Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ivanovvv

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ivanovvv's Achievements

  1. Здравейте, Пише във връзка с проблем на който не мога да му открия решение. Имам проблем в отношенията с майка ми. Тя по характер е строг, взискателен, и нервен. Последните месеци вече са нетърпими, постоянно се караме, вдигат се скандали от нейна страна за най-дребното нещо, често има напрежение между нас. Тъй като се подготвям да емигрирам след няколко месеца, тези проблемни отношения още повече ме напрягат психически а от скоро вече и физически(симптомите са леко плашещи и ако не предприема мерки ще се задълбочат предполагам.) Правил съм опити да й обясня, че поведението й не е ОК, но тя не може да го разбере. За нея поведението й е нормално, аз съм бил твърде емоционален, ако съм бил видял другите родители щял съм да ги оценя(родителите ми), и подобни твърдения, но отказва да се промени, аз не трябвало да реагирам емоционално. Вече наистина не зная как да действам, днес отново направих опит да разговарям, това което получих като отговор беше "Аз не те разбирам", и след като настоявах да говорим просто ми каза че не желае да разговаря - била изморена и избяга в стаята си. Или наистина не ме разбира или не иска... Какво мога да направя в такъв случай? Много ще се радвам да чуя и вашето мнение. Благодаря за вниманието!
  2. Благодаря Василена, тази книга определено провокира интереса ми
  3. Здравейте! Имам въпрос свързан с психологията на цветовете в облеклото, ще съм много благодарен за вашите отговори. Мисля, че темата може да е полезна на много хора. В момента кандидатствам в престижен университет, и се налага да се снимам за CV. След като прегледах старите ми снимки (за документи), установих че цвета играе важна роля. Тъй като първото визуално впечатление ще бъде направена от една снимка, мисля че е хубаво да обърнем малко внимание на цвета на облеклото и фона на снимката. Въпроса ми е кои цветове са за предпочитане и какво облекло е най-подходящо? Благодаря!
  4. Ако не Ви затруднява може ли да ми препоръчате психолог-психотерапевт за гр Русе благодаря
  5. И аз не съм сигурен към какъв специалист да се обърна. В момента съм в състояние на пълна апатия към случващото се около мен, лошо настроение(почти никакво), липса на мотивация(тъй като се занимавам с творчество това е огромен проблем). Донякъде осъзнавам защо съм в това положение, но не мога да се справя сам. Може ли да ми помогнете с избора на специалист. Благодаря!
  6. Здравейте, благодаря г-н Баев, но сега забелязах че съм объркал написаното. Търся добър психолог в гр. Русе( не терапевт или психиатър), доста търсих в интернет но в интерес на истинитата не знам кого да избера, някой ако ми помогне в тази насока ще съм много благодарен. Поздрави!
  7. Здравейте, може ли да ми препоръчате добър психотерапевт в гр.Русе. Благодаря!
×
×
  • Добави...