Jump to content
Порталът към съзнателен живот

sunny girl

Участници
 • Общо Съдържание

  18
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. sunny girl

  Лесно ли е да си жена

  Ние живеем в дуалност.Каква точно е ролята на мъжката или на женската енергии? Kогато се отработва женската енергия това означава,че се очаква от жената да бъде най-вече партньор,майка и човек,който се грижи за дома и семейството.Е,тя може да се изявява и социално,но в никакъв случай да иззема мъжката функция-а тя е:грижа за семейството откъм изхранване,кариера,работа,борба навън,в условията на груба конкуренция,грижа за жената и децата и материалното им осигуряване.И понеже срещу мен ще скочат сега феминистките ще кажа-жената отработва женска енергия(тази на съпруга и майка),а мъжът-мъжката-работа,кариера,борба за защита на семейството от външни да го наречем условия.И понеже не се спазва закона за отработването на тези енергии има толкова много болести-на гърдите,матката,яйчниците-те всички са болести на женските органи и показват дисбаланс в отработването на тази същата женска енергия.А пък мъжът да си седи у дома-пак същото-грешно отработване на мъжката енергия и...болести. Ако разгледаме и чакрите-по 2-ра мъжът е отдаващ,а жената-приемаща т.е. енергиите текат в таз посока-мъжът да дава(материално,духовно,сексуално),а жената-да приема. Ако жената не приема чрез втора чакра(няма партньор) то тя трябва да издигне тази енергия до 3-та-това означава,че тя или трябва да се отдаде в служба на обществото или пък да развива активно своята духовност.В противен случай ще се получи застой в енергиите.
 2. Поста ми беше закачка към д-р Тодор Първанов. Естествено,че и жените и мъжете са равни.Всичко зависи от това как се чувства конкретния човек в кожата си.
 3. Хехе.Аз пък смятам,че мъжете сте прее...... Чувствам се прекрасно в кожата си,цикъла не ми прави никакво впечатление,раждала съм 2 пъти и още съм жива. Мъжете по принцип са много мислещи същества.За всяко нещо прилагат логика.А както знаем този свят е всичко друго,но не и логичен."Скарани" са с изпитването на чувства,а и както знаем в духовния свят се оправят много по-трудно от жените.Ето например-жените влизат много по-лесно в медитация от мъжете и виждат в пъти по-добре в акашовите записи.Енергията им в духовния свят е 7 пъти по-силна от тази на мъжете. А сега да видим-кой е прецакания?
 4. sunny girl

  Лесно ли е да си жена

  Не мисля,че жените са по-ощетени в здравословен план.Всичко зависи от това как човек се грижи за себе си. Не мисля,че и месечния цикъл е проблем.Също и износването и раждането на дете.Жените вече раждаме най-много до 2 деца.Това са 18 месеца от живота ни.Имаше една поговорка:"Най-лесно е да родиш едно дете,най-трудно- да го отгледаш". Ако жената отработва правилно женската енергия надали ще има кой знае какви проблеми.Лошото е,че се опитваме да изземваме и мъжките функции напоследък.Тогава какво остава на мъжете?
 5. sunny girl

  Лесно ли е да си жена

  Ние живеем в дуалност.Каква точно е ролята на мъжката или на женската енергии? Kогато се отработва женската енергия това означава,че се очаква от жената да бъде най-вече партньор,майка и човек,който се грижи за дома и семейството.Е,тя може да се изявява и социално,но в никакъв случай да иззема мъжката функция-а тя е:грижа за семейството откъм изхранване,кариера,работа,борба навън,в условията на груба конкуренция,грижа за жената и децата и материалното им осигуряване.Жената отработва женска енергия(тази на съпруга и майка),а мъжът-мъжката-работа,кариера,борба за защита на семейството от външни да го наречем условия.И понеже не се спазва закона за отработването на тези енергии има толкова много болести-на гърдите,матката,яйчниците-те всички са болести на женските органи и показват дисбаланс в отработването на тази същата женска енергия.А пък мъжът да си седи у дома-пак същото-грешно отработване на мъжката енергия и...болести. Ако разгледаме и чакрите-по 2-ра мъжът е отдаващ,а жената-приемаща т.е. енергиите текат в таз посока-мъжът да дава(материално,духовно,сексуално),а жената-да приема. Ако жената не приема чрез втора чакра(няма партньор) то тя трябва да издигне тази енергия до 3-та-това означава,че тя или трябва да се отдаде в служба на обществото или пък да развива активно своята духовност.В противен случай ще се получи застой в енергиите. Или най-общо казано колкото тежко е на жената,толкова е и на мъжът.Всеки си има свои уроци и свои отговорности.Раждането е естествен процес,ноо по-важното е отглеждането на детето,в което трябва да участват активно и двамата родители. Поздрави!
 6. Ние всички сме част от Бог. Той ни е дал частица от себе си-своя дух. Както и всички хора сме едно цяло т.е. ние всички сме свързани и сме вплетени в една обща енергия - ЕдинЕние. Което означава,че всички хора,заедно с Бог представляват едно цяло. Ние всички сме част от светлината,ние сме светлина.Бог е светлина.
 7. sunny girl

