Jump to content
Порталът към съзнателен живот

djafi

Участници
 • Общо Съдържание

  5
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Днес правиха ехография на кученце и се оказа, че има много увеличен далак и увеличена жлъчка. ПОМОГНЕТЕ, МОЛЯ!!!!
 2. Здравейте.Тази сутрин кученце отново е с 40 градуса температура /въпреки, че е на Доксициклин!!!/. Все още се надявам някой да помогне.........
 3. Здравейте,вече не очаквах някой да се включи и отдавна не съм влизала във форума.Благодаря, че сте тук! Проблемите на нашето куче започнаха през октомври 2017г., но все още не са решени. Бльоки е на 10 години.Не е породист.Добродешен, гальовен, и по-скоро страхлив.Живееше на село на двора.Така че не може да се каже, че беше особено обгрижен.На 14-ти октомври сутринта мъжът ми отиде да го изведе на разходка, но предните му лапички се огъваха и не можеше да ходи нормално.За два часа се парализираха и четирите му лапи.Ветеринарят каза, че има гана/кучешка чума/.Започна лечение с антибиотик, нивалин, имуностимулатори, витамини.Включи и КОНИУМ 9СН. Последва разстройство, повръщане и повишена температура.След около месец кученце се изправи на крачета и постепенно проходи отново.Но скоро след това направи алергична реакция/според ветеринаря/. Имаше оток първо около едното око и на челото.Към лечениено на вет. аз включих АПИС..Последва още един оток, този път на ушето.От АПИС-а отокът спадна, но кученце се чешеше неистово по цялото тяло.Опитвах различни други хомеопатични, но нямаше резултат.Накрая стана ясно , че има гъбички по кожата.След 2-3 къпания с нистатин и оцет сърбежът спря.Тогава започнаха отново разстройство и повръщане.А температурата започна да се повишава над нормалната.При първото повишение /с 0,2-0,3 десети над нормата/ успях да я стабилизирам с ГРИП-ХИЛ.Но радостта ми не трая дълго.Само след около седмица всичко започна отново- повръщане, разстройство, температура.Съответно - анибиотик.И така вече повече от два месеца.Междевременно направихме някои тестове.Оказа се, че няма гана.Но има много ниско ниво на тромбоцити.След всеки курс анибиотик, времето в което е добре става все по-малка, а температурата все по-висока! От седмица е на доксициклин и въпреки това е с температура 40,4 /при норма 38-39/.От вчера отново на своя глава отново включих ГРИП-ХИЛ.Днес температурата е в норма. Лекарите не могат да поставят диагноза, а кученце вече осми месец е на антибиотици /с малки прекъсвания/.Яде само когато няма температура.Пие вода жадно докато се напие. Когато се разболя го взехме в апартамента.То ва си беше стрес за него.Когато започна да ходи ,"негови места" станаха местата, на които за парви пат сме го сложили.Не иска да стои сам и през първите месеци подлуди съседите с лай и вой.Изгриза касите на вратите, съсипа пътеки, килими и обувки.С времето и след АКОНИТУМ, СТРАМОНИУМ, АРСЕНИКУМ,ИГНАТИЯ, ПУЛСАТИЛА и БАХОВИ есенции вече не съсипва къщата, но съседите все още не могат да си отдъхнат. Друго важно за него, е че не мога да го накарам да влезе в чужд блок или вход.Ако се налага да влезем ,трябва да го нося.С носене влизаме и при ветеринаря и във входа на родителите ми. В колата влиза сам само ако двигателя не работи.От входовете на магазините бяга като дявол от тамян. Извинявам се за дългия пост, но не знаех как да събера осем месеца в две изречения. Надявам се на Вашата помощ.
 4. Здравейте! Имам нужда от помощ за кучето ни.Но виждам, че темата не е активна от доста време и се питам има ли към кого да се обърна!
×