Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Объркана -

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Объркана -'s Achievements

  1. Благодаря Ви Диляна Колева. Надявам се да не е късно и да успеем заедно да извървим пътя си. Мисля, че успях да проумея същината на проблема, който е в мен самата.
  2. Ще ми стане мантра На мен също много ми харесва, понеже винаги съм била много позитивна, а сега не се чувствам себе си от тези негативни емоции
  3. Много Ви благодаря за подкрепата!
  4. Как си представяш да "спасите "семейството? Искам да продължим заедно напред и да преодолеем различията си. Какво означава за теб "жертва"? Не ми се навлиза в подробности, но преживявайки страшна болест с всичките физически и психически последици от нея, сега търся спокойствие и разбиране, а получавам изневяра. Както писах, осъзнавам добре вината си за случилото се, но се старая да стана отново пълноценна жена и партньор. Ако правилно съм разбрала, той в момента не живее с вас и не иска нищо от теб, по скоро ти искаш от него. Да, в момента не живеем заедно по моя инициатива. Твърде много започнахме да се обвиняваме за миналото и да се вторачваме в недостатъците си. А това само започна да влошава отношенията ни още повече. Търсим диалог и двамата. Виждам, че и той не е готов с лека ръка да ни отхвърли, но ми поставя условия, за които не знам как да постъпя.
  5. Здравейте, пиша тук, защото не успявам да се справя сама. Живеем с мъжа ми на семейни начала от 11 години, имаме дъщеря на 7. Винаги сме си споделяли всичко и преди всичко сме били приятели. Преминахме през изключително тежко изпитание преди 4 години, когато аз се разболях тежко и той беше неотлъчно до мен. Слава богу, на този етап всичко това е минало и заедно преборихме болестта ми. Едва преди година успях да изляза напълно от депресията, която подобни болести предизвикват. За съжаление през тази година, когато аз съм изплувала, той се е отдалечавал от мен, както и от детето. Мислех, че има нужда от почивка и се заех с всички задължения, за да му помогна, но грешно съм изтълкувала отчуждението му. Оказа се, че през това време той е открил по-забавна компания в лицето на една нова колежка. До физическа изневяра (само веднъж) се е стигнало преди 4 месеца, но емоционалната е продължила около година. Разбира се, осъзнавам, че сама съм го подтикнала към това, но не мога да превъзмогна ревността си, а той продължава да иска да излиза с колегите си, където разбира се е и тя. Твърди, че е било грешка, но пък и не съжалява особено. В момента сме разделени, за да премисли всеки за себе си, дали можем да продължим заедно. Неговите желания са да има повече свобода, да не трябва да ми казва дали ще закъснява или не от работа, да излиза, без да го питам кога ще се прибере, т.е. според него - да не го контролирам. Аз не го възприемам като контрол, а като притеснение, когато закъснее, а не се е обадил или като не знам кога ще се прибере, когато е с колата. Не може да ме разбере, че не мога да му имам доверие, когато излиза с тях и няма как да не го питам и да се сърдя. Той е на мнение, че сега като сме разделени, му е по-спокойно, защото няма кой да го пита нищо и може да излиза, когато пожелае... Аз съм сама вкъщи с детето и ми е много криво. Искам да спасим семейството си, но не мога се преборя с чувството, че съм жертва, а той иска прекалено много от мен. Опитахме през тези месеци да се справим сами, като говорихме, говорихме и говорихме.... Твърде многото приказки, се превърнаха в обвинения и само влошиха положението... Моля за съвет как да се справя със ситуацията.
×
×
  • Добави...