  Смяна на измеренията

  "От 2013 година започва новият етап наричан Епохата на Светлината. В това време Земята ще бъде в положение на духовно и физическо очистване. Ще настъпят за хората много силни вибрации Последните ще бъдат по-лесно понесени от чистите в духовно отношение хора. Катаклизмите на земята ще бъдат повсеместно явление, което ще се отрази на живота на хората и тяхното поведение. Всеки които иска да преживее в този период – Епохата на светлината, трябва да запомни и да спазва следните еволюционни принципи: 1. Целта на човека на Земята е физическо, емоционално, ментално и духовно развитие; 2. Всяко човешко същество има божествена Същност; създадено е от светлина и любов, природата на които е доброто; 3. Свободната воля е абсолютно универсално право; безупречността призовава“аз “ да подчини своята свободна воля на божествената воля с вяра и доверие; 4. Цялото мироздание е свещено, независимо от това до колко удовлетворява нуждите на отделното “аз”. Тези четири духовни принципа ще донесат спасението на хората и Земята. Да преодолеем високомерието, болезнената пристрастеност, презветостта, ненавистта, насилието, жертвите и срама, както вътре в страната, така и срещу другите страни. Да се прекратят експериментите с лазерните, атомни и водородни средства за масово унищожаване на други и Земята да се очисти от тези материали.Сегашният контрол осъществяван от днешните разрушителни сили е основан на две неща: 1. Илюзията за превъзходство на ненавистта и страха над любовта. 2. Вярата в това, че тъмата е по-силна от светлината. Ако човечеството се избави от тези две идеи и приеме споменатите четири духовни принципа, планетата Земя ще усъществи огромен духовен скок, което ще донесе за нейното спасение. Световете ни, постепенно се раздалечават. Избора е направен и пътищата се уплътняват. Има още малко останало време, да се обърнем към Светлината. Новия свят е на прага ни и от нас зависи дали ще го прекрачим, за да влезем в него. Земята върви неотклонно към изграждане на светлинното си тяло и ще запази при себе си само тези, които също израстнат заедно с нея. Всички вие, Приятели, които сте насочили взора си към пето измерение - не се страхувайте, че сте самотни, че нищо не става, че сте изоставени. Знайте, че вие имате десетки водачи, които ви помагат да преминете през не лекия преход към светлината на духовните светове. Скоро ще бъдете организирани така, че да се свържете със сродните си души и да изградите нови общности, в които старото няма да ви засяга. От вас се иска сега да работите усърдно върху собственото си духовно израстване и да се отърсите от старите ненужни човешки навици и определения. Как? Всичко пречиствайте с Любов и го преживявайте чрез Любовта - това е единствения начин да изградите новите си светлинни тела. И от мен с много Любов, Приятели!"
 8. sunny girl

  Смяна на измеренията

  Здравейте,приятели, напоследък все повече се пише за смяната на измеренията и повдигането на вибрацията на Земята. Имате ли информация по темата?
 9. sunny girl

