Jump to content
Порталът към съзнателен живот

anitaaa

Участници
 • Общо Съдържание

  24
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте,Орлин искам да попитам в коя твоя книга са описани тези техники за преодоляване на тревожно разстройство,който побликуваш в блога си?Чета блога и искам да ги прелагам,но искам да си го имам под ръка всичко.
 2. Благодаря за книгата д-р Първанов,ще я потърся.
 3. Отделно правя и едни заземяващи,които ми е казал,а на своя глава дишам коремно съзнателно по половин час,един когато се сетя през деня.Много ли е всичко това?
 4. Ами относно холотропнотп ми е казал два пъти в седмицата е добре и че може да стигна до 30 минути,също така и биоенергийно два пъти,но биоенергийното поне не може ли да си го правя всеки ден сутрин примерно?
 5. А колко пъти на ден мога да слушам нидрите ви ,в които пресъстват и дишания?Може ли да се прекали с дишанията,ако примерно слушам и правя по 3 пъти на ден?Понеже аз два пъти в седмицата дишам холотропно,но само 15-20 минути за да освободя малко напрежение.Може ли така да се каже да "предозирам" с дишанията и да има обратен ефект,да започнат да излзиат много емоции?
 6. Благодаря,до сега все дишах доста дълбоко,но е нямало голям ефект заради това че не се потамям в емоциите а се стягам.
 7. Искам да попитам още нещо ,при пристъп на паника,как е правилно да се диша,дълбоко и коремно или кевали дишане?Това дишане което споменавате тук http://orlinbaev.blogspot.bg/2012/04/blog-post_3006.html ?
 8. Така е прав сте, твърде много се оплаквам и осънзах, че това го правя съзнателно или не с цел да търся внимание,да не съм сама с тези чувства,внимание,защото все още те ме плашат.Нямам доверието в себе си.Не се бях замисляла до вчера как постоянно говоря за страховете си,търся начини,методи,да премахна симптомите на паниките,като паника го имах за нещо много лошо,днес осъзнах,че паниката е просто един стрес,който съм натрупвала през това време,когато уж съм си мислила че съм добре,защото изпълнявах уж помагащите ми дишания,йоги,спорт..........Верно това всичко помага,но не и при мен когато го правя механично.Разбрах че за да нямам този стрес,който ще се появи в определен момент като паника,аз трябва да променя себе си,да се науча как да реагирам на този стрес,а до сега се мъчих да намеря начина да премахна самия симптом на паника или да я овладея.Интересното е че едва сега го разбирам.
 9. Как мога да си помогна да овладея малко положенито с паниките,от 2 дена са чести с постоянно заглъхване в ушите и странно чувство в главата,снощи не съм спала ,имах много силна тревожност........това ще отмине ли....от една година имах мн редки паники,сега изведнъж ме тръшна паническото на леглото.....
 10. Кой специалист,може да ми помогне да се науча да се справям с паниките,тревожноста и страховете в Сливен?
 11. Така е ...е аз на това не се научих.Четейки тук форума и контактуване с хора минали през паническото разстройство ,разбрах че просто трябва да се оставя на страха в момент на паника.До скоро се опитвах да се боря със страха,да се стягам,да го отрека.Сега се опитвам,да приема всичко,всяка паника,всеки симптом,но не се получава.Трудно е да пусна контрола.
 12. Благодаря за отговорите ти!Но искам да попитам грешка ли е това че по цял ден мисля за тези страхове и паники,това че търся начини да се справя,това мислене сякаш ме затваря в един омагьосан кръг,но в същото време ако не мисля за начините как да се справя,това не е ли бягане от от състоянието?
 13. За работат ме е страх да направя крачката с симптомите....знам че всеки един симптом се дължи на псотоянната ми тревожност,на постоянния ми контрол ,но въпреки това когато се появи някой,примерно сега съм с замаяност и стягане в главата,започвам да си мисля ами ако товавече е края,ако си остана така,сега по какъв начин да си помогна.........
 14. Може би и аз имам вина че неправих стъпките които ми се казваха че трябва да направя,да започна работа,беше една от тях,но как да започна ,след като аз едвам излизах от нас и ходих до близкия магазин.....и очаквах да ми се помогне с някакви насоки кка да се справя с паниката и агорафобията ми......но когато задавах въпроса,ми с еказваше само нищо няма да ти стане не се притеснявай,но аз това го знам,но как да постигна приемането на страха.Относно приемането ми се казваше,не може ти да си мислиш че умираш и да си викаш оо аз приемам........Казваше ми се в момент на страх и паника да взимам и четвъртинка Зопилкон.И така акто цяло не се научих какво да правя с мислите,симптомите и всичко останало в главата ми........Сега когато всичко се връща,аз просто нз какво трябва да направя.....
×