Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Теодора Андреева

Участници
 • Общо Съдържание

  630
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  2

Теодора Андреева last won the day on Май 29 2012

Теодора Андреева had the most liked content!

4 Следващи

За Теодора Андреева

 • Ранк
  Приятел на Портала

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Интереси
  Родово имение, природосъобразен начин на живот, самоусъвършенствуване, градинарство, медитация, музика, пътувания

Последни Посещения

14927 посещения на профила
 1. Теодора Андреева

  За радиестезията

  Здравейте, В темата отдавна не е писано. Аз съм начинаеща в работата с махало. Измислих си едно упражнение - на три еднакви листчета съм написала "да", "не" и "може би". Обръщам ги с написаното надолу и питам махалото да ми покаже на кое листче пише "да", "не" или "може би". Е, в приблизително половината случаи показва грешно. В началото даже отговаряше с "не", когато го питах иска ли да работим с тези листчета. Мнения?
 2. Теодора Андреева

  Захранване след житен режим

  Приятно захранване на всички и бон апети!
 3. Здравейте, Чудя се дали ще е добре да приложа еднодневен прием на английска сол (30 гр. на 4 пъти) по време на житния режим?
 4. Теодора Андреева

  Нови филми

  Никой не коментира "Люси" на Люк Бесон? Какво би било, ако използваме 100% от мозъка си? Гледай Трейлър Сценарист: Люк Бесон Режисьор: Люк Бесон В ролите: Скарлет Йохансон, Аналей Типтън, Фредерик Чау, Мин-Сик Чои, Морган Фрийман, Амр Уакед, Клеър Тран, Пол Чан Продуцент: Кристоф Ламбер, Люк Бесон
 5. Още по темата https://youtu.be/3a-JBAzlp8Q
 6. Някой знае ли дали има медицински център или клиника за алтернативна медицина във Варна? Освен тази на Др Емилова? Но с истински лекари, а не някакви самозванци.
 7. Има и още по-голямо малоумие - това да си мислиш, че знаеш всичко и по-добре от другите. Не знам кой смята науката за по-висша от чувствата, просто отговарям на зададения въпрос с информация. А пък човек може да вярва или да не вярва.
 8. Има цяла наука за взаимодействието на съзнанието и материята - ноетика. А ако сте любител на филми, показващи части от пъзела, гледайте "Люси" на Люк Бесон.
 9. Теодора Андреева

  Житен режим 2015

  Здравейте, Не е много оживено в темата в сравнение с други години. Днес завършвам житния режим, който започнах вминалия понеделник. Тази сутрин видях кръвоизлив в едното ми око. Това е вторият житен режим който правя, първият беше преди няколко години. В сравнение с първия вторият мина лесно, с повече спокойствие, самовладеене и самодисциплина, която смятам да продължа да поддържам и за в бъдеще в храненето и не само. Защото трябва да си призная, обичам да приготвям и да похапвам вкуснотийки и това се отразява на теглото ми. Освен това постигнах вътрешно спокойствие, равновесие и самоконтрол. В същото време особено в началото имаше неприятни мисли, чувства и спомени. Нямах обаче много време за вглъбяване, размисъл и медитация. Мисля. че най-важното, което постигнах е контрол и дисциплина на храненето.
 10. Самоцитирам се и прецизирам - търся добро място във Варна, където да има парна баня/сауна и където се прави лечебен масаж, но без СПА глезотии.
 11. Теодора Андреева

  Живот на село

  Здравейте, Търся човек, евентуално млад пенсионер, любител на природата, който желае да живее за постоянно или за известно време на село (Варненско) в моята къща без наем, а срещу стопанисване и опазване в мое отсъствие. Има хубава градина с овошки, цветя и билки, едно куче и три бели котета, интернет, отопление на дърва. Наблизо има гора, а на 20 км - море.
 12. Теодора Андреева

  Живот на село

  Може, разбира се. Аз писах "евентуално" като пример, защото пенсионерът има доход, макар и малък, и няма нужда да работи в града.
 13. Теодора Андреева

  Живот на село

  Здравейте, Търся човек, евентуално млад пенсионер, любител на природата, който желае да живее за постоянно или за известно време на село (Варненско) в моята къща без наем, а срещу стопанисване и опазване в мое отсъствие. Има хубава градина с овошки, цветя и билки, едно куче и три бели котета, интернет, отопление на дърва. Наблизо има гора, а на 20 км - море.
 14. Теодора Андреева

  Предложения и Препоръки

  Линкът към обявата беше за да се видят снимките на къщата, целта на темата тук не беше продажба, а търсене начовек, който желае да живее в тази къща. Трябваше да махнете само линка в такъв случай. Щом е така, ще пусна пак тема без линк, надявам се че нямате нищо напротив.
 15. Теодора Андреева

  Предложения и Препоръки

  Много моля, престанете да триете теми без основание и без обяснение.
×