Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ивет

Участници
 • Общо Съдържание

  37
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Разбирам ви , но ме е обхванал страх.. Почвам да си мисля да не е от очите и да ми се е повишило очното налягане..
 2. Здравейте! Тъй като виждам , че никой не отговаря , а не е и длъжен реших да пиша пак.От сърце ви моля да ме посъветвате , защото аз така и не разбрах, колкото и глупаво да звуча.В труден период съм , много изпити , тежки и практики , че тези вибрацийки на главата искам да престанат.Защото от притеснението ми се затварям и спирам да излизам.Някакви хапчета има ли като лек? Аз че съм си нервна е така , но защо някой път от определени хора и ситуации се засилва.Сигурно от повече от половин година не съм се чувствала спокойна и без т.н вибрации.Напоследък ми потрепват и мускулите , не се наспивам.Ще съм благодарна на всеки съвет и ще се опитам да го приложа!
 3. Може би не трябва дя бягам от ситуациите , които ме плашат , за да стопя този страх , да не го мисля толкова.Аз така разбирам и вас.
 4. Благодаря за проявеното търпение!А като усиля тази симптоматика , какво ще променя? И тъй като това си появи наскоро , на какво се дължи , нормално ли е и свързано ли е с психически проблем?То се проявява най-вече като има тълпа от хора , които познавам, момче, което харесвам и хора към които имам донякъде респект.
 5. Да , ясно ми е за интернета.Просто исках да ви попитам как да намаля тази симптоматика.Въпроса е , че аз го мисля постоянно , примислям, анализирам всяко мое действие.Някой път е от напрежение в очите и сякаш просто минава като ток през мен , не дотолкова треперене.Възможно ли е всичко да е , защото го мисля и как да се справя с това.
 6. Може би става въпрос за тремор? Защо го получавам и не може ли да се лекува? Ако изобщо е това
 7. Здравейте! Посъветвахте ме да пиша тук ако има нещо.Споделих Ви за това , че имам като леко трептене на главата , но беше леко и близо до очите.В други моменти като разговарям сякаш усещам , че очите ми ще изхвръкнат и веднага отвъртам поглед.Но съм се наплашила най-вече от така да го кажа потрепванията , които се разпространяват леко надолу от главата.За миг главата ми сякаш се разклаща , усещам го като импулс или сякаш задната част на главата ми се разклаща.Страх ме е да не си вижда от хората Посъветвайте ме как да постъпя.
 8. Благодаря за отговора! А телесните симптоми , които описах на какво се дължат?
 9. Също този страх е породен от това , че има едно момче , което има страшно много тикове и ме е страх да не стана като него.
 10. Аз го мисля твърде много , когато седна да уча и когато съм в лекция, сред хора.Имам определен тип от хора , от които сякаш имам респект и се получава или определени ситуации.Сега страхът ми е дали ще получа тикове.Много ви моля за отговор.Чувствам леко потрепване вътрешно и както казах , но не мога да обясня чувството , подобно на мравучкане или импулс.Днес главата ми потрепна и не знам дали само аз го усещам или се вижда.Ще съм благодарна за всеки отговор!
 11. Здравейте! Както бях чела някъде , ОКР мени теми и вече го осъзнах.Предишният ми страх изведнъж намаля , сещам се за него , но не ми изглежда така зловещо.Всичко започна , когато с една приятелка се скарахме И аз го понесох тежко.От тогава като говоря с човек изпитвам как да го обясня -мравучкане , бодежи в главата.Отделно при преместване на главата пак го чувствам и ме е страх да не се забелязва от хората.Питала съм -казват ми , че не ми личи , но аз като защита намалих излизанията и контактите.А толкова много ми се иска да съм като преди.Като съм на кафе при вземането на чашата и отпиването чувствам същото.Беше намаляло , но сега съм в тежък семестър и даже и сега чувствам болка в теменната част, напрежение в тялото и главата.Страх ме е да не получа тикове и да не бъда отхвърлена.Защото аз ли си измислям , но сякаш ми потреперват мускулите на моменти и сякаш тялото ми отскача.Как да го спра? Само под действие на алкохол се чувствам г.д добре.Помогнете ми.Искам да излизам , контактувам с хората.Напоследък имам и кръвно 150 на 90.
 12. Здравейте! Ще се опитам да разкажа накратко историята си. Имам ОКР и скоро бях писала, че ме е страх да спя в апартамент, където е починал някой.Е напуснах квартирата си царади това и си казах край сега няма да има натрапливости.Да , ама не.Появиха се под друг аспект.Нашият апартамент сме го взели нов, на цимент, никой не е живял тук.Но от хората , които сме го купили нов , момчето им почина в катастрофа преди години.И се почнаха натрапливостите.Скоро ми показаха и негова снимка и край - само това мисля.Станало е като фикс идея , а звучи толкова нелепо.Сякаш не ме е страх , а са просто натрапливости.И вчера си викам да не почна да сънувам образа му и ето , че тази нощ спах на части , неспокойно.И аз не мога точно да разбера него ли сънувах , кого? Моля ви кажете ми на какво се дължи това?Като сънувам моята баба , ац я познавам , но тази нощ и аз не мога да разбера какво става.И всичко това се почна откакто нашите говориха - чу духът остава 40 дни в дома, остамя се светнато и умът ми пресъздаде страхове.Да , но това момче не е живало тук.Защо ме е страх и защо са натрапливостите? Моля Ви от сърце за помощ...
 13. Здравейте! Искам да благодаря на всички за отговорите! И ето петък и събота бях добре , защото си бях в нас , но сега преди да си тръгна съм адски зле. Цяла седмица пак съм сама в квартирата , дават го да вали почнаха пак мисли , че ще бъда сама , ще е мрачно и ще ме обземе страх.Вчера получих сърцебиене и чувство на дереализация.Почнах да си бъркам думите.Малко пийнах и заспах към 12.Но към 4 :30 ппрез нощта се събудих , със страх и натрапливости и край пак ще има безсъние.Вече обмислям варианта да изляза на общежитие , поне там нищо не е ставало(колкото и да не искам , защото не мога да свикна с още 2 момичета и не мога да уча при шум). Преди обичах да стоя сама , а сега какво стана не знам.Моля споделете какво мислите? Вариант ли е да бягам?
 14. Не мога да си позволя да ходя на психотерапевт , затова ви моля за помощ
 15. Искам да попитам защо си мислите , че ще провали живота ми? Започва да ме е страх от това. Аз сама осъзнавам , че ако не е една натрапливост , излиза друга.Виждам , че много хора са в това състояние. А това е мъчително. Питам се какво става в мозъка , за да предизвиква това ОКР? Какво представлява? Искам да попитам заради ОКР ли чувствам дереализация? Чувствам се глупава , несигурна , зависима.Гледам всяко мое движение , дали вече не гледам на лудо. Постоянно си гледам очите , как съм.Боли ме главата , усещам някакво треперене на главата(вътрешно) и не мога да си задържа погледа.Казаха ме , че когато тъжиш или се вайкаш за душата , тя не намира мир.Чувстам се гузно , моля ви кажете ми правя лии нещо лошо? От сърце ви моля , да ми отговорите? Та това са натрапливости... А аз все повече се задълбочавам в този страх , стана фикс идея. Това е ТОРМОЗ
×