Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Любомир89

Участници
 • Общо Съдържание

  127
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

2 Следващи

За Любомир89

 • Ранк
  Новодошъл

Последни Посещения

5784 посещения на профила
 1. Здравейте на всички, търся спешно всякакви материали - есета, реферати, домашни, курсови или дипломни работи по следните теми - развитие на психоаналитичните концепти за травма, травматична ситуация и перитравматично преживяване, травматична реакция и травматичен процес, детска травма, юношество според психоанализата, протичане и особени трудности при терапията на травматизирани пациенти, травма и отмъщение на всеки който се отзове от сега едно огромно благодаря.
 2. Любомир89

  MiniMax Interventionen книга

  Благодаря, д-р Първанов! ето малко допълнително информация за човека и книгата за знаещите немски: http://de.wikipedia.org/wiki/Manfred_Prior http://www.amazon.de/MiniMax-Interventionen-minimale-Interventionen-maximaler-Wirkung/dp/389670401X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1302288433&sr=8-1#reader_389670401X за незнаещите - съосновател и преподавател към института по зъболекарска хипноза (DGZH), занимава се също така с хипноза по метода на Милтън Ериксън (нямам идея в България дали има клинична хипноза и ако да - дали е по този метод... всъщност не знам дали има и други методи... НЛП например е основано от ученици на ученици на Милтън Ериксън.. методите са много сходни и успеваемостта на този вид терапия е много голяма в сравнение с основния стандартен вид терапия на немски е Verhaltenstherapie на български не знам как се превежда...) Поздрави и успехи на всички! При въпроси - съм на разположение тук или в скайп - st-vendetta и още веднъж благодаря за предложената информация!
 3. Здравейте на всички! Казвам се Любомир Владиков и следвам психология в Германия. В момента правя 14-месечна практика по хипнотерапия към един много известен психотерапевт в Германия, който освен всичко е автор и на книги. Въпросният човек се казва Manfred Prior и ме помоли да попитам дали някое българско издателство би проявило интерес към една от книгите му (MiniMax Interventionen).. става дума за интервенции с минимален разход на енергия и максимален ефект като са лесно приложими и не се касае само за хипнотерапия, а за всякакви форми на психотерапия.. книгата в Германия е бестселър, има над 100,000 продадени копия (издадена е края на 2009). Освен това ми е дал и екземпляри, които при проявен интерес мога да изпратя по пощата (на немски са). Бих се радвал, ако може да ме насочите към някое издателство, което би проявило интерес към подобно книжле Благодаря предварително! С уважение, Любо
 4. Днес за пореден път сънувах сирени, терористично нападение... имам този сън от около година и се появява веднъж на 2-3 месеца и ситуацията с много малки разлики(веднъж са терористи, веднъж самолети се врязват в блоковете, веднъж безпилотни бомби)... наистина не мога да разбера каква поука би могло да има в подобен страховит сън...
 5. Опитах какво ли не с тези субтитри ама не ще и не ще... Ако не представлява проблем някой може ли да ги прати на ljubomir.vladikov@gmail.com .. благодарности !
 6. А какво можете да кажете за водата, която се съдържа в Динята, в Краставицата.... разбира се естествените, не био-генно-модифицираните, макар че и те се водят уж за плод/зеленчук... не е ли тая вода, същата онази чиста вода, дето е преминала през облаците и пада под формата на дъжд, за която четох по-нагоре мисля в тази тема ? Поздрави!
 7. Любомир89

