Jump to content
Порталът към съзнателен живот

mariag

Участници
 • Общо Съдържание

  3
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение


Репутация Активност

 1. Like
  mariag reacted to АлександърТ.А. in Притеснение от връзки   
  Да ме извинява Донка  . До към 25 г. темата Бог старателно я заобикалях ,за да не сбъркам нещо .Това бе далечното непознато , от разказите на баба ми . В скалата на ценностите си бях сложил на върха , Духа .Тогава се говореше за величието на човшкия дух и бях приел . че Духа е този който ни ръководи . Стига да се вслушваме в напътствията му .За някой младеж е истинска благодат , да притихне и потърси здравия смисъл на някоя случка от деня . Сега го казвам така . А тогава просто превъртах случките по някоко пъти , за да свикна как да се държа . Иначе от притеснение ,не че блокирах , но бърках . Разумното поведение се учи на саме със себе  си , като ежедневно правиш нещо , като медитация на тема ,, как да постъпя още по добре " . Медитативното състояние почти изключва емоцийте ---това е важно условие .
 2. Like
  mariag reacted to Донка in Притеснение от връзки   
  Здравей Мария  Добре дошла в нашия форум.
  Според скромното ми мнение, твоето тяло съвсем навреме и на място те спасява от далеч по-неприятни изживявания и разочарования. Ако влезеш във връзка с комплексите си заедно, те ще я разрушат, колкото и да е красива, колкото и добър човек да с срещнала, колкото и да се стараеш... Вместо да търсиш вниманието на мъжете като "лекарство" за комплексите си, мисля, че е далеч по-разумно да се научиш да обичаш и харесваш себе си такава, каквато те е създал Бог и не заради някакви свои качества или вид, а защото Бог те обича. Така ще започнеш да привличаш по естествен начин приятели и ще виждаш в тях не хора с конкретни качества, които ти харесват или не, а божии деца същите такива като теб . Тогава щастието във връзката ти  ще бъде естествено и трайно. Казвам го от опит. 
  Успех!
 3. Like
  mariag reacted to АлександърТ.А. in Притеснение от връзки   
  Преди всичко трябва да знаеш , че подобни притеснения има всеки . Независимо кой е той . И уелския принц ги е имал .То е защото сме социални същества и общуването е важно за съществуането ни. Няма значение кой какво мисли за себе си , кой какъв е  . От значение е да има комуникация , толкоз ... В течение на комуникацията поведението се доуточнява .Комплекса за малоценност или др. подобни са неприятни защото пречат да виждаш реално какво е отношението на другите . Може и да те харесват , но предварителната настройка ще изкриви възприятието и връзката не може да стане .
  https://www.edna.bg/svobodno-vreme/syveti/10-snimki-koito-dokazvat-che-ne-biva-da-viarvame-na-vsichko-koeto-vizhdame-4649524
  https://www.vesti.bg/lyubopitno/shoubiznes/triabva-li-zheni-s-nadnormeno-teglo-da-defilirat-po-banski-6072293
×