Jump to content
Порталът към съзнателен живот

SoulSearcher

Участници
 • Общо Съдържание

  20
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Цветовете на аметиста - от светло розово до тъмно лилаво, индиго и виолетово - съживяват силните изцелителни сили на този кристал. Аметистът е известен с това, че пречиства всяко пространство от отрицателни вибрации, излъчва по-висока енергия и създава подходящо място и атмосфера за човек да се върне към източника на собствената си сила. Той успокоява и охлажда прекомерните емоции и улеснява прехода към по-медитативно състояние, като изчиства ненужните натрупвания на ума. На физическо ниво се твърди, че аметистът укрепва имунната система и спомага за изцеляването на дисбалансите в дихателните пътища и кожата. Интересно е да се отбележи, че името на аметиста, преведено от гръцки, означава камък, който може да защити носителя от интоксикация. Откъде Идва Аметиста? Повечето от аметистите идват от Бразилия и Уругвай, въпреки че също могат да бъдат намерени в Южна Корея, Канада и САЩ. Най-добрият и най-висококачествен аметист се смята за този от Русия. Фън Шуй Качества Във фън шуй аметиста се използва за пречистващите му качества, както и за способността му да се свързва с по-високи енергийни нива. Може да бъде използван за успокояване на емоциите в семейството, където са възникнали аргументи и недоразумения. Той може да помогне и за ученето. Източник
 2. Благодаря ви за съвета. Силно се надявам, че има психотерапевт, който да ме приеме с всичките ми странности. Чел съм книгата - уникална е. Липса на воля. Слаба или никаква връзка със сърцето. Повече от всякога се чувствам изгубен. Временно съм се чувствал добре през годините, но винаги съм се връщал към горе описаното състояние. Вчерашната употреба на марихуана ми помогна да изкарам това, което беше в подсъзнанието ми, това което се случва всеки ден и всяка минута в подсъзнанието ми, това което не ми дава вътрешен покой от толкова дълго време - на светло.
 3. Благодаря, но не бях пушил от месеци. А и се събират се 3-4 пъти пушене в годината. Не мисля, че това е източника на проблемите ми.
 4. Марихуана ми помогна да изкарам на светло това, което става в подсъзнанието ми всеки ден, всяка минута, всяка секунда през по голямата част от времето за последните години. Следват прозрения от вчера вечерта. "Заставаш зад очите на всеки който видиш, без граници, слятост. Забравих на второ ниво в корема ми какво се случва. Комплекс за малоценност." "Увреден съм." "Не усещам връзка с Бога вече, в тъмнина съм." "Чувствам се изтощен от дълго време - 14, 15 годишна възраст. Появи се постепенно, с постоянна сила през годините, единствено чувството на дълбока тъга се задълбочи. Давя се." "Кое е лъжа? Кое е реалност? Това се питам постоянно в тъмнината - Нанси ме харесва?" "Започнал съм да се деля от приятелите - от много време. Има едно черно пространство между тях и мен, сякаш не сме свързани вече." "Използвам храната като утешител, но в реалност съм слаб и слабея поради идеологиите ми за правилен живот." "Виждам през душите на хората - живота на човек." "Марихуаната засилва тъмнината в мен. Спри. Развивам психическо разстройство." "Този трип просто засили чувството на тъга у мен." "Плачейки думата ми казва, че от дълго време крия емоциите си от родителите ми - емоционално съм недостъпен. Преди усещах тъга също у тях като разговарят с мен, заради емоционалната ми недостъпност, но вече като чели не им пука. Нещо тормози душата ми." Това беше от вчерашната вечер. Не можах да последвам на второ ниво какво се случва в корема ми като се срещна с някой. Често усещам, че енергийните центрове в тялото ми са блокирани и енергията не циркулира. Наскоро усетих енергийните центрове напиращи да излязат, че изпиването на една бира ги отключи и се почувствах отново човек дори за няколко часа. Усещам винаги, че аурата на другите преминава през мен и поради това блокирам. Все едно нямам личност. Нуждая се от помощ.
 5. Здравейте, Не знам доколко е добро заглавието на темата, но мисля, че описва донякъде как все повече се засилва чувството в мен, че това не съм аз. Като цяло, много се отдалечих от себе си, развих някакъв асоциален проблем, а и като цяло връзката с мен не е възнаграждаваща като преди. Не казвам, че преди всичко беше идеално, но имах мигове, в които успявах да се откъсна от невротичното ми, несъзнателно поведение и да изпитам моменти, в които се чувствам жив и най-вече човек. Такива моменти не съм имал от 3 години. Не знам каква е причината за това, мога само да гадая - ген, лоша карма, лоши занимания като отваряне на третото око, поне някои казват, че отварянето на третото око може да позволи на лошо духове да влязат в теб, но това беше продиктувано от интереса ми езотеричното. Мисля, че книги/беседите на Учителя, ще ми помогнат. Още преди знаех, че неговите дела биха ми помогнали да видя света и да надмогна невротичното в себе си. Но чак сега открих сили да го направя. Не знам обаче от къде да започна. Всякакъв съвет ще ми е от полза. Извинявам се, ако съм объркал раздела. Поздрави.
 6. Здравейте, Какво смятате по следния въпрос: Дете, което е израснало в семейство с поне един родител нарцис, може ли да бъде по-добра версия от своите родители? Децата на това дете ще бъдат ли още по-свободни, докато в един момент това разстройство бъде превъзмогнато? Поздрави
 7. Така е. Благодаря, че отново ми показахте отговорите в съзнанието ми, които съм прекалено твърдоглав за да приема! Много благодаря за коментара! Възхищавам ви се на работата ви г-н Орлин Баев. Чел съм десетки ваши коментари и статии. Адмирации. Мисля, че това което най ми пречи е факта, че бъдейки твърдоглав забравям много от просветлението, което получавам. Спъвам прогреса си постоянно.
 8. Здравейте, Разбрах 2 неща за мен за 22 години. Първо, въображението ми действа несъзнателно. Всичките мисли, картини и прочие се развиват зад някаква завеса, която закрива всичко от вниманието ми, с изключение на редките моменти когато ми е позволено да погледна какво се случва. И второ, не мога дори да извикам картина в съзнанието си ясно и за повече от няколко секунди. Да не говорим ако искам да си представя някакъв сценарий. Сякаш ума ми е неопитомен, див. Тази несъзнателност в мен се манифестира с разпиляност, започване на много неща наведнъж, които никога не биват довършвани. Единствено следването на график ми е помогнало да развия съзнателност, но това беше изключително тежка битка със самия себе си, която ме изморява до краен предел. Надявам се да има и други начини за култивиране на съзнателността обратно у човек. Ако някой има допир с темата е добре дошъл с мнение. Както и всеки, който смята че би могъл да помогне със съвет! Поздрави.
 9. SoulSearcher

