Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Pretty moon

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Pretty moon

  1. А дали е възможно все още да го обичам, но без да го осъзнавам? Защото, ако го обичам, би било много трудно и сложно за мен да се измъкна от цялата тази ситуация... Дали ще подействат в случая съветите за приемането на тези сънища със спокойствие? Иска ми се да нямам такива чувства. Справянето с този проблем ще се окаже нещо много сложно.... предполагам.
  2. Д-р Първанов, благодаря Ви за отговора! Според Вас дали е възможно той да ме мисли и по тази причина да ми изпраща някакъв вид енергия?
  3. Здравейте. Обръщам се към Орлин Баев с молба за помощ. Ако и неговите колеги си дадат мнението също, бих била благодарна! Сънувам бившия си приятел от 5 години... (в който бях много влюбена) почти всяка нощ. От 5 години съм и омъжена. Имам две прекрасни деца, а мъжът ми е перфектният съпруг. Имам усещането, че бившият ми приятел ме мисли или сънува.... за да го мисля толкова много и да го сънувам.... Това ми тежи, защото мислите ми са твърде обладани от него след сънищата и се чувствам виновна спрямо семейството си, тъй като аз съм много верен човек. Не знам какво да направя в тази ситуация... връщане назад няма. Не бих направила нищо срещу семейството си, дори и ако става въпрос за едно телефонно обаждане. Не знам какво да направя, за да го изкарам от мислите си. Как мислите вие? Какво може да ми помогне в случая? Защо съм толкова обсебена? Има ли вариант той да ми изпраща някакъв вид енергия? Или всичко е плод на моето въображение. Възможно ли е да ме обича? Възможно ли е аз да го обичам при положение, че обичам мъжа си? Случват се и други странни неща... Първо, когато си купих колата и видях документите й, установих, че е произведена на неговата рождена дата, после на неговата рождена дата се оказа, че мъжът ми е направил резервация за морето. И понеже очаквахме няколко положителни на брой неща да ни се случат (тези неща трябваше да се случат на различни дати и поне през две седмици), всичките накуп се случиха на неговата рождена дата, пак в същата година. Другото странно нещо е, че мъжът ми една сутрин ми каза, че е сънувал как ми казва насън: "Знам, че си го обичаш, аз няма да те задържам при мен, ако искаш да си си с него си бъди! ". За мен този негов сън беше адски странен, защото по принцип с мъжа ми не сме говорили почти никога за бившия ми. Дори не е бил интересна тема за разговор никога. Как така започна и той да сънува неговото присъствие? Сигурна съм, че той не изпитва и капка ревност по отношение към него, защото никога не е знаел какво точно съм изпитвала към бившия ми... И всичко това, което се случи накуп на неговата рождена дата... Беше толкова невероятно странно.... Преди 3 години той се опита да направи контакт с мен чрез фейсбук. Търсеше някакви наши общи снимки, които бил загубил... Моля ви за помощ. Какво се случва? Ще мога ли да спра да го сънувам? Дали причината аз да го мисля е, че и той ме мисли? Чувствам се обсебена.
×
×
  • Добави...