и какви ли не дрехи за спортуване и тн. като тя ми казваше че ще ги ползва но.. нищо не се промени . В момента тя се чувства нежелана,дебела,силно депресирана . Незнам какво да правя четох какви ли не форуми за това как да накараме жена си да отслабне но спрямо форумите вече съм объркал ще цитирам : "В случай, че наистина се налага да говориш с нея, започни с това, че се притесняваш за здравето й. Ако тя дори за момент помисли, че ти я смяташ за твърде дебела, ще реши, че вече не я намираш за привлекателна и ще трябва да се разправяш с неувереност от нейна страна." Форум за какво да правим след това няма или поне аз немога да намеря. Аз немога да живея с жена която изглежда така и се опитвам ако мога това да го променя.... Ако можете да ми дадете няколко съвета ще съм ви безкрайно благодарен. Благодаря Предварително : Георги
×
×
  • Добави...