Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ccvetanov95

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ccvetanov95's Achievements

  1. Не казвам, че ме лъжете, а че може да не сте ме разбрали. Много странно значи всички сме луди ;д
  2. Много често живея в смесица между миналото, бъдещето постоянно си говоря сам в мислите ми с разни диалози измислени, в бъдещето или в миналото понякога с часове. Наистина ли това ще да е нормално?
  3. А говоренето сам какво ли ще е. И то ли е някакво ОКР или още по-сериозно?
  4. Разбирам, г-н Баев, че се пренасочва енергията към живия контакт с жена. Но нали затова изчаквам благоприятната "промяна" след спиране на тези вредни неща, за да мога да почна по-активно и самоуверено да си търся приятелка. Тук идва и същественият проблем. Нямам много опит. Ако знаете някаква полезна информация за ухажване, флирт и др. Ще ми е от полза (линкове)Знам за пик ап и скоро мисля да почна из улиците със запознанствата. Мислех да почна, ама като се прецаках... Сега гоня нов рекорд 6 месеца. Ако ще идва някаква промяна то тогава ще дойде непременно. Не практикувам никакви медитивни практики. От провинцията съм тук нямаме терапевти. Има някакъв психолог и то в болницата срещу психиятрията. Не мисля, че може много да ми помогне или греша? Горните проблеми са оправяеми мен ме притеснява нещо друго. Вътрешният мир. "Предаден" съм на развратен и срамотен ум. Постоянно мисля за половите органи на хората - без значение пол дори възраст. Сякаш в мислите ми има някакви демони, които ми вкарват тези мисли нямам контрол над тях. Може и някое проклятие да имам, като християнин, след много съзнателни грехове - второзаконие 28. Много често живея в смесица между миналото, бъдещето постоянно си говоря сам в мислите ми с разни диалози. Или от сивото ежедневие или съм за диагностициране... Сложно е... Дали ми трябва специална помощ? Благодаря за отделеното време.
  5. Д-р Първанов, благодаря. Сега се боря за 6 месеца хард Мод до края на годината. Колкото за битката - вътрешната морална битка е много по-старашна... Гони ме развратен ум, който е против волята ми и буквално не мога да го контролирам. Ех, да можех да се отърва от него животът ни бил прекрасен, но сигурно трябва повечко време...
  6. П.п. също говорите и за социалната импотентност. Има ли промяна? Ако наистина има, то е незначителна и непълна. Баси, гадна работа как човек може сам да си провали живота и изпусне толкова златни шансове... Поне предупреждавайте другите глупаци да не стигат дотук! Благодаря за вниманието.
  7. Здравейте. Извинявам се, ако ви притеснявам, но изпитвам ужасна нужда да разбера отговор на един въпрос. Пратих ви мейл, но не знам дали сте го получили. Въпросите са отправени към Орлин Баев, но всеки може да пише. Ще се радвам да получа повече съвети и мнения по проблема. Благодаря. Ваш цитат от една ваша тема: "Порното залага погрешни вярвания в мъжката психика за жените и секса: жените са проститутки, лесни и леки жени; жените са почти като животни самки - лазещи с каишка на врата; жените са собственост - почти като вещ за ползване в скъпата кола или вила; жените обичат изнасилванията и униженията; Порното отнема на дълго време гледащият го и мастурбиращ мъж умението му за флирт, сърдечност и разбиране на жените и психиката им, на желанията им; Отнема нужния подход за сближаването с тях - то създава погрешни вярвания за очакванията на жените за начина на сближаване и път за стигане до секса." ВЪПРОСИТЕ МИ СА възвратими ли са всички тези следствия след дългото гледане на порно или такъв човек е обречен? На 22 г. Съм гледал съм порно с онанизъм дълги години с дълги часове с над 5-8 мастурбации/ден, имам еректилна дисфункция, стигал съм до порно с кръвосмешение. Всичките ми опити да създам каквито и взаимоотношения с противоположния пол са неуспешни. От месец без 5-6 дена съм чист без никакво п и м, както и блокирам всякакви фантазии и изкушения - стигал съм до шамари и удари по тялото с цел да мисля за нещо друго - успях. Не възнамерявах да пиша толкова, но мисля, че моя случай е отделно по-загубен и труден и едва ли някога ще се оправи нещо. Извинявам се за дългата история. Казвате в един пост, че са нужни от 2-6 месеца за възстановяване, та тези неща включително от цитата оправят ли се сами или ще трябва допълнителни усилия във флирта и общуването? Защото всичките ми опити са жалки и без никакъв успех. Просто не знам има ли смисъл и оправия. Благодаря ви от сърце за помощта
×
×
  • Добави...