Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Monoty

Участници
  • Общо Съдържание

    55
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Monoty got a reaction from АлександърТ.А. in Deisy   
    Дейзи,за какво ти е да знаеш?Едвали имаш шизофрения,като гледам пишеш съвсем свързано,недей не се интерисувай за тези неща
  2. Like
    Monoty got a reaction from Донка in Ще полудея ли или само ОКР ?   
    Моята огромна грешка беше,че започнах да чета за психични заболявания и да се самонаблюдавм до такава степен,че си мислих,че наистина съм луда.А вие мислите ли,че от прекаленото четене на разни истории на болни от психични болести и от четене на всички симптоми при психичните заболявания,че заради това без да искам ми идват в глвата разни сценарии за това как полудявам и ми се случва всичко това за което съм прочела?
  3. Like
    Monoty got a reaction from Unabhängigkeit in Ще полудея ли или само ОКР ?   
    Благодаря,на всички които се включват в моята тема с цел да ми помогнат!Аз знам,че имам Окр,но когато ме хване силно тревожност си мисля да не би да е нещо друго,знам също че без психотерапия няма да се справя,но в момента наистина немога да си го позволя надявам се в скоро време да имам тази възможност защото на няколко пъти започвам терапия и я прекъсвам точно защото нямам финансова възможност.
  4. Thanks
    Monoty got a reaction from Unabhängigkeit in Ще полудея ли или само ОКР ?   
    Здравей,Unabhängigkeit!Знам за твоя страх,чела съм ти постовете! Много ти благодаря,за всичко което си ми написала и за съветите които ми даваш.Само човек който го е преживял или преживява може да разбере как се чувствам.Възхищавам ти се че се справяш с проблема,а от по малко време си в това състояние от мен.
  5. Like
    Monoty reacted to д-р Тодор Първанов in Ще полудея ли или само ОКР ?   
    Защото имаш ОКР.
  6. Like
    Monoty reacted to д-р Тодор Първанов in Ще полудея ли или само ОКР ?   
    Момче, ако имам и най-малкото съмнение в тава, веднага ще ти кажа, за да започнеш навреме медикаментозно лечение и се излекуваш.
  7. Like
    Monoty reacted to Диляна Колева in Ще полудея ли или само ОКР ?   
    "Решенията, взети от ума, се осъществяват само посредством действията. Намеренията са като физическата красота - без стойност. В определен момент човек трябва да предприеме нещо. Да претвори в дела убежденията си. Чрез действия показваш на другите онова, в което искрено вярваш." Анди Андрюс
    "Трябванията" са лошо нещо. Има една хубава дума "мога" с нея ако започнеш по друг начин ще тръгнат нещата. 
    И тези твои думи - " Знам,че всичко това трябва да се промени,но само казвам трябва,а явно нищо не правя по въпроса,а трябва..... " за мен звучат по друг начин.
    "Знам че всичко МОЖЕ да се промени, но не искам и затова не правя нищо по проблема, може да е различно....."
    Искаш ли да се чувстваш добре?
    Какво правиш за да го постигнеш?
    Достатъчно ли е? 
    От къде ще започнеш?
  8. Like
    Monoty reacted to Диляна Колева in Ще полудея ли или само ОКР ?   
    Преди малко го написах на жена със същите въпроси като твоите, мисля че е добре и на теб да го напиша.
    Лоша работа са тез натрапливости, захапят ли човека не го пускат. Дъвчат, дъвчат, докато го изтощят. Едната изплюеш, другата идва, да те объркат, така да си стоиш объркана. Ама то се получава така, защото нещо в живота те е объркало. Докато не го намериш и подредиш и мислите няма да подредиш, тъй ще ходиш все объркана и с въпроси в главата. Ама не онези истинските, ами шантави и глупави, натрапливи. И хем си здрава пък като за болна ще живееш. Затова спри с тез въпроси и действай с водач, че съвсем ще се измориш.
    Все за психоза питате, като че ли е толкова лесно да психяса човек. Ама е по - лесно да се стои във фантазията, другото иска воля, усилие, промяна, действие, това е трудното. И мозъкът все бяга ....психоза.....психоза... БАР... шизофрения, дъвче.
×
×
  • Добави...