Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Jacoma

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Jacoma

  1. Alexander Read: Monday в 22:29 Ще се опитам да обясна. За разлика от конвенциалната медицина, която лекува според поставени Медицински диагнози, при нас те не важат. Класическата хомеопатия предписва според така наречената индивидуална хомеопатична картина, която се установява след обстойно хомеопатично интервю и последваш хомеопатичен анализ. По другият Ви въпрос, не коментирам колеги Jacoma 2 Replied: преди 21 часа · Доклад Благодаря Александър, наясно съм с принципите на хомеопатията. Всеки интересуващ се човек поне от обща култура знае разликата спрямо конвенционалната медицина и задължителното провеждане на хомеопатично интервю и анализ, така че коментарът беше излишен. Като човек с титла "класически хомеопат" и предполагаема практика в тази сфера, от Вас очаквам да споделите на база знания и лични впечатления как хомеопатията /в случая карцинозин/ може да повлияе на здрав детски организъм без конкретни оплаквания и може ли да се използва с профилактична цел? Очаквам професионален отговор, а не общи приказки.
  2. Благодаря Мария. Лекарката е истински класически хомеопат и направи обстойно интервю, вследствие на което даде именно това лекарство. Просто се надявах някой в този форум да сподели лични впечатления за карцинозина или опит за справяне с късогледството посредством хомеопатията.
  3. Благодаря Ви Слънчева, много мило, че сте писали... Ами притеснявам се, въпреки, че не за първи път ползваме хомеопатия и вярвам в методите. Просто липсва достатъчно информация и чакането да се случи нещо е напрегнато. Лекарката каза първоначално да изчакаме 1 месец и тогава да и се обадим. Впоследствие като и звъннахме на 10-ия ден и и казахме за влошаването и че няма подобрение, тя каза да дадем шоколад и да прекратим ограниченията. Каза, че лекарството е действало в първите 48 часа, а не както аз ди мислех в продължене на 1-2 седмици. Но се чудя това ли му е действието-влошаващо?? Няма ли поне да се възвърне състоянието от преди приема... Излиза, че в този случай е навредило. Надявам се да греша и ще изчакам още, дано има подобрение... Поздрави и всичко най-добро!
  4. Здравейте. Ще съм Ви много благодарна ако споделите мнението си относно препарата карцинозин и ефикасността му при прелагане за късогледство при дете на 9 г. Нашата лекарка хомеопат ни предписа еднократен прием от 200 CH и каза да изчакаме 1 месец. Детето е с - 0.75 и - 1.5. Направи ни впечатление, че на следващия ден след приема зрението се влоши с около по -1 дьоптер на всяко око и до момента няма промяна. Приемът беше преди 10 дни. Преди 2 години също имаше прием на карцинозин по повод тикове на очите и лечението беше напълно успешно. Затова предполагам лекарката избра същия препарат. Моля за Вашето мнение, нормално ли е това влошаване и какво да очакваме, кога ще се случи подобрението? Попадали ли сте на друг подобен случай за лечение на късогледство чрез хомеопатия? Благодаря Ви предварително!
  5. Здравейте. Ще съм Ви много благодарна ако споделите мнението си относно препарата карцинозин и ефикасността му при прелагане за късогледство при дете на 9 г. Нашата лекарка хомеопат ни предписа еднократен прием от 200 CH и каза да изчакаме 1 месец. Детето е с - 0.75 и - 1.5. Направи ни впечатление, че на следващия ден след приема зрението се влоши с около по -1 дьоптер на всяко око и до момента няма промяна. Приемът беше преди 10 дни. Преди 2 години също имаше прием на карцинозин по повод тикове на очите и лечението беше напълно успешно. Затова предполагам лекарката избра същия препарат. Моля за Вашето мнение, нормално ли е това влошаване и какво да очакваме, кога ще се случи подобрението? Попадали ли сте на друг подобен случай за лечение на късогледство чрез хомеопатия? Благодаря Ви предварително!
×
×
  • Добави...