Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Заинтересована

Участници
 • Общо Съдържание

  5
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Заинтересована

  Изпитвам страх от секс

  А какво ще рече попадане в "гъстата материя" и какви са негативните последствия? Простете неинформираността ми, не съм от най-езотерично напредналите. Иначе Торвалд Детлефсен практикува/е практикувал, а и други авторитети за мен са ми препоръчвали регресия, конкретно по здравен мой проблем - та ми беше много интересно "да си спомня" защо съм падала от скала.
 2. Заинтересована

  Връзка с непривлекателен човек

  Яко спорт и движение - поне това беше моя начин. Така де - без претоварване.
 3. Заинтересована

  Връзка с непривлекателен човек

  А ако си пълничък - не е толкова трудно да се отслабне, говоря от опит. За лицето - е, там не може да се направи много (все пак подходяща прическа, риза а не размъкнат т-шърт, доста могат да изменят визията - говоря по принцип)...Но много жени ценят по-груба красота а не нежни красавци. Интелигентността нз дали може да се промени, но знания могат да се придобият...
 4. Заинтересована

  Изпитвам страх от секс

  Аз късно прочетох тази тема и се включвам...Та може в минал живот да си станала жертва на изнасилване. Препоръчвам регресионна терапия - връщане в минали животи с цел преодоляване на останали травми и проблеми.
 5. Заинтересована

  Връзка с непривлекателен човек

  А може просто още да не си я срещнал - жена от твоята категория. Не казвам, че трябва да се целиш единствено в топмодели и да не гледаш душата, но...Не мисля, че някой трябва да прави компромис и да е с човек, който не го привлича, освен ако утре не идва краят на света или краят на репродуктивността ти. А той не идва на 30 години. Може би имаме да си изживяваваме изпитания и да сме известно време сами. А през товаа време - let`s make our single years count.
×