  Благовещение

  "Ако постоянно обсъждаш другите няма да ти остане време да ги обичаш." " Утре е благовещение. Благовещение е празник, който обединява всички християни, без значение дали православни, католици или протестанти. Отбелязваме го на 25 март. Това е денят, в който се смята, че Архангел Гавраил е донесъл вестта на Дева Мария, че нейният син ще бъде Спасителят. В българските народни представи пък денят се свързва с окончателното настъпване на пролетта и се нарича Благовец. Смята се, че на този ден пристигат и лястовиците и, ако ги видим, сваляме мартеничката си. Както премине този ден, такава ще бъде цялата година смята народът. Затова е добре да станеш рано, да хапнеш, да почистиш къщата, да подредиш градинката.Не забравяйте да сложите пара в джоба, че, ако ви закука куковица, цяла година да имате пари.Смята се, че денят е благ и на него по-малко боли, а отровите нямат сила. В миналото поради тази причина предците ни избирали този ден да продупчат ушетата на момичетата и да бележат животните. На Благовещение излизат самодивите. А също змиите и гущерите, които в миналото народът ни гонел с заклинания и подрънчаване на метални предмети. Жените през този ден не бива да пипат остри предмети - игла, ножица, за да се предпазят от ухапване на змии през лятото. По-рано сутринта се палят огньове с говежда тор, също за прогонване на влечугите, а болните оставят дрехи в гората за здраве - да ги полазят змиите. На този ден пчеларите отварят кошерите, за да е сладък медът. Домакините с градини сеят краставици и пипер - да са хубави да не горчат и лютят. Засяват се и овощните дръвчета да е хубав, сладък плодът. Благовещение се пада все още по време на Великденските пости, затова на трапезата има постни ястия. Все пак това е денят, в който слагаме и риба на масата. От този ден нататък, както се казва, се "хващаме за зелено" така, че на трапезата освен това, слагаме супа от коприва или друго ястие от спанак, лапад, магданоз, левурда. Характерно за Благовец също е лучникът, на места пък месят хляб или кравай с форма на змия. Имен ден имат всички, които носят нещо благо в името си: Благовест, Благой, Блага, Добрин."
 10. Надали някой лаик,като мен например, би могъл да ти каже какво ще стане. Аз лично си направих пълен хороскоп при много добър астролог,както и хороскоп за съвместимост.Много съм доволна.Трябва да се знае,обаче,че дали нещо от хороскопа ще се случи или не зависи много от нашата лична воля. Астрологията не е гадаене,тя дава насоки,казва кога е най-удобното време за конкретно начинание.Тя надали ще ти каже дали ще се живееш с някого и дали същия например ще направи нещо точно определено.По разположението на звездите в момента(транзити) и в зависимост от разположението им спрямо планетите в рождения хороскоп(дали има напрегнати аспекти и пр.) се съди за това дали едно събитие е вероятно да се сбъдне и дали времето е подходящо или не за дадена инициатива.Но наталната(рождена) карта трябва да се изследва ЦЯЛОСТНО от специалист,защото не са важни толкова планетите,а техните аспекти,както и разположението на Лилит,Селена,Северен и Южен лунен възел и пр.А тези зависимости може да ги разчете човек с опит.Ако имаш някакви въпроси можеш винаги да ми пишеш на лични. Поздрави!
 11. sunny girl

  НЛО

  И не сме. Има много книги,написани по данни на НАСА,както и на руснаците.Те имат изследвания,дори цели отдели,които се занимават с изучаването на извънземни цивилизации.Да вземем например нашата БАН.Имаме си отдел за изучаване на извънземните цивилизации.Много интересни са интервютата на проф.Лъчезар Филипов,който работи в този отдел.Той има участия в много предавания по нашите телевизии. Друг наш известен уфолог е проф.Стамен Стаменов.По принцип си обичам нашите си учени,защото и ние сме дали нещо на света.
 12. За храненето с различните видове храни-да,надали има гаранция за духовно извисяване. Но какво става при НЕхранене.Говоря за въздържание от храна или за гладуване.През периодите без храна човек започва да разсъждава по един много различен начин.Просто се извисява,независимо дали е осъзнато или не.Затова и Исус препоръчва временните въздържания от храна,не само такива по време на постите.А периодични-за изчистване на тялото и душата. Поздрави!
 13. sunny girl

  НЛО

  Естествено,че са различни. Интересна е книгата на българския уфолог Стамен Стаменов "Кой управлява Земята?". Там са описани различни цивилизации и извънземни,които са били обект на НАСА. И защо Земята да не е посещавана.Надали имаме толкова голямо его,че да си мислим,че ние сме единствени и неповторими в многото вселени,които съществуват.А не сме и черешката на тортата,защото май сме доста назад в стълбицата-нещо като индианци за повечето високоразвити технологично цивилизации.
 14. Хората,които се хранят с месо смятат,че еволюцията на човечеството е именно тази,при която се консумира месо. А и повечето от тях изобщо нямат намерение да се научават да ходят.
×