Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Polya

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Polya's Achievements

  1. Уплашена ivconi86,ще ти споделя моя опит с раждането и п.атака! Имам паническо разстройство от 5-6 години,преди три родих второто си дете! Родих секцио / имам проблеми с очите /,упойката ми беше епидурална, бях в пълно съзнание! Не съм получила паник атака нито по време,нито преди,нито след раждането! Въпреки хипохондрията си,въпреки че чаках да ме оперират цял ден и станах свидетел на 4 раждания,въпреки че в този момент на другуя край на България оперираха рака на майка ми! Не и беше ден на паник атаката! Аз съм страхлива,притеснителна и „наакана смотла” - този израз го откраднах от един прекрасен човек ,на който безкрайно се възхищавам... Та справих се,ще се получи и при теб! Имаш контакт на специалист, работи с него и бъди спокойна! Пожелавам ти най-прекрасното и здраво бебе!
  2. Темата е застинала от доста време,но ще споделя и моята гледна точка. Мислите на Ина и другите в сходни ситуации са свързани с някой, скойто са имали близки отношения. Имало е двустранно протичане на енергии, после единия канал се затваря, но към него енергията продължава да тече. Тази енергия не се губи, но не се и поема, може би се акумулира за по късен момент, като сила за кармично,житейско събитие. Може би този който е прекъснал канала сега е в противоположното положение и ние интуитивно усещаме, че си е получил„ кармичното наказание ”. Знам ли, с тоя човек имаме по-силна мисловно-енергийна връзка,от колкото с Анджелина Джоли и д-р Рос.
  3. „Приемането? Горе насочих към това ЗАЩО. Защото насочва към уроците, носени от самия него. Защото когато работейки по тези уроци с отношението на приемане, страхът си отива. Второ, КАКВО да приемем? Уроците е общо казано. По-конкретно, какви са кривотийките в мисленето и базисните програми зад тях, които има да се чистят, е персонално. Трето, КАК? Тук идват хилядите методи на психотерапията, на фона на това отношение на смирено, любящо приемане с благодарност на страха. Как се постига това приемане? Първо, с разбиране на смислеността му. Второ, искаме да го постигнем - с помощта на молитва, работа през тялото, визуализация в транс и т.н. Трето и най-важно, разбираме, че не можем да го постигнем чрез его напъни и всичко, което се иска, е да оставим егото да се смири, за да се случи това приемане. Смиреното приемане... През тялото то е телесно отпускане, отдаване. През ума, е медитативното му спиране. През емоциите, е едно усещане за пълна разкритост, през която протича дълбоко доверие, смирено доверие, дори в центъра на бурята на страха. Доверие в неслучайността на преживяваното, в уроците, които учим през него, в Бога, в съдбата ни.” Орлин Баев Позволих си този цитат,защото резонира с въпросите които напират за отговор. Може би е замаскиран вик за помощ , може би опит да развия себе си, да променя мисленето си,може би имам нужда от учител... Учител, който да ме научи да обичам,приемам и помъдрявам. Да ми посочи пътеките, да върви до мен, не вместо мен. Да засити нуждата ми за себеопознаване и себеразвитие. Имам нужда от вас ХОРА/ специалистите, които помагат тук /
  4. Здравейте, Първо искам да благодаря на д-р Първанов за изчерпателните обяснения за механизмите на паническта атака! Толкова теми в итернет изчетох,но толкова изчистено,ясно и на нормален език обяснение не открих! Благодаря и на Орлин Баев за отдадеността му в опитомяването на „душевните урагани и катаклизми”! Искрено желая да продължават да ни дават сили и насоки в приключението-себепознание и осъзнаване! Имам два въпроса: Първия е свързан със засилването на тревожността и предразположението към панически атаки в предменструалния период. Какви механизми работят тогава? Вторият е за мненията Ви относно онлайн хипнотерапията. Предимства и недостатъци? Предварително благодаря за отделеното време!
×
×
  • Добави...