Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ивет966

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ивет966's Achievements

  1. Здравейте, търся психотерапевт от София, с надеждата да преборя депресиите,тревожността,стреса и повръщането, което се е превърнало във фобия, тъй като се появява всеки път при стрес и много ме измъчва.
  2. Много благодаря за бързия отговор, но се страхувам много да не полудея, чета постоянно за биполярно разстройство, шизофрения, автоимунно заболяване... Страхувам се да не отключа някоя сериозна болест..... Примерно, ако знам, че утре съм канена на рожден ден или на дискотека предпочитам да не ходя, защото знам, че ще изпадна в паника ще ми прилошее, ще ми се доповръща и това ме парализира, после се депресирам от факта, че само на мен ми става лошо,че проваля веселбата,че съм невротичка и депресарка и се скапва, не искам да излизам с дни изобщо отказвам се.... По повода на психотерапията, ходих веднъж и тя ме посъветва, ако не издържам на физическите симптоми да се обърна към психиятър за антидепресанти, тъй като аз си преписвам всякакви лекарства за депресия,тревожност и меланхолични състояния,само че на билкова основа, антидепресанти не искам,тъй като се страхувам от тях..
  3. Здравейте, ще се опитам да бъда кратка и ясна . Момиче на 21 години съм, всичко започна в 12 клас, когато моите родители се разделиха и аз бях с едно момче, което действително не беше за мен, таа...Веднъж преди срещата ми с него повърнах явно от притеснение, реших, че.може би имам анорексия, и забравих за случая, една седмица след това на бала ми не можех да отида треперех цялата, имах позиви за повръщане и повръщат понякога,вземах мента глог и валериан,.валидол,преди това ходих до бърза помощ казаха ми,че нямам никакъв проблем,общо взето се лигави и така след тежката ми абитуриентски легнах на легло и се отказах от живота, не знам как,но след месец майка ми ми вдъхна някак кураж и реших да продължа, не след дълго станах 1 курс и леко по-леко започнах от всичко да изпадам в паника пред изпит,на дискотека,дори на море. Плаша се,че полудявам,че не съм като другите,че.не мога да се контролирам,не мога точно да опиша симптомите ми,но изпитвам тревожност,нервност,позив за повръщане понякога след много напъни и повръщам, след като отмине това се депресирам адски нямам желание за нищо, нямам апетит, нямам сила до0ри и да стана... Не съм пила антидепресанти.
×
×
  • Добави...