Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Danielaaaa94

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Danielaaaa94

  1. Здравейте и преди съм писала тук но ми отговориха че трябва да отида на психотерапия.От 3 години съм с ПР до преди 1 месец и половина пих Золофт по половинка на ден но го спрях на своя глава.Вече не виждах никакъв ефект понякога дори се чувствах по зле когато го пиех.Не знам дали се чувствам напълно добре, защото има дни когато се чувствам на дъното но са редки вече от както го спрях .Със сигурност не искам повече да приемам каквито и да е било антидепресанти но искам да живея нормално а не с страх както сега .Постоянно съм в страх да не получа пак ПА.Посъветвайте ме какво да правя моля ви
  2. Здравейте и преди съм писала тук но ми отговориха че трябва да отида на психотерапия.От 3 години съм с ПР до преди 1 месец и половина пих Золофт по половинка на ден но го спрях на своя глава.Вече не виждах никакъв ефект понякога дори се чувствах по зле когато го пиех.Не знам дали се чувствам напълно добре, защото има дни когато се чувствам на дъното но са редки вече от както го спрях .Със сигурност не искам повече да приемам каквито и да е било антидепресанти но искам да живея нормално а не с страх както сега .Постоянно съм в страх да не получа пак ПА.Посъветвайте ме какво да правя моля ви.

  3. Преди 2 години получих страх имах панически атаки .Не излизах от вкъщи беше ме страх да не ми падне кръвното и да не припадна ако изляза.Ходих на психиатър и ми предписаха Золофт по 1 таблетка сутрин , около половин година ги пих така след това тя прецени че трябва да започна по половин таблетка ,имаше подобрение до преди 2 месеца докато не започнаха отново,но сега дори не мога да изляза нито на кафе спокойно нито да отида до магазина някак по особени са не са същите ,по леки са но страхът в момента е по силен отколкото атаките не знам какво да правя. Давам си сметка ,че това не е от лекарствата и знам че ако сама не си помогна те няма как да ми помогнат. Не знам как да се справя и какво да правя чувствам се отвратително особено сутрин до към 20:00 докато майка не се прибере в къщи ,Помогнете ми дайте ми съвет .
×
×
  • Добави...