Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Casuell

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Casuell's Achievements

  1. Ще погледна във връзка с Тантра секс-а, но имам последен въпрос. Защо когато не мъстурбирам над 3 дни, започва в тялото ми да идва някаква физическа активност от сорта, все едно съм изпил 5 кафета и желание постоянно да излизам и да правя секс.
  2. Хомеопати, извънземни, кучета в кожени якета, не ме интересува това, не ме занасяйте моля ви... Получих доста съобщения от темата която пуснах със хора които имат моя проблем, за сега ще се въздържам мастурбация за да бъда активен и свеж, относно Александър, излизам с жени, и правя доста секс, не съм написал да имам проблем със жените или нужда от внимание, говоря за конкретен проблем.
  3. Сигурно ще се смеете но ще ви споделя как стоят нещата с мен. на 27г съм спортувам фитнес без добавки, храня се правилно всичко ок, но преди на 19 25 г като мастурбирах ми нямаше нищо, сега като мастурбирам ноща ме болят ставите на другия ден съм супер уморен, писах на други места те казват че си мисля само така, но не е сега 30дни не съм се пипал и от 30 дни нищо не ме боли и не се умарям, всяка сутрин се събуждам свеж като цвете, ако откажа мастурбирането напълно ще се разболея ли, преди време не бях лъскал 7 месеца и от време на време имах мокри сънища с обилно количество сперма.
×
×
  • Добави...