Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Aleksandar21

Участници
  • Общо Съдържание

    11
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж
  • Интереси
    Езотерика,Медитация,Йога,Духовност,Астрология,Нумерология,Взаимоотношения,Медицина,Изкуство,Астрономия

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Aleksandar21's Achievements

  1. Въпросът ти е малко объркан,хаотичен ,но ПЪРВО се успокои! Относно епилепсията като нозологична единицита трябва да знаеш,че не е един вид. Съответно засяга различни центрове с различен по брой епилептични гърчове за денонощие,но това са медицински подробности които не касаят в детайли пациентите. Когато става въпрос за продължителността или развитието на състоянието запомни едно - НИКОЙ не може да ти отговори до кога,колко и как ще продължи..тази област заедно с деменционните състояние все още са тъмна Индия за нас ,а са достояние само за Бог! Най-важното,Снежи е да се продължава с изписания медикамент,щом към момента след започване на приема му няма повторни пристъпи и второто по важност са профилактичните прегледи! По този начин осигурявате адекватно лечение ,както и постоянно наблюдение с оглед прогресията на заболяването и възможната за превенция на пореден пристъп,като подмените терапевтичния подход (медикамент) с друг примерно. Желая ви успех,смело напред и бъдете много позитивни ,нуждаете се от това !
  2. Благодаря отново за изчерпателните отговори! Донка,като спомена Астрологията ми се иска да те питам,къде може да се обсъждат въпроси относно Наталната карта? От скоро проявявам много силен интерес относно Астрологията и нейното влияние в Живота на човека,а и ми се ще някой по вещ по темата да каже няколко неща за моята лична натална карта,тъй като забелязах неясни неща за мен. Извинявай за въпроса,но съм нов тук и все още не съм ориентиран напълно къде точно да задам въпроса във форума .Излишно е да поствам теми на неправилни места,след което да бъдат изтрити. Благодаря ти предварително
  3. Много добре казано,Орлин! Благодаря за отговорите и съжденията . Животът към този етап от нашето развитие е необятен,поради ограниченията в съзнанието ни,но той е просто едно Чудо!Четейки всичките отговори и разсъждения осъзнавам,как и колко не съм разбрал присъствието Му и в най-малките детайли.. и това че не е толкова важно да откриеш пътя,колкото е важно да вземеш решение и просто да не спираш да вървиш, да не се страхуваш ,а да направиш първата стъпка смело и живей,приемайки го такъв ,какъвто е благодарен за това,което имаш. Благодарен съм,както за живота си,така и на вас .Бъдете живи и здрави!
  4. Благодаря за отговора! Изживях и продължавам на моменти да изживявам тежки телесни кризи,но ги преодолявам.Вмомента съм започнал да опитвам да осъществя контакт,защото виждам че също се опитват от ответната страна.Но за това се изисква да променя настройката на съзнанието си и вибрацията си,понеже осъзнавам че контакта не е ефективен,обърква ме и причината е в мен . Със сигурност ще споделям какво се случва ,тъй като е ексцесивно и бързо променящо се,от полза е за всички с подобни преживявания,а и защото споделянето е терапевтично. Благодаря отново ,останете си със Здраве!
  5. Със сигурност не съм имал предвид,че има един и същи път за 2 или повече души или е толкова просто,че така лесно да се обясни.По скоро извън 3 измерната реалност пътищата са като невронална мрежа,която се пресича с разклоненията на пътеките на други души.Точно защото имаме един първоизточник ,всички сме в една и съща школовка ,но в различни класове и паралеки с един общ директор. Само знам едно със сигурност.. трябва да откъснеш дуалността в съзнанието си и да синхронизираш ума(личност) и интуицията(Душа) си,да се слеят,за да видиш отвъд илюзиорния хоризонт.Душата се движи от импулс може би дори породен от нея,защото тя има стремежа да придобие ценните неща в Живота,тя е част от етъра,а личността постепенно се гради с отминалите животи.Всичко е свързано,няма отделни части .. живеем в симбиоза с видимия и невидимия Свят,макар и често да не го осъзнаваме .
  6. Много ми хареса разсъждението ти! Като че ли сме(Душата) избра ли пътя,много преди да се родим.Свободната воля играе ролята на баланса между Его-то и Душата,която ние цял живот се учим как да играем .И това само ме води на мисълта,че Пътят е нищо повече от поредния урок зададен много преди ти да знаеш за съществуването му,а правото на избор ти се явява теста и съответно какво си научил до момента и прилагаш ли го ... Душата не се интересува от обстоятелствата,тя се доверява на процеса,а само Его-то е запленен от тях,защото то търси сигурност,която така и не намира.Явно Пътя винаги е бил на мястото си и сме водени до и по него ,но малко преди или по време на теста се появява Его образа и мислиш и искаш да го създадеш ти,защото така е по сигурно Благодаря за отговора,моля нека продължим дискусията защото темата е интересна и наистина дълга .Но само чрез обсъждане изникват нови въпроси,отговори ,а с това и заключения !
