Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Sagitt111

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sagitt111's Achievements

  1. Със сигурност химията е най-голямата ми глупост но преди съм имала същото състояние появи се от нищото и спря от нищото или поне аз не си спомням как го преодолях мисля че чрез осъзнаване. Сега се появи пак така от нищото но от уплахата че ще загина а не толкова от химията. Вечния проблем ми е самотата и че винаги се разбирам най-добре сама ,не получавам почти никакво разбиране и поткрепа от друг. Иначе не съм взимала наркотици повече от два пъти преди тези три месеца дето не е било всяка седмица но на фона на преди е било често и за първи път така да го кажа.
  2. Здравейте искам да споделя и да получа съвет за проблема който имам. Така всичко започна преди 4год с ПА станаха много чести и психолог ме диагностицира д ПР. Тези паник атаки се появиха поради начина по-който преживявам нещата а той е че всеки проблем го изживявах сама затворена в себе си , случваше се да употребявам и стимуланти които са допринесли за интензивността и силата на паник атаките. Както и да е от тогава до сега криво ляво се справях с тях и не ми пречиха особено на живота и ежедневието ,проблема обаче е и стреса който не спира от месеци наред и който преживявам . По принцип никога не съм взимала често наркотици и никога не съм била зависима. Другия проблем е че заради стреса почнах да имам нужда по често да се "повдигам" . Знаех че не е за мен и че не ми действа добре тъкмо се изчиствах от химията и пак се прецаквах да взема. И така три или четири месеца до миналата седмица когато почти умрях от падане на кръвното изведнъж ,щеше да ми спре сърцето но се съвзех не припаднах само колабирах. И от тази случка преди седмица дойде един епизод който съм имала и преди нещо като хипохондричен силно тревожен придружен със заплаха от ПА които овладявам но силната постоянна тревожност и страх са налице. Същността на страха ми не е толкова от смъртта или че ще полудея с това че виждам всичко от горе все едно хората самия мозък и функционирането му всичко ми се вижда толкова странно и чуждо все едно че ме плаши до смърт . Искам спешен съвет как да се самонавия че съм пълноценен човек и всичко е ок с това е състояние което е тук за да ми даде урок за нещо или да ме направи по силна . Какво да направя за да задействам този процес на успокоение???? Ще добаввя и че искам да се занимавам с психология като цяло ми лесно да анализирам хората доста бързо и правилно.
  3. Sagitt111

    Viktoriya

    Здравейте искам да споделя и да получа съвет за проблема който имам. Така всичко започна преди 4год с ПА станаха много чести и психолог ме диагностицира д ПР. Тези паник атаки се появиха поради начина по-който преживявам нещата а той е че всеки проблем го изживявах сама затворена в себе си , случваше се да употребявам и стимуланти които са допринесли за интензивността и силата на паник атаките. Както и да е от тогава до сега криво ляво се справях с тях и не ми пречиха особено на живота и ежедневието ,проблема обаче е и стреса който не спира от месеци наред и който преживявам . По принцип никога не съм взимала често наркотици и никога не съм била зависима. Другия проблем е че заради стреса почнах да имам нужда по често да се "повдигам" . Знаех че не е за мен и че не ми действа добре тъкмо се изчиствах от химията и пак се прецаквах да взема. И така три или четири месеца до миналата седмица когато почти умрях от падане на кръвното изведнъж ,щеше да ми спре сърцето но се съвзех не припаднах само колабирах. И от тази случка преди седмица дойде един епизод който съм имала и преди нещо като хипохондричен силно тревожен придружен със заплаха от ПА които овладявам но силната постоянна тревожност и страх са налице. Същността на страха ми не е толкова от смъртта или че ще полудея с това че виждам всичко от горе все едно хората самия мозък и функционирането му всичко ми се вижда толкова странно и чуждо все едно че ме плаши до смърт . Искам спешен съвет как да се самонавия че съм пълноценен човек и всичко е ок с това е състояние което е тук за да ми даде урок за нещо или да ме направи по силна . Какво да направя за да задействам този процес на успокоение????
×
×
  • Добави...