  Добрите хора

  Бих желал да повдигна един въпрос, но не знам къде точно да го разположа сред темите, тази изглежда подходяща. Всички тези приказки, за божествената мъдрост, любов всепроникваща всеопрощаваща благодат щастие хармоняи и т.н.... не са ли едно успокоение за суровата реалност, в която: човек за човека е вълк и в която на власт са доста по-жестоки и коварни сили от гореупоменатите. Бих желал да попитам къде са онези прекрасни създания(херувими, ангели), за които говори Петър Дънов, когато в днешно време млади хора изнасилват стари баби(в един от последните епизоди на Карбовски), бащи убиват децата си и палят домовете си и т.н. и т.н. ? Къде е божествената мъдрост там... Моля без сладки приказки как злото и доброто се борят, но накрая добрите видиш ли, ще спечелят.... къде е божествената Мъдрост, когато баща заколва в центъра на селото малолетните си деца... или пък изгорелите 70 + деца в мексиканската детска градина... Та те едва сега са дошли на света ... или може би са жертвени агънца за Божията милост ? Не съм против Дънов, нито против Бог, но реалността далеч не е толкова прекрасна, колкото ни се иска Слова благи, меки и т.н., но живеем в свят на жестоки крайности.. не виждам Божия мъдрост никъде. Деца в Африка умират от глад и напълно лечими за 21в. болести, а Парис Хилтън купува каишка на кученцето си с диаманти на стойност милиони долари. Да живее справедливостта и мъдростта !
 8. Абре човек ти нали ЦИ си овладял, пък едно енергийно тяло ще ти попречи....
 9. Любомир89

  Музиката - нашата си

  Латина, влизам специално да кажа, че пееш хубаво, независимо от качеството на записа. Максим, също добре се справяш с китарата... поздрави на всички музиканти !
 10. Любомир89

  Самотата

  Не ми харесва .
 11. Любомир89

  За силата на думите

  Да разкажа и аз .. веднъж бяхме на планина цяла група хора и един ден се заиграхме с едно момиче в язовира пред хижата ии.. тя излиза половин час след мен от водата, за да изсъхне, а по планините е бойлер навсякъде и всеки се бута да е пръв. Излизам от водата, а тя е почти суха и й казвам, че пак ще стигна преди нея до банята и след около минута идва едно момче и я хвърля във водата или пък я болеше пръст и като я докоснах и мина - бе на планина става лесно всичко хехе
 12. Занимавал съм се с ясновидство и телепатия малко какво те интересува по-точно - практики, резултати ? Интересно е постигнах лесно и бързо резултати и се забавлявах, ала в забавлението се поунесох та си донесох и малко неприятности.
 13. Подзаглавието е : Тема за размисъл.. не знам дали тук е мястото.. смятам, че е тук.. Това е разговор между мен и PeaceMaker относно.. Живота който живеем, целите които си поставяме, истини, лъжи.. сами вижте Към това бих искал да добавя една своя скорошна случка. Преди около час и половина днес бяхме с приятели на купон ии едно момче Християн, което винаги съм възприемал като много будно и умно момче дойде при мен и почна да ме закача и да ме обижда при което не се сдържах и го ударих, а той отговори: Още веднъж го направи и ще те смажа от бой.. след което отидох при него за да поговорим, на което той представи ситуацията така: той дошъл при мен най-човешки да поговори и аз съм го ударил внезапно.. Не разбирам ! как може така да лъже да знае, че лъже но да продължава.. След което се примирих и му казах, че е прав, но вътрешно се бунтувах.. Излиза, че е най-добре да не си рпавя никакви илюзии, да не се доверявам на никого, да живея в същите лъжи, в които и всички останали, за да се чувствам разбран..... наистина не разбирам себе си, нито хората, за което ми е мъчно. Извинявам се на форума, ако има нещо. Поздрави !
 14. Миналата година бях на абитуриентски бал на най-добрия си приятел и на сутринта получавам обаждане по телефона. Беше баща ми, който идваше да ми съобщи, че баба е починала. Още с позвъняването обаче знаех кой се обажда, защо и как точно ще го направи, поради което реакцията ми беше твърде спокойна и нормална: "А.. добре" . Излезнах на балкона и колкото и да е странно този ден го усещах лек и приятен, дишането ми доставяше удоволствие. Когато я видях да лежи в ковчега студена, празна - всичко, което си мислех, че съм знаел и преживял и т.н. изглеждаше доста смешно и жалко.. някак неважно.
 15. Благодаря ви. Честита Нова Година Всичко добро всекиму от нас тралалалла бим бам и тъй.. нататък нека Приказката продължаваа
×