Jump to content
Порталът към съзнателен живот

roxana_87

Участници
  • Общо Съдържание

    2
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    roxana_87 got a reaction from SVETLIN80 in Методи за осъзнато сънуване   
    Здравейте,не знам дали темата за осъзнато сънуване е все още актуална но случайно разбрах за нея и ми стана интересна.Ще ви кажа накратко как  попаднах тук. 
    Една вечер сънувах,че със снаха ми ще ходим на работа,и докато вървяхме и разговятяме поглеждам към нея и виждам,че не е тя а моя съученичка от 8-ми клас.Пак погледнах в страни, пак нея и отново беше снаха ми, тогава несъзнателно си казах "това не е възможно,аз сънувам". Втози момент сякаш потънах в нещо,"отворих" очи и видях, че съм си в стаята в леглото,мърдах очи наляво и надясно, ги чувствах затворени.Сърцето ми биеше много силно, чувах ударите му и сякаш бях закована за легло. Уплаших се и панически исках да стана,чувах неясни гласове и виждах сенки. Втози момент климатикът в стаята започна да бръмчи и аз наистина отворих очи. Всичко стана за секунди.
    И така започнах да търся из интернет за това което ми се случи и попаднах в този форум. Опитах отново да попадна в това състояние, но да остана спокойна и за по дълго време, но все още без успех.
    Защо не става, опитвам всяка вечер, дори и на обяд
×
×
  • Добави...