Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Fleur

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Fleur

  1. "Можете ли да обичате някого, който никога нищо не е пожертвал за вас?" От моята позиция "Обичам" не познава "не мога". Обичането не харесва въпроси от типа "защо", то дори не класифицира така нещата. Усещанията и онова, което те пораждат като действие и обратното (действията, които пораждат усещания в следствие на любов), са поток във възходяща линия.
  2. Много би ми било интересно да прочета онова, което би споделила една жена, в която е влюбен много по-млад от нея мъж...... Е, в мен е влюбен младеж, по-млад с 13 години. За омайното чувство няма да говоря, защото това е най-красивата ми история дотук. Само ще кажа, че съм щастлива, че се чувствам жена, крехка, красива, обгрижвана, желана, нежно приласкана и защитена с чувството, което този човек ми изпраща... .... А какво ще стане бих могла да кажа след години....Надявам се, че това ще е моята история до гроб. Това беше само едно лирично отклонение на една жена, която за първи път разбира какво е да я обичат всецяло (на 38.....).......
  3. Припознавам себе си, но с тази разлика, че не се обвинявах и бях на още повече години. Сега, от позицията на времето, бих казала, че това е съвсем нормално и че не съм била готова за "това", "с онзи човек". Според мен нищо по никакъв начин не бива да се насилва - нито психиката ни със собствени размисли (доколкото това е възможно), нито физиката (с намеса на лекар или със стискане на зъби докато го направим - което беше "а пропо" моето решение навремето - да го направя, защото момчето не може/не бива вече да чака....).
×
×
  • Добави...