Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Промяната

Участници
 • Общо Съдържание

  59
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

948 посещения на профила
 1. Здравейте, пиша ви понеже имам проблем или поне така си мисля. Мисля си, че никога не съм обичала и няма да обичам. Със бившия ми приятел с който бях близо 8 години се разделихме понеже почнах да не го понасям по никакъв начин. Дори само дишането ме дразнеше. Всичко истина към него. Със сегашния ми партньор съм от 7,8 месеца заедно и по същия начин си мисля, че не мога да обичам или поне не знам какво е. От време на време се появява една топлина в гърдите едно приятно чувство което ме кара да си мисля, че обичам, но след някакво време изчезва. Всъщност обичта чувство ли е. Дали е възможно с времето да заобичам партньора ми, и как да разбера, че се е случило и го обичам. Имам страх, че всеки така ще ми омръзва и няма да го понасям. Напълно ми е ясно, че тръпката, и емоцията е до време и след като си замине какво остава. При мен е нищо или поне нищо не чувствам.
 2. Промяната

  Сърцебиене

  Днес ходих на още един кардиолог, обясних й всичко какво са ми казала за клапите, прегледа ме и ми каза, че са ми напълно здрави. Не знам, защо този доктор ме подведе така, но ми съкрати живота от притеснение.
 3. Промяната

  Сърцебиене

  Обясних на докторката обстойно, какво са ми каза ли, че имам. Тя каза сърцето ти е перфектно, клапите си работят. Даже на амбулатория лист пише, че клапния апарат е нормален и всичко останало. Докторката е управител на кардиохирургията и участва в операций. Завършила медицина в САЩ и Япония. Цената за прегледа също едва ли е случаен. Буквално единия ми казва клапите не ти работят, а другата ми казва здрава си, работят си перфектно.
 4. Промяната

  Сърцебиене

  Здравейте, ходих на инвазивен кардиолог - 120лв. прегледа. Каза ми, че клапите и сърцето ми са напълно здрави. Не знам на кой да вярвам и защо им е да ме лъже някой.
 5. Промяната

  Сърцебиене

  Много ще съм благодарна, ако някой психотерапефт ми даде съвет.
 6. Промяната

  Сърцебиене

  Със сигурност няма да съм състезателка. Просто страха ми е, дали това ще ми съкрати живота и дали това измъчва сърцето ми. Понеже две клапи са така, не само една.
 7. Промяната

  Сърцебиене

  До колкото знам, този дефект, няма лечение. При въпроса, това може ли да ми създаде проблем, отговора беше, може след 100 години. До колкото съм чела, не се прилага и лечение при най-лекия случай. Днес беше нужно да го разпитвам да разбера нещо, но така и не стана. Някак си сякаш пренебрегна проблема, сякаш не е нищо. Реално за тях лекарите може да е нищо,но аз не съм лекар за да го знам и осъзнаят, и отделно като съм тревожен човек с хипохондрия, доста тежко ми идва.
 8. Промяната

  Сърцебиене

  Не ми каза, че трябва да спазвам някакви ограничения. Предполагам доктора разбира, понеже е един от най-добрите в Бургас. Има близо 50години опит. Ходила съм на 3ма лекари, никой не ми каза нещо по специално, от който единия даже не ми спомена, че имам такъв проблем.
 9. Промяната

  Сърцебиене

  Днес ходих за рецепта, разпитах доктора каза, че митралната и трикуспидалната клапа пропускат. Ужасно ме е страх и не мога да повярвам. Каза ми, че епителната тъкан ми е слаба и заради това е така. Угъвали са се.
 10. Промяната

  Сърцебиене

  Възможно ли е да е временен проблема с клапата. До колкото разбрах май ми е по рождение.Макар че и преди съм ходила на лекар и не са ми казвали. И до колкото знам е за цял живот и няма лечение. Пулса според вас дали е от порока. Понеже вече съм над 2 месеца след ковид а не минава.
 11. Промяната

  Сърцебиене

  Здравейте, откриха ми, че имам проблем с клапата на сърцето, не се затваря на цяло. Казаха ми, че това не било нещо сериозно. Аз много се притесних, че всеки момент сърцето ми ще спре или няма да мога да си изживея живота заради усложнения. Високия пулс продължава. Но не ми казаха, дали може да е от проблема с клапата. Постояно фокуса ми е на сърцето и се плаша от различно чувство там. Ако знаете повече за този проблем ще се радвам, понеже знам, че е свързан със психиката.
 12. Промяната

  Сърцебиене

  @Борито Здравейте, това е при мен, че пулса ми се ускорява само като се изправя от седнало или легнало състояние. Бета блокера ми го изписа кардиолог. Според него имам синусова тахикардия, която е нормално след инфекция, но на мен не ми отминава 2ри месец.
 13. Промяната

  Сърцебиене

  Ами, според лекарите нищо ми няма, но сърцебиенето продължава. Ако съм сигурна, че е така няма да се притеснявам. Изписаха ми бета блокер, пия го близо месец. Доста ме е страх да го спра.
 14. Промяната

  Сърцебиене

  Четох разни статий във фейссбук, както и лекар ми е казвал че след ковид, трябва да минат 3 месеца и да се направи ЯМР за да се види дали има човек проблем със сърцето.Не знам ацки объркана съм. Реално ходих на 2,3 кардиолога казват, че нямам проблем а в същото време само с ЯМР може да се види. Тоест тези кардиолози реално няма как да знаят какво ми е. Не знам така ли да го разбирам. Знам, че това не е психологичен проблем, но пиша тук понеже съм много стресирана и уплашена.
 15. Промяната

  Сърцебиене

  А това, че може да ми има нещо което да ми създава проблема, и то да е нещо сериозно и неоткрито , а аз да го пренебрегна и да си мисля, че съм здрава не е ли грешно и безотговорно.
×