Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Лени М.

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Лени М.'s Achievements

  1. Здравейте , Чела съм книгата на Беа Надин. Моментът, в който тя попадна при мен беше много тежък и тази книга сякаш беше проекция и успокоение за драмата, през която преминавах. Не само ме накара да се замисля за много неща от духовното ни и физическо съществуване по един по различен начин, но и ми помогна да разреша някои душевни дилеми. Книгата се чете изключително леко. Моя приятелка се познава с авторката и от нея зная че написано в книгата не е просто приказка или художествена измислиця, а послание от духовния свят. Мисля, че си заслужава прочита.
  2. Здравейте! Аз по обичайному за мен, не послушах вътрешния си глас, да вляза в сайта последните няколко дни и разбира се пропуснах началото на житния режим . А разпитвах за него приятели няколко пъти от началото на месеца, защото само бегло бях чувала за това прочистване. Явно е дошло времето, в което съм готова да направя това. Но ... вече сме 15-и се чудя мога ли да започна житния режим от утре или вдруги ден?
  3. Здравейте! Съвсем отскоро зная този сайт и се надявам, че ще можете да ми помогнете. Препоръчаха ми да отида на ирисова диагностика при д-р Петър Димков, внукът на известния лечител Петър Димков. За сега не мога да открия къде е кабинета му - дали някой го знае и може да каже. Предварително благодаря на всеки, който ми даде информация
×
×
  • Добави...