Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Gravity

Участници
  • Общо Съдържание

    13
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    2

Gravity last won the day on Април 19 2023

Gravity had the most liked content!

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Здравейте, братя и сестри, моля Ви, ако някой от Вас може да ми даде информация за книгата, или самата книга, нека пише тук; или на адрес: a6s@abv.bg! Самата книга съм готов да закупя и за 100лв. Поздрави и благопожелания на всички!
  2. Христос воскресе! Уважаеми и обичани братя и сестри, поздрави и благопожелания! Искам да Ви помоля да продължаваме заедно тази молитва, всеки ден, в същото време, всеки според желанието и силите!
  3. Здравей, АлександърТ.А.! Благодарен съм и усещам, че не съм сам в избраните път и начинание!
  4. Така е, разбирам Ви, Донке, напълно съм съгласен с индивидуалният Ви подход и примера, който той дава. Но наистина мисля, че вече е необходимо по-глобално действие, тъй както Свети Йоан златоуст е действал чрез Ванга и Свети Георги победоносец е действал чрез преподобна Стойна. По примера на светците да усилим молитвите си и да събуждаме повече хора!
  5. Да, разбира се, братко, унищожава се локално, има разпределение. Но нали искаме да се усъвършенстваме, по примера Господен. Когато Христос прогонва легиона от обсебеният от бесовски сили, те отиват в свинете, но биват унищожени у човека. Това Ви предлагам да измолим от Бога, за цялото човечество, не само за един произволен човек, защото те бързо ще се настанят в друг. Да покажем, че сме готови да приемем трансформирането ни, в същества от следващият порядък. Колкото до старата змия, това е съзнание на ниско ниво, наследено в еволюцията ни от гигантските влечуги, вулкан от ниски страсти, които сега се обединяват с напредъка на висшите дялове на мозъка, като кората и даряват на старите демони нови възможности. В някои от нас змията - демона е още силен и управлява зараждащото се уязвимо и крехко ново съзнание. Пътят на душата е труден и дълъг, не сме спуснати с всичко наготово и съвършени.
  6. Христос воскресе, братя и сестри! Неслучайно споменах свободната воля, нима Бог ще дарува чудовища с добродетели, които тяхната воля отхвърля? Но може би ще откликне на нашата воля за борба с тях! Разбирам, че обичате философия и психология, но нашата най-голяма отговорност е не пряко следствието, а причината, логиката. Приятно ми е, че сте отдадена като всички нас и нека бъдем смирени, честит празник!
  7. Здравейте, Донка, благодаря Ви, за въпроса! Произходът на всяка молитва е един и той е от душата, а тя не зависи от нищо, но всичко зависи от нея. От Преподобна Стойна зная, че волята е свещена и затова на хората е позволено и добро, и зло. Затова ние можем да грешим и това е огромна отговорност и е много опасно! Тази молитва, е проявена чрез мен, не съм я прочел, нито чул някъде. Вложих в нея едни от най-мощните дадени на човечеството слова, които зная: амин, аум, ом тат сат. Събрах истина, воля, вяра, смирение и отдаденост в нея.
  8. Бялото братство отдавна знае, че вбъдеще ще имаме енергийни тела, няма да имаме отделителна система. Както и всякаква мръсотия ще бъде премахната от съществата, в които ще бъдем трансформирани. Затова, братко, с Бога напред и се молете с нас.
  9. Здравейте, братя и сестри, деца на Бога. Дойде време за брането на тежките, люти, изгнили и отровни плодове на алчността, злобата и егоизма! Света е разделен дори духовно, на групи по вяра, срам по-голям няма! Предлагам Ви в тази година, всеки ден, точно на обяд, да отправяме една и съща молитва. Тази - Животворящи Боже, ние, които те почитаме, те молим, унищожи алчността, злобата и егоизма и води човечеството! Амин, аум, ом тат сат. Дано така Бог да премахне тежкият кръст в настоящето!
  10. «Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: «Скоро ли ще дойде това време?» Не, не скоро. Още Сирия не е паднала! Сирия ще рухне в краката на победителя, но победител ще се окаже друг!»
×
×
  • Добави...