Jump to content
Порталът към съзнателен живот

djafi

Участници
 • Общо Съдържание

  5
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Обадете се на 088569855.Ще Ви помогнат!
 2. Днес правиха ехография на кученце и се оказа, че има много увеличен далак и увеличена жлъчка. ПОМОГНЕТЕ, МОЛЯ!!!!
 3. Здравейте.Тази сутрин кученце отново е с 40 градуса температура /въпреки, че е на Доксициклин!!!/. Все още се надявам някой да помогне.........
 4. Здравейте,вече не очаквах някой да се включи и отдавна не съм влизала във форума.Благодаря, че сте тук! Проблемите на нашето куче започнаха през октомври 2017г., но все още не са решени. Бльоки е на 10 години.Не е породист.Добродешен, гальовен, и по-скоро страхлив.Живееше на село на двора.Така че не може да се каже, че беше особено обгрижен.На 14-ти октомври сутринта мъжът ми отиде да го изведе на разходка, но предните му лапички се огъваха и не можеше да ходи нормално.За два часа се парализираха и четирите му лапи.Ветеринарят каза, че има гана/кучешка чума/.Започна лечение с антибиотик, нивалин, имуностимулатори, витамини.Включи и КОНИУМ 9СН. Последва разстройство, повръщане и повишена температура.След около месец кученце се изправи на крачета и постепенно проходи отново.Но скоро след това направи алергична реакция/според ветеринаря/. Имаше оток първо около едното око и на челото.Към лечениено на вет. аз включих АПИС..Последва още един оток, този път на ушето.От АПИС-а отокът спадна, но кученце се чешеше неистово по цялото тяло.Опитвах различни други хомеопатични, но нямаше резултат.Накрая стана ясно , че има гъбички по кожата.След 2-3 къпания с нистатин и оцет сърбежът спря.Тогава започнаха отново разстройство и повръщане.А температурата започна да се повишава над нормалната.При първото повишение /с 0,2-0,3 десети над нормата/ успях да я стабилизирам с ГРИП-ХИЛ.Но радостта ми не трая дълго.Само след около седмица всичко започна отново- повръщане, разстройство, температура.Съответно - анибиотик.И така вече повече от два месеца.Междевременно направихме някои тестове.Оказа се, че няма гана.Но има много ниско ниво на тромбоцити.След всеки курс анибиотик, времето в което е добре става все по-малка, а температурата все по-висока! От седмица е на доксициклин и въпреки това е с температура 40,4 /при норма 38-39/.От вчера отново на своя глава отново включих ГРИП-ХИЛ.Днес температурата е в норма. Лекарите не могат да поставят диагноза, а кученце вече осми месец е на антибиотици /с малки прекъсвания/.Яде само когато няма температура.Пие вода жадно докато се напие. Когато се разболя го взехме в апартамента.То ва си беше стрес за него.Когато започна да ходи ,"негови места" станаха местата, на които за парви пат сме го сложили.Не иска да стои сам и през първите месеци подлуди съседите с лай и вой.Изгриза касите на вратите, съсипа пътеки, килими и обувки.С времето и след АКОНИТУМ, СТРАМОНИУМ, АРСЕНИКУМ,ИГНАТИЯ, ПУЛСАТИЛА и БАХОВИ есенции вече не съсипва къщата, но съседите все още не могат да си отдъхнат. Друго важно за него, е че не мога да го накарам да влезе в чужд блок или вход.Ако се налага да влезем ,трябва да го нося.С носене влизаме и при ветеринаря и във входа на родителите ми. В колата влиза сам само ако двигателя не работи.От входовете на магазините бяга като дявол от тамян. Извинявам се за дългия пост, но не знаех как да събера осем месеца в две изречения. Надявам се на Вашата помощ.
 5. Здравейте! Имам нужда от помощ за кучето ни.Но виждам, че темата не е активна от доста време и се питам има ли към кого да се обърна!
×