Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ivanina

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от ivanina

  1. Добър ден! В процес на спиране на лекарствата съм, след 17 дни приключвам с тях. Бихте ли ми препоръчали добър психотерапевт, в София защото съм леко неориентирана на тази тема. Ще бъда много благодарна!
  2. Разбрах, че съм бременна и поради тази причина не мога да се натоварвам физически. Така успях и да накарам психиатъра да ми направи схема за спиране на лекарствата. При условие, че не мога да се натоварвам, а и с антидепресантите ми е малко трудно мисленето как да процедирам?
  3. Имам още един въпрос, ако е удобно. Това, че забравям доста, също ли се дължи на деперсонализацията?
  4. Благодаря много за отговора! Имам среща с психиатъра, за да ми направи схема за спиране на лекарствата, защото вече знам, че те не помагат, напротив в случая мисля, че вредят. Вярвам, че с малко повече желание от моя страна, това състояние ще бъде преодоляно.
  5. Добър ден! Поставиха ми диагноза паническо разстройство, преди около 4 месеца и съответно ми предписаха един куп лекарства. Като цяло не съм привърженик на лекарствата, но след като получих първата си паник атака си мислех, че това е единствения вариант тези неприятни усещания да изчезнат. Срещах се с психолог, психиатърът пък ми смени лекарствата преди около месец. Не съм имала паник атака от месец, натрапливите мисли също почти изчезнаха, но от около 2 седмици имам друг проблем, който на моменти ме плаши. Всеки ден без изключение имам чувството, че главата ми е празна, че всичко около мен дори до болка познато всякаш не е мое и изглежда много странно. На моменти дори не мога да мисля, времето минава адски бавно и не мога да се концентрирам. Чувам се някак си в ехо, все едно гласът ми не е моя. Объркана съм. Какво ми има и как да го преодолея?
×
×
  • Добави...