Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Vasileva80

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Vasileva80's Achievements

  1. Продължавам и пак ще пиша Благодаря ви!
  2. Благодаря ви!Прочетох всичко..Имах отчаяна нужда от това!!!Това, което разбрах е че трябва да спра да се съпротивлявам,а да приема страха...Да наистина сега разбирам ,че то е като едно малко дете,което трябва да прегърнем и обикне трябва да се науча да медитирам..А аз не го умея,трябва да вникна навътре в душата си,някъде съм сгрешила ..Мисленето ми е грешно.. Бъдете благословени!
  3. Благодаря за вниманието ви! Радвам се , че поне тук има някой, който ме разбира, защото думи от сорта"я се стегни"не ми помагат.Аз съм на 35 години и получих първата паник атака докато чаках резултат от хистологично изследване след операция на гърдата.Може би и затова вследствие станах и хипохондрик...Засега се справям с паник атаките със силата на мисълта и с дишане.Въпроса ми е дали това,което чувствам са пак симптоми на ПР , защото е доста плашещо?Как да се справя с тях?Моля ви за помощ, защото смятам,че антидепресантите не лекуват . Знам.чв мога и сама ,но незнам как! Поздрави и бъдете благословени!
  4. Здравейте от 4години страдам от паническо разстройство.Пила съм лекарства, бях добре..После пак се отключи след една катастрофа на сина ми ,пак лекарства и така от 7месеца съм ги спряла но ми се случват много плашещи неща,когато заспивам вечер се събуждам от вътрешно треперене в горната част на тялото и след няколко минути преминава,постоянно си меря кръвно и пулс,то е ти ниско,ти нормално,направо незнам...Пак ли се връща ПР?Или е нещо друго?Моля за помощ!
×
×
  • Добави...