Jump to content
Порталът към съзнателен живот

K.d.

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

K.d.'s Achievements

  1. Предполагам , търся връзката , която имат родителите ми . Така си го обяснявам аз , но не знам как да се откъсна от това. И какво мога да направя по въпроса.
  2. Ще се опитам да бъда възможно най-кратка и да предам най - ясна информация. На 25 години съм живея с родителите си с които никога не съм имала приятелски отношения , а с баща ми и близки. Ясно откривам прилики в отношението на баща ми и бившият ми приятел. Не веднъж баща ми е имал грубо и арогатно отношение към мен. Той е студен и затворен . Майка ми цял живот е била домакиня , доста тревожна , която също определям с ригиден характер . След осмата си годишнина в отношенията им винаги е имало липса на любов . Отношенията им по скоро са били винаги формални . В продължение на няколко години дори не спяха в една стая. Много пъти са били пред раздяла , но майка ми ми е споделяла че остават заедно заради брат ми който е доста по - малък от мен . Има още много неща които мога да кажа , но това е най - общата картина. Надявам се информацията да е достатъчна. Много благодаря за вниманието което ми отделяте.
  3. Здравейте, господин Баев .Пиша ви тук , защото за съжаление видях ,че е невъзможно да ме приемете в момента . Искам да споделя проблема си който не мога да реша сама. Преди 5 години започнах връзка , която продължи три години. от две години вече не съм с въпросният мъж . Буквално от третият ден имаше конфликти между нас . Постоянно се опитваше да ме контролира , ревнуваше ме , обиждаше ме опитваше се да подбие самочуствието ми и да ми внуши че съм неморална . В последствие аз реших да се разделя с него , защото виждах , че тази връзка е нездравословна. И от тогава до сега съм в омагьосан кръг от който не мога да излезна . Въпреки фактическата ни раздяла аз емоционално ме мога да се разделя с него. От две години той вече е с друга жена ,но аз все още се надявам , че той ще с промени и ще се съберем , въпреки , че ясно съзнавам , че не го харесвам като човек и , че не искам да си прекарам живота с него . Той ме търси периодично и ми казва , че ме обича и че иска да е с мен , но все още е с въпросната жена . От това което прочетох във вашият сайт се определям като ригиден характер в който има и мазохистични нюанси ( това разбира се само мои лични предположения) . Не знам как да си помогна искам да продължа живота си като по - здрав психически човек. Моля за вашата помощ.
×
×
  • Добави...