Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nerissa

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от nerissa

  1. Krisi 9 при мен не е точно такава ситуацията. Просто по някакъв начин успяват чрез манипулация да ме поставят в позиция Нямаш избор. И това е отвратително.
  2. Ммм да! Искрено себе изявява не! Мисля, че уцелихте. Никога не са ми давали възможност да заявя Аз-а в себе си. Когато съм го правила започват да ми говорят и държат с мен все едно съм виновна и излизам лошата. Благодарят за съвета.
  3. Здравейте, бих искала съвет Как да постъпя, защото в на мен ми е изключително трудно, а в същото време осъзнавам, че тези ситуации трябва да приключат по някакъв начин. Аз съм едно голямо пораснала момиче със сестра, която 12 г. по-голяма от мен. Баша ми е на 81 г.?, а мама почина преди 12 г. От тогава ангажимента с грижите за татко се увеличиха. Това е нормално, нали децата е правилно да се грижат за родителите си? Той има купима тежки операции( пейсмейкър, байпас,херния и сега от 2 месеца се възстановява от счупен крак). Та през цялото товас време тежестта се пада на мен. Например в деняколко на операцията за херния та, сестра ми реши, че ще ходи в друга държава и си публикува снимки от плажа, от купона. Аз много се подразних. Дори и след това не дойде да ми помогне в грижите за баща ми, докато се възстанови. Сега през тези два месеца, къде ли не обиколи и остави отново цялата тежест върху мен. Много, ама много се дразня и в мен се надига един гняв, който осъзнавам, че единствено ми вреди, но не знам как да се справя. Ядосана съм и поради още нещо. Имаме наследствена къща от родителите си. Етажа, който е предписание за сестра ми е с доглежда не. Татко това лято реши да си смени дограмата на етажа, защото е стара и му било студено. Всичко това той сам си го плати, но реално е етаж на сестра ми. Оф много дълго стана.
  4. На всички Ви така да се каже зададени въпроси отговарям с Да. Помагала съм много, не съм очаквала помощ. На мен също ми се е налагало да търся помощ от семейството си под формата на морална подкрепа, но аз лично не получих такава. И именно този момент води до неразбирателатво. И като се замисля има доза истина в поговорката.
  5. Здравейте в този слънчев и прекрасен ден! Имам въпрос, който тормози моята главица и той е: Какво е емоционална зависимост и как се определя? Тоест до къде стигат границите на разумното, защото си мисля, че все пак всяка личност има потребност да бъде обичан, харесван.
  6. Благодаря. А Вие? В сайта Ви пише, че не приемате нови пациенти. Става въпрос за 17 г. момиче с паник атаки и агорофобия, ендокринен проблем. Благодаря още веднъж. Ще разгледаме и сайта на А. Филипов
  7. Моля, препоръчайте онлайн психотерапевт. След няколко неуспешни посещения и опити на лечение, нещата стават почити отчайващи. Не искам да пиша във форума конкретно за проблема, но ако ме насочите ще Ви бъда благодарна.
×
×
  • Добави...