Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Промяната

Участници
 • Общо Съдържание

  35
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Промяната

  Безкраен страх

  Здравейте, аз ще ходя на терапефт в София почвам, като цял искам ако може съвет с какво мога да си помогна за това че имам страх от преглъщане или затруднено преглъщане, сега четах в нета пише че може да ми се получи рак, наистина ли в е възможно...
 2. Промяната

  Безкраен страх

  Здравейте, всичко което казвате ми изглежда така невъзможно, но най вероятно защото мисленето ми е такова, нещо от сорта на това че дори и да се променя, аз пак ще умра, каквото и да направя съм безсилна пред този факт. Някакси все едно съм влязла в сън от който не мога да изляза. Не мога да разбера как има кратки моменти в които съм добре и не мисля и как пак без да осъзная навлизам в страшните мисли и страх от смъртта.
 3. Промяната

  Безкраен страх

  Ходила съм и пак ще ходя докато намеря точния терапефт за мен. До като се доверя искрено на някой.
 4. Промяната

  Безкраен страх

  Като цяло ми е много тъпо ,осъзнавам че съм като всяко едно животно ,и нищо по специално от това. Просто ядеш ,спиш ,водиш борба за живот и умираш.Поне ако бях се родила животно по различно от човек нямаше да знам ,че ще умра ,нищо нямаше да ме интересува освен инстинкта - оцеляване. За какво ,въобще има смисъл от всичко това. Задавам си разни глобални въпроси ,планетата ни като се взреви какво ще стане. За какво подяволите е целия този живот ,като ще изчезне. Нищо не ми дава утеха за сега. Защо съм тук ,без никой да ме е питал дали искам съм дошла. Чуваствам се в един затвор в който съм влязла без да искам и без да съм направила престапление ,а за да изляза от него трябва да не съм тук ,(нещото от което се страхувам) случва се един кръг в който се лутам. Въобще коя съм аз едно животно като всяко друго..
 5. Промяната

  Безкраен страх

  Може ли да попитам някой от тук специалистите дали работи онлай? Имам чувството че ще се побъркам от глобални мисли ...
 6. Промяната

  Безкраен страх

  От няколко дена ми изтръпна лявата ръка от лакета до кутрето, дали от тревожността
 7. Промяната

  Безкраен страх

  Надявам се, че и чувството, че никога няма да преодолея страха е от хистеричния механизъм..
 8. Промяната

  Безкраен страх

  Да разбирам така, че тук медитацията ще ми помогне, нещо което сама ще правя, а в крайна сметка ще мога ли сама или да търся друг специалист
 9. Промяната

  Безкраен страх

  Ами прочетох го на ново ,един вид аз изтласквам старите си травми примерно(самота, изоставеност, необичаност) и да ги замажа от себе си и света около мен, ума ми се фокусира в страха от смъртта. И по този начин задоволявам по изкривен начин тези травми. Окей ,там пише че е нужен терапевт който да работи с хистерията ми ,но проблема е че не намирам такъв... за това исках да си помогна по някакъв начин сама ,но явно не е възможно..
 10. Промяната

  Безкраен страх

  Аз самата не мога да разбера какво ми има. Верно вие ми казвате на какво се дължи страха, но явно не мога да го разбера вътрешно, объркано ми е защото не знам как да си помогна, какво да направя, какво би ми помогнало, спрях да ходя на терапия понеже, няколко месеца нямаше минимален успех, а все пак нямам пари които да давам за нещо което не ми помага.. Искам да намеря начин по който сама да мина през това. Но не знам какъв е той, казвате ми преодолей това, това и това, окей но как не знам
 11. Промяната

  Безкраен страх

  Какво мислите за терапия с дианетика .Подхощяло ли е за моя страх.
 12. Промяната

  Безкраен страх

  Здравейте след вашите съвети, един месец мина и бях много добре, но сега от няколко дни мислите се връщат все по-често. Ходя на психотерапия но от няколко месеца явно няма никакъв ефект. Явно не е моята психоложка която да ми помогне. Не мога да разбера как този един месец ще съм добре и после 1 месец съм с тези мисли за смъртта, как да разбера на какво се дължи това, как перманентно да ди задържа доброто състояние?
 13. Промяната

  Безкраен страх

  Благодаря на всички от сърце, вие сте най-добрите. Благодаря, че ви има.
 14. Промяната

  Безкраен страх

  Като се замисля влязах в това състояние преди 3 години като започна от страх от плудяване ,страх от живота дали ще се справя с него ,много се притеснявах за майка ми да не й направи нещо баща ми ,общо взето една постоянна тревожност отново с паник атаки ,хипохондия ,депресия и мисли за самоубийство ,когато аз реално завърших училище ,когато съм преминала един етап от живота ми и в същото време тогава се задълбочи тормоза на баща ми към майка ми и мен ,иначе цял живот съм живяла в страх и тормоз от баща ми ,а като се върна още повече назад аз съм се родила в 7-я месец ,и след това са ме държа ли 1 месец в кувьоз далеч от майка ми ,a бременноста не и е била лека поради стрес отново от баща ми. Почувствах ,че трябваше да кажа всичко това. Още от малка 7-ми клас съм имала моменти в които ми е ставало зле и сега разбирам ,че са били паник атаки а като още по-малка съм имала също и ритуали ,страх от заспиване страх от преглъщане страх да не углошея, мислила съм си ,че съм била луда ,защото не съм знаела какво се случва. Всичко това сега разбирам какво е. Реално имам чувството ,че целия ми характер ми е обременен и нищо не ми е наред ,буквално имам нужда от прераждане на мирогледа ми ,защото аз съм имала почти всички тревожни разстройсва ,паники и т.н. Сега характера ми е ужасен - гняв ,страх ,злоба ,ревност ,постоянен контрол над всичко ,страх от мнението на хората от които също съм имала тормоз почти винаги ,искам всичко да става на моята. Единственото нещо което харесвам в себе си е това ,че обичам природата и животните ,за сметка на това имам злоба към хората ,трудно ги приемам. Трудно се разкривам пред тях ,докато на едно улично куче мога да дам цялата си обич. Имам нужда от масова промяна ,която въобще не знам дали е възможна ,всичко това е прекалено много за мен. Много ми тежи или просто да приема ,че ми е такава съдбата. Като съм била горе съм си избрала такова семейство. Надявам се един ден като аз имам семейство да не го проваля както моето се провали..
×