  Георги

  Благодаря за коментара! Ще прочета книгата. Но преди това искам да кажа нещо. Вчера излязох с приятел и сякаш точно това ми беше нужно да получи духовно видение. Видях се като дете, по характер, и че постоянното следване на някакъв строг глас в мен - направи това, не бъди това ми преча да бъда себе си. Лошото е, че той постоянно присъства в мен и усложнява всяка една ситуация, премисляне, тревожност... Но когато го спра (редките моменти) всичко е просто перфектно. Мисля, че видението, което получих е резултат на молитвите ми. П.С - След като поразмишлявах днес, стигнах до извода, че този глас в мен е морала ми. Хората винаги са ми казвали, че съм много добър човек и свестен, но не знаят какво ми е на главата...
 10. SoulSearcher

  Георги

  Да, разбирам, че има и друга страна на това, че трябва да не се оставям да се влия толкова психически от тяхното поведение и опит за контрол. Но, това става рядко, както споменах по-горе, и след това се връщам пак в същото положение - гняв, омраза и раздразнение при техните опити да ме контролират.
 11. SoulSearcher

  Георги

  Благодаря за включването! Това е, че (не искам да преувеличавам, въпреки че асцендента ми е Лъв) нямам никакъв контрол над вътрешните решения. Мисля, че страдам от депресия, която се е появила в ранно детство (?) и сега се притеснявам за всичко, защото в един момент ми се възвръщат способностите да взимам решение и решавам, че не искам да бъда еди какъв си и еди що си и в следващия вече опцията да решавам я няма и аз си оставам същия... В момента се боря с вътрешния си аз, да се опозная и да се излекувам. Все още не мога да разбера какво ми е. Всичко изглежда толкова сложна, само на моменти има проблясъци и после отново не знам какво да правя.
 12. SoulSearcher

  Георги

  Някой друг да се включи :)?
 13. SoulSearcher

  Георги

  Определено, просто се виждам като едно продължение на тях. Определено съм мислил варианта да се отделя, още когато в ранна възраст се породи отвращението, заради отношението им към мен. Но не могат да се променят, това е част от тях. Майка ми, която не е такава покрай стоенето по цял ден в нас и покрай дядо ми започва и тя да прихваща тези черти. Но мисля, че най-лошото е че малко или много и аз започнах да се превръщам в тях.
×