Jump to content
Порталът към съзнателен живот

пламенай

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

пламенай's Achievements

  1. Бащата и дъщеря ми имат много силна връзка,много се обичат и постоянно се виждат.Ние,двамата ,се разбираме ѝ постоянно говорим за детето,как да се постъпи и кое е най-добро.Но в началото,когато започна да получа кризи чу от него,че е заради мен,и че детето започва да ме имитира.Благодаря ви много,ще поговоря с психолога си за бащата и доверието,което имат един към друг.
  2. С баща и сме разделени.Когато ходи да приспива при него пак се получават такива атаки и всяка нощ ми я връща.Възможно ли е това да е манипулация от нейна страна или заучено,защото ме е виждала няколко пъти в криза,когато беше на 5.Благодаря ви
  3. Моля за помощ и съвет д-р Първанов! Казвам се Пламена Христова на 31 , след раждането получих паническо разтройство(така ме диагностицираха),натрапливи мисли,вегетативни симптоми-гадене,повръщане,диария. Страх от смъртта, страх от болести.Пия различни антидепресанти от 2009 г до сега. Сякаш не мога да се зарадвам на нищо, агресивна съм с променливи настроения. Детето ми е на 7 г и от около 2 години има панически атаки,поне аз така ги определям. Не се случва често, за две години около 7-8 пъти. Проявяват се в тревожност и тремор,потене,сърцебиене, започва да плаче, изпада в неопреодолим страх. Случва се , когато започне да се разболява,примерно болно гърло, лека температура, чревен вирус, сънува кошмари, или когато и предстои някаква изява пред хора в детската градина преди,сега в училище.Започва с болки в корема. Когато погледна дъщеря си сякаш виждам себе си в най-тежките си периоди. Не знам какво да предприема, вече три пъти сме на психолог, но тя не иска да ходи.Не се чувства комфортно. Аз също посещавам психолог. Старая се да се справям пред детето, да ме вижда винаги усмихната.Искам да и помогна.Моля, дайте ми съвет,как да постъпя,какво да направя, да ползвам ли хомеопатия за нея,не знам , толкова е малка и крехка.Не искам да изпитва този ужас.Толкова е мъчително.Как да се справя? Изключително ще съм Ви благодарна ако ми дадете съвет!
×
×
  • Добави...