Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Elena 1

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. мерси и аз Ви писах на лични моля за отговор.
  2. благодаря за сьвета ,ще проверя.
  3. Благодаря за отговора докторе,тъи като сьм в чужбина ще трибва да почна онлаин терапия ,според Вас онлаин терапиите ефективни ли са ?Препорьчаха ми доктор Бранимир Бранимиров от Пловдив и Таня Теохарова също Пловдив бихте ли ги препорачали и вие ако ги познаваре а ако не моля предложете ми добър специалист.По отношение на стреса в нета пише много неща ...йога ..медитация. ...спорт ...масажи....всеки трабва за себе си да намери начина няма точна "рецепта" ще проввам със спорт-тичане но в момета нямам много сила за спорт или поне така си мисля. Приятна вечер
  4. Здравеите, моля ви като специалисти да дадете диагноза на състоянието и да ми дадете насока как да се справя с него.Всичко започна 2013 лятото постояанно чувство на умора и която се засилваше с времето след около година започнах да изпитвам чувство за тревожнот за щяло и нещяло ,паралелно с това в личен и служебен план имах много стрвс което доведе до нещо като криза по време на работа ,схванаха ми се ръцете и краката и не успяах да помрадна почти час. слeд което с такси се прибрах в кьщи ,след тази криза развих страх че сте полудея ,отидох на лекар правеха скенер на главата вземаха крав изследванията бяха в норма. Отидох на невролог каза че е невроза изписа деанксит които пих няколко месеца но не пoмогна и го спрях ,чудех се как да си помогна и реших че смяна обстановката сте подеиства добре и заминах за чужбина ,отначало всичко трагна добре но остановяването тук отидe много стрeс и пoчнах да чувствам безсилие ,слабост в краката и ватрешно безпокoиство .Появиха се и крампи в краката и болки в гьрба .И дригото което ме притеснява е вчера мисла ми се привиждаше един прилеп в стаята и ме страх да не полудявам .вьзможно ли е страх да св появяват зрителни заблуди ?
  5. Здравеите, моля ви като специалисти да дадете диагноза на състоянието и да ми дадете насока как да се справя с него.Всичко започна 2013 лятото постояанно чувство на умора и която се засилваше с времето след около година започнах да изпитвам чувство за тревожнот за щяло и нещяло ,паралелно с това в личен и служебен план имах много стрвс което доведе до нещо като криза по време на работа ,схванаха ми се ръцете и краката и не успяах да помрадна почти час. слeд което с такси се прибрах в кьщи ,след тази криза развих страх че сте полудея ,отидох на лекар правеха скенер на главата вземаха крав изследванията бяха в норма. Отидох на невролог каза че е невроза изписа деанксит които пих няколко месеца но не пoмогна и го спрях ,чудех се как да си помогна и реших че смяна обстановката сте подеиства добре и заминах за чужбина ,отначало всичко трагна добре но остановяването тук отидe много стрeс и пoчнах да чувствам безсилие ,слабост в краката и ватрешно безпокoиство .Появиха се и крампи в краката и болки в гьрба .И дригото което ме притеснява е вчера мисла ми се привиждаше един прилеп в стаята и ме страх да не полудявам .вьзможно ли е страх да св появяват зрителни заблуди ?
×
×
  • Добави...