Jump to content
Порталът към съзнателен живот

mariie

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mariie's Achievements

  1. Благодаря ,че ми отговорихте. Ще се консултирам с психиатър, имам час за 24-ти. Относно психолога в София бихте ли ме насочили към име. Много ми допадат съветите на Орлин Баев и Тодор Първанов, но видях ,че те не биха могли да ме поемат поради натовареност в графика, д-р Първанов някъде прочетох,че не практикува. Много благодаря!
  2. Здравейте, имам ПР отдавна. Пиех сероксат и бях добре. Преди време го спрях.От месец се чувствах отчаяно относно работата си, не върви както се надявах и се появи рецидив от 20дни. Топли вълни,изпотени длани и ходила, силен страх и непрекъсната напрегнатост,липса на апетит, стомашен дисконфорт.Не смея да излизам от вкъщи.Ходих на психиатър и пия золофт и ксанакс по схема. До някъде лекарствата ме успокояват, но започнах да повръщам сутрин и си направих тест за бременност-положителен. Много искам да пробвам с помощ от психолог или психотерапевт. Не желая да пия хапчета, а и е противопоказно сега... Препоръчайте ми някой ,аз съм от Перник!
  3. Здравейте,писах тук преди дни.Имам ПР от доста време,преди две седмици се появи отново.Постоянна напрегнататост, страх,избягвам да излизам, не ходя на работа.Ходих на психиатър изписа ми схема с ксанакс и золофт.Започнах да повръщам по 2-3пъти сутрин,което ме усъмни и си направих тест за бременност-положителен е.Шашнах се от това,че съм пила и пия хапчета,да не увредят бебето. Психиатъра не ми вдига телефона за консултация.Не искам да пия хапчета.Искам да се справя ,но не мога сама. Не знам никакви техники, като се разтревожа пия вода, пробвах да контролирам дишането, но като се концентрирам в това се замайвам повече.Веднъж на ден с жестоки усилия ходя до магазина(на 50м от блока) като залитам като пияница(на връщане е по добре).Нямам и не желая придружител за "помощ"когато излизам. Но и нямам смелост да излезна по-далече. Моля,Ви дайте ми координати на психолог в Перник,не желая повече да се тъпча с хапчета, почти никакъв ефект не усещам,а и не е решение. Готова съм да "умра" по пътя (докато стигна до кабинета)към заветното спасение-Психолог. Четох доста постове тук за самопомощ ,но изобщо не вниквам в тях.Не разбирам разтеглените приказки и бла-бла,сигурно са ценни,но на мен не ми влизат.Означава ли това,че съм безнадежден случай. Не мога да вникна в "духовните" неща. Има ли нещо с което да започна като първи стъпки за тюфлеци(дано помагате и на тях)!
  4. Да при психиатър ходих, благодаря за отговора.
  5. Здравейте имам ПР от 13г на епизоди.Дълги години пих сероксат и бях супер,даже мислех ,че ПР е в миналото. Сега адът се върна отидох на психолог ,предписа ми ксанакс и золофт и изпих вече по един блистер от всяко,НО разбрах,че съм бременна във втори месец.Дали плода се е увредил от хапчетата!!Но знам,че не се спират рязко.Какво да прявя?
×
×
  • Добави...