  7. Наистина съм съгласен с теб,че пътищата винаги водят до обектите в списъка и сякаш си имат строга подредба и номерация,която не си в състояние да избегнеш или заобиколиш... Относно изпитанията,за които не сме готови - Ние минаваме винаги през неусвоените уроци все някога и там няма също увъртане,а просто въпрос на изкривените ни представи за Време или поне така го чувствам . Имам усещането,че връщането ни за нов опит,когато сме готови често не е в един и същи Живот,просто защото има много други уроци макар и да ни изглеждат символични! Благодаря ти за отговора! Ще се радвам да продължим дискусията,тъй като на този етап от нашето възприятие за нещата,тя е доста дълга и има какво да се обсъжда!
  8. Много благодаря за отговора! Наистина ми трябва сериозно заземяване,тъй като работата ми(аз съм доктор) изисква да съм тук,а се случва често да не се чувствам в тялото си.. Понякога си е плашещо,но за всичко си има причина.И да следвам духовно учение,като се старая да се задържа и в материалната реалност,а стигам до кръстопът.Явно си трябва ежедневно практикуване до утвърдяването му! Благодаря ти отново,бъди Жив и Здрав!
  9. Здравейте , всички знаем че най-голямото училище,то това е Животът! Но едно нещо винаги ме кара да се замисля дълбоко. Вървим ли по вече начертания за нас Път,създаваме ли го,докато сме в движние или е комбинация и от двете? Като разбира се съм наясно със Съдба,Карма и свободната воля,които са въвлечени в този Божествен процес. Какво мислите вие ?
  10. Пътят Когато не вървят нещата,трябва да започнеш да вървиш ти.В началото настъпва подсъзнателен конфликт,но конфликтът гради!Пътят те очаква,очаква първата ти стъпка,очаква да проявиш желание,след това воля.За това в превес със застоя знай,че Пътят е прогрес! Извинявай за вмешателството,но ме подтикна да го постна. Приятен ден!
  11. Здравейте,приятни хора. Аз съм нов тук,но нещо ме привика да се присъединя! Първата тема ,която ме привлече беше тази и може би не случайно..имам какво да споделя за преживяванията си с Кундалини енергията и дори съм отворен към съвети,тъй като не умея да се контролирам все още (макар да знам, че контролът е в липсата му) . Всичко започна преди няколко години,като нямах идея какво става,но понеже е дълга история ще я сбия максимално . Първо стартираха телесните усещания - редуване на топли със студени вълни,тръпки,след което напрежение в главата придружено от странни звуци в ушите ми .В последствие напрежение,присъщо като на протичащ ток и го наричам така защото се прояви и вън от тялото ми с изгаряне на лампи в близост до мен,дори появата на искри в тъмното ,щом докосна железна брава (Което ме изплаши малко,но и удиви.Тогава започна да ми просветва и се появиха въпросите).След този момент обхвана съзнанието ми,стана по всеобхватно,осведомено и на моменти хаотично и объркано,сякаш огромно количество инфо постъпваше,а то си беше така ! На степени с новите прояви,изчезваха предходните.. малко преди да затихне мъничко усещах докосване и знаех вътрешно,че е от нетленно същество,а не плод на подсъзнанието или рефлекторните рецептори на нервната ми система.Знаех го защото докосваше и косата ми,която се помръдваше,а щом затворех очи "Го" виждах!! Сега остана само бих казаъл хиперактивното ми съзнание,знам неща без да ги знам,като чувам 2 гласа които различавам че не са мой Его алтернативи.Виждам понякога картини и символи неясни за мен и сънувам ярки цветни сънища в които понякога участва Архангел Михаил с някакво послание,което е свързано пак със символи и неясни фрази,книги и невиждани Светове ... Тежки паник атаки изживях,дори близки до смъртта с невъзможност да дишам и силна тахикардия ! Моля ви дайте ми съвет или насока какво точно се случва ?! Не съм полудял,тествал съм всичко,както и себе си многократно .Смятам се за реално и здраво мислещ човек и знам че може би това не е случайно и е някакъв вид пробуждане, но съм изцеден ментално и вследствие физически .. Незнам какво се случваа,за това ви моля за малко помощ! Благодаря ви предварително и желая Здраве и Щастие за всички!!
×
×
  • Добави...