Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Vanya-Tasheva

Участници
 • Общо Съдържание

  7
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

3 Следващи

Профил Информация

 • Пол
  Не казвам
 1. Здравейте!! СВЕТЪЛ ДЕН !! вчера Ви писах лично съобщение, в което Ви насочих към съответни специалисти в дадената област, Вие решавате да се възползвате от тях или не. Всеки едни терапевт, има свой собствен почерк!! който е единствен и неповторим !! Вие сами трябва да си изберете един, да му повярвате !! и да следвате неговия Път ... ако постоянно смесвате и се прехвърляте от един на друг ... се получава едно безпътие ... може да се омотаете, както казват ... "като пате в калчища" ... Що се отнася до това да се срещате ли лично с терапевта т.нар.: "личен контакт" - според мен е задължителен!! не случайно казват "навремето си имахме съседи, сега си имаме терапевти" ... за Вас е добре (според мен) да отидете при терапевта, да си поговорите с него, през това време сама да чуете!! проблема, който ви вълнува на този етап от Вашето развитие ... хората се променяме, с всеки ден, с всяка минута ... Е, изборът си остава изцяло Ваш !! може и да решите сама да си направите комбинация ... http://aspenbg.com/-----c-30.html УСПЕХИ !! С уважение, Ваня.
 2. за жалост ... а, какво стана с това "... В начало бе Словото ... "
 3. Здравейте!! от това, което пишете, по-скоро ми изглежда нещо от рода на т.нар. "чуждо вмешателство" ... 40-я ден след раждането, 40-я ден след смъртта... добре е да се намери ПРИЧИНАТА !! СЪЩНОСТТА на проблема ... отстрани ли се същността, другото ще се нареди от само себе си ... нещата ще си дойдат по местата ... за т.нар. "енергийна защита" от есенциите на д-р Бах се препоръчва комбинация: "орех" + "дива ябълка" ... това е на първо време и според мен съвсем не е достатъчно в конкретния случай ... МИР, ЛЮБОВ, СВЕТЛИНА !! ... СИГУРНА СЪМ !! ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ !! УСПЕХИ !! С уважение, Ваня.
 4. Тя говореше с очи .... и търсеше очи, които да я чуват...
 5. Здранейте Темата е много интересна и актуална за нашето време(пълно с микроби, които те притискат отвсякъде).... каквото и да направим това е нашият свят и не бихме могли да не бъдем в него, а това кое и до каква степен ни влияе зависи от нас самите до колко му позволямаве!!!! Според мен е необходимо да държим както казват - положителни мисли - в главата си!! и с това да създаваме светлина около себе си и около съществата, които обичаме(деца, съпруг, съпруга, роднини, приятели) и до колкото можем да повишаваме инмунната система в организма си!!!! т.е. да му набавяме необходимото количество от химични вещества и минерали за да може той да изработва необходимите му градивни клетки... Това, че някой посяга съм сладкото - показва, че организма му се нуждае от хром и ванадий .... С формулите трябва също да се внимава - до колкото ми е известно песента "ФИР ФЮР Фен" се пее в петък (вибрациите и са свързани по някакъв начин с вибрациите на този ден) и не бива да се пее във вторник!! Трябва да се внимава - формулата трябва да идва от сърцето Ви - също като с мантрите - всеки сам трябва да я почувства, да я усети и вече след това да се ползва от нея - пр. да я придовава и т.н. Само механичнонто повтаряне на някакви думи или словосъченания - нямат абсолютно никакъв ефект..... Има много рецепти за засилване на имунната система на човека, можете да се ползвате от някои които Ви допаднат. Аз съм ползвала сироп от бъз на Петър Димков - лесен е за приготвяне и е много добър. Той лични си го приготвял всяка година и е вземал по една лъжица на ден, а при грипни епидемии увеличавал приема - по две лъжици дневно. Има и много други такива рецепти, които могат да се ползват. Трябва много да се внимава!!, той като в повечето ройони природата е доста замърсена - въздуха, почвата, водата - а от там и плодвете и билките.... така че по възможност ползвайте продукти от т.нар. екологично чисти райони .... Това е в общи линии, но тъй като сме тук!! все пак физическите ни тела някак си са пригодени за тези условия.... някак си да оцелеят.... Важното е да не се предаваме и да работим до колкото можем!! Желая на всички ви СВЕТЛИНА по пътя, който сте избрали да извървите и НЕКА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА ВИ СЪДЕЙСТВА!!!!
 6. Здравейте на всички!! Темата е много интересна и винаги актуална за всяко едно поколение. С всичките плюсове и минуси, ако щете с всичките клюки отстрани и терзания на самата двойка, която се опитва да бъде като останалите.... Според мен при една такава двойка ОСЪЗНАВАНЕТО е достигнало до някакво(по-скоро до необходимото) ниво на осъзнатост по дадения проблем(в случая с зачеването). Предполагам, че ако двамата размислят разумно всичко "за" и "против" съществуващите варианти по проблема си - непремено ще стигнат до един ОБЩ и ПРИЕМВЛИВ ИЗБОР за ДВАМАТА!!!! Избор, който няма да накърни никоя от стнаните и ще бъде в полза на всички. В случая е ВАЖНО ДВАМАТА ЗАЕДНО да стигнат до ОСЪЗНАТИЯТ ИЗБОР!! В никакъв случай да не се ръководят от странични избори!! може да приемат даден съвет, но да не се ръководят от него!! Много сте прави latina "Какво ли не става по света... " може би именно в това В РАЗЛИЧИЯТА.... е и красотата на Вселената. Ако всички бъдем еднакви - как ще се различаваме помежду си?! естествено с това не оправдавам някои постъпки, които са лишени от т.н."здрав разум" има толкова много страдащи по света..... Има дълбока истина и в написаното от Иви "Това дете ще е планирано, то ще знае къде ще попадне (или поне аз вярвам, че децата избират къде да се родят), ще има двама любящи родители, които ще му дадат всичко, от което се нуждае...Това, че физически единия няма да му е родител, не означава, че няма да е истинска майка или истински баща." сигурна съм, че все повече и повече хора се убежзават, че ние всъщност не сме само физическо тяло(макар да виждаме за сега единствено само него).... Съществото, което ще "навлезе" така да се каже в "подготвенот му физ.тяло" може би от години е планирало да дойде именно при тези родители(макар и еди коя си там клетка да не била от физ.тяло на някой си от биологичните родители).... Много се надявам да разбирате, това което искам да Ви напиша, че нещо като че ли се омотах в думите.... Според мен е най-важно ОСЪЗНАВАНЕТО и СВОБОДНИЯТ ИЗБОР на ДВАМАТА!! Ето един от разказите на Анастасия (надявам се да ви хареса) На всички пожелавам УСПЕХИ в ОСЪЗНАВАНЕТО и ИЗБОРА!!!! и нека Цялата Вселена Ви съдейства!! МИР, ЛЮБОВ и СВЕТЛИНА по ПЪТЯ!! …АЗ ЩЕ ТЕ РОДЯ ТЕБ, АНГЕЛ МОЙ…
 7. Vanya-Tasheva

  Моментът на зачеването

  “…АЗ ЩЕ ТЕ РОДЯ ТЕБ, АНГЕЛ МОЙ…”
×