Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Прогрессор

Участници
  • Общо Съдържание

    19
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

1065 посещения на профила

Прогрессор's Achievements

  1. Богатството може да бъде и духовно, не само материално. Можеш да откриеш истината сред природата, в книгите и мъдрите мисли. Как се пееше там в песента на Тангра : един прозорец и безброй звезди...
  2. Иво Христов ми харесваше и на мене, но е твърде черноглед, а и той застана в редовете на същите кръвопийци, дето повтарят само ЕС, НАТО, САЩ. България няма бъдеще с тях.
  3. Там, в коридора, който са копаели изникнал невидим щит, поле, по техните думи и само няколко човека са могли да продължат да влизат навътре през него. Най-вероятно има някаква опасност около него, след като и Ванга казва да пазят войничетата, че и тях майка ги е раждала. А къде са тетрадките на Е. Логинова - ИЗНЕСЕНИ СА ЗАД ГРАНИЦА!!!
  4. Спомням си, че преди много време сънувах как една котка се мъчи, умира. На следващия ден излязох на двора и у съседите видях умряла котка. Дали съм я чул или почувствал - по склонен съм към второто да вярвам.
  5. Не бих казал така! Дал съм конкретен съвет какво трябва да направи, за да се оттърве от страховете. Трябва да се търси причината, да се даде диагноза и да се реши проблема. В живота има и магии и това е факт, който не може да се отрече. Искаш или не заклинанията и магиите работят срещу теб. Но нея я е страх, доколкото разбирам, от "mind control" и от тези хора, които упражняват черните си помисли. Да, такива хора съществуват и има както добри, така и лоши. Това са хора с голяма духовна сила. Тези хора могат да бъдат както живи, така и мъртви или от друг свят. Тя чувства нещо, и това чувство причинява страх, независимо дали осъзнава, че го чувства или не. Нейното подсъзнание я връща към един и същ въпрос. За мен лично това означава, че трябва да се замисли защо е така, да започне да се интересува от дадения въпрос и да се пребори със страховете си, но е хубаво да се подсигури. Защото самата Ванга е казвала да не се занимаваме със магии, че това е много опасно. Затова съм и дал такъв съвет, за да е сигурна. А че има хора, които чувстват по силно от останалите, това също е факт, и мисля, че създателката на темата е от тях. Едва ли има човек, който живее без любов и вяра, но са важни не само мислите, а и делата.
  6. Не съм съгласен, че Волята Божия е мистерия, защо? Аз бих я определил с една дума - Съдба! Искаш или не ти следваш Неговата воля, и същото се случва със всичко около нас. С цялата природа, с цялата галактика, вселената. От формата на облака в небето до светулката в гората - всичко е Божия Воля. Доброто - лошото, все Негова воля. Това нещо не може да бъде променено, волята Му, освен от самия Бог! Има моменти, в които ние узнаваме съдбата си предварително, чрез сън, пророк или свещенно писание. Има си пътища. Ако думата "съдба" не ви е по душа, то тогава думата "закон"=воля. Законът не може да бъде нарушен, освен от самия Бог. Законите са навсякъде, особено в науката, но нейните прориви са толкова бързи, че разбираме колко сложно е всичко и все пак сме до под крушата. Неведението по отношение на закона, съдбата, волята или липсата на "карта" е изключително в наша полза. Такава е задачата ни в този свят...
  7. Аз също имам подобни страхове, особено когато се занимавам със търсения на пророчества, Ванга, раскази за свръхестествени явления и сили. Проявяват се преди всичко в тъмното. Ако през деня съм гледал някакъв филм със Ванга, чел съм книга за нея, на мен ми става страшно през нощта. Отдавам си го на това, че твърде силно преживявам казаното, усещам силата например на Ванга, отнасям се твърде сериозно (както и би трябвало да е), вглъбявам се и т.н. Най-интересното е, че под такова напрежение мога да остана максимум седмица - после постепенно спирам да се занимавам и именно тогава започвам да я сънувам, да ми говори, т.е. когато се отпускам. Понякога сънищата са страшни, понякога благи (в повечето случаи). Самата Ванга казва, че когато ни посещават лоши мисли трябва да се ходи при лекаря! Друго нещо, което би могла да направиш е да купиш светена вода и да напръскаш помещенията, в които те спохождат тези мисли или в края на краищата да викнеш поп да освети дома, апартамента, стаята.
  8. Цитата е взет от книгата "Ванга. Пророчества и мудрость. Автор Жени Костадинова"
  9. Ванга споменава месото така: "Яжте повече бели продукти. Пийте чай от горски треви. Намалете мазнините в своята храна. Тези, които са здрави, могат въобще да се откажат от месото. Всички ценни вещества, които се съдържат в него, могат да бъдат получени и от растителни храни. Яжте поне един път в седмицата варена пшеница и пийте вода,за да имате сили. Нужно е да се сее много ръж, хората трябва да ядат ръжен хляб, за да съхранят здравето и за да оцелеят. В това време ръженият хляб има голямо значение."
  10. Мисля, че вече жертвите на Белинташ са четири. Ванга е казала, че на осмата ще разберем тайната.
  11. Кадри и музика от филма "Территория"...
×
×
  • Добави...