Jump to content
Порталът към съзнателен живот

edokredo

Участници
  • Общо Съдържание

    13
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

edokredo's Achievements

  1. Значи аз не заеквам в толкова голяма степен.Един път ако се престраша ама тоя страх винаги ме спира ...мамка му хаха :Д
  2. Добър Ден искам да попитам пак един въпрос...НА 18 съм и нямам приятелка и въпроса ми е дали е заради заекването.Дали някакси момичета ме отбягват заради това ?
  3. Добър вечер пиша да споделя моето развитие на заекването и да ви попитам един въпрос.От няколко месеца тече моята "промяна".Вече гледам как да говора с хора с момичета с непознати с по-малко притеснение и да не ми пука.Но проблема с дишането пак се появи от 2 дни незнам от притеснение ли ?Като говора и не ми стига въздух за 5 думи.Някой да ми обясни какво е това и дали е на психическа основа.Само да вметна ,че и пуша цигари вече от 5 месеца но преди 2 дни нямах този проблем, и незнам от какво се получава.Моля за отговор !
  4. А добре ще ми обясните ли защо една техника работи 1 месец и след 1 месец спира да работи ?Какво се случва това искам да разбера.Не мога да намеря отговори 1 година .Поръчах си книгата на г-н Баев прочетох я 5 пъти изгледал съм всички клипчета.
  5. Така е г-н Баев ,но вече незнам какво да направя .Като не се притесявам техниката работи.Като се притесняван техниката не работи.Вече съм отчаян и не знам по кой път да хванн..
  6. Значи искам да споделя ,че моето зекване е на моменти.Смисъл 1 месец заеквам , но след още 1 месец притеснението спира от само себе си и техниките ми почват да работят.Но има моменти , който притеснението е много силно и не мога да кажа една дума, ако може да ми обясните защо така се получава.Понякога си мисля ,че мозъка се получават промени и за това се увеличава заекването незнам..Аз като не се притеснявам съм съвсем друг човек,но дойде ли този перйод аз се затваряв в себе си и борбата почва ...
  7. Имам още един въпрос .Пиша го тук ,защото Орлин ми каза да пиша в една тема.И въпроса ми е какво е мускулен спазъм при заекване и влияят ли сезоните при заекването ?
  8. Ок благодаря много ще го имам в предвид !
  9. Добър вечер.Има ли някакво влияние пушенето на цигари и наргиле за заекването.Защото като говора и не ми достига понякога въздух,или това е просто от притесние.Защото пуша рядко по 2 цигари на седмица.И за това питшам ако може да ми кажете.От притеснение ли е или е от пушенето ?
  10. Здравейте заеквам от 3 -4 годишен (историята е дълга и не е за разказване) и не ми правеше впечатление ,че заекване до миналата година март месец отидохме на една бензиностанция и трябваше аз да кажа на момчето ,което зарежда и аз не можах да го кажа някъде 30 сек. и от там тръгна моето притеснение ,тревожността ,да говора с други хора и всякакви такива разтройства на психиката .От Април месец гледам клиповете на Орлин Баев и съм му благодарен на този човек ,защото той ми даде надежда ,че има успех и ,че заекването се приема .Почнах да гледам клиповете и почнах да се приемам и сега си говора ,поръчвам си по заведения по бензиностанций и така нататък.Е има го още притеснението и тревожността понякога ,но и с това ще се справя.БЛАГОДАРЯ НА ОРЛИН БАЕВ,БЕЗ ДА СЪМ ХОДИЛ НА ТЕРАПИЯ ПРИ НЕГО АЗ ПОЧНАХ ДА СЕ ОПРАВЯМ В ПОЛОЖИТЕЛНА ФОРМА !!!(само да вметна ,че съм на 17) .
  11. Добър ден.Имам следния проблем от 3-4 годишен и вече съм на 16 години.Заекването не е толкова зле като говоря с приятели,но като дойде момента в който да говоря пред хора в училище и става малко неприятно.За това ако някой психотерапевт ми помогне или поне ми даде някакви препоръки и упражнения,които да ги правя вкъщи ще съм му много благодарен.
×
×
  • Добави...