Jump to content
Порталът към съзнателен живот

LonelyBoy

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от LonelyBoy

  1. Да, и аз го усещах, че е така, но все пак си мисля, че дори несъзнателно точно той или неговият образ ми помогна да преодолея случилото се, въпреки че основната заслуга си е моя. Много ми се иска да го опозная по-отблизо, да се впиша в компанията му и да го спечеля поне като приятел, ако не като друго, но не знам. Самите хора, с които той общува са ми много далечни по виждания, разбирания и интереси, а самото момче не е такова, но малко или много се променя, за да се впише в компанията.
  2. Преди всичко много благодаря за отговора и съветите! Замислих се по тези въпроси, но положението си остава все същото. Откакто се влюбих в това момче нещо в мен се промени... вече спрях да заглеждам момичета, както правех преди и съм се фокусирал само във фикс идеята да станем двойка с момчето. Преди имах проблем с паник атаки, който успях да преодолея временно заради въпросното момче. Мисълта за него оправяше деня ми и ме зареждаше винаги с положително настроение. Но чувствам, че симпатията ми не е приятелска, а се надявам на нещо повече... иска ми се да има някаква интимност помежду ни, макар и да съм наясно, че това едва ли би се случило.
  3. Не е само до симпатия и харесване... имал съм многократно мокри сънища с въпросното момче, отделно само при мисълта за него силно се възбуждам.
  4. Здравейте! Чувствам се изключително объркан и не знам дали ще успея да изложа по най-добрия възможен начин чувствата си, но се надявам да получа съвети и отговори от вас. Предварително държа да кажа, че темата е сериозна и не е пързалка. Момче съм и съм на 17 години. Преди 3 месеца случайно попаднах на профил на едно момче в социалните мрежи, което учи в моето училище, но до този момент не се бяхме срещали. Още щом видях профилната му снимка почувствах нещо в мен... някакво вълнение, някаква тръпка, каквато до този момент не бях усещал. Зад гърба си нямам връзки, но досега винаги съм изпитвал симпатии към момичета, а не към момчета. Първоначално бях доста объркан и уплашен, защото смятах, че да харесваш момчета е нещо крайно нередно и ужасно, но после се примирих. След като видях профила на момчето, веднага му изпратих покана за приятелство. След няколко дни той я прие и започнах редовно да минавам през профила му, да следя снимките и публикациите му и с всеки изминал ден се привързвах все повече и повече, докато накрая не осъзнах, че съм се влюбил във въпросното момче. Просто не усетих как стана... бях си наложил вътрешна забрана да огранича чувствата си към него, но не се получаваше - или го виждах в училище, или изникваха негови снимки в социалните мрежи. След това реших да дам тласък на чувствата си, пък ако се получи нещо, получи. Една съученичка, която преди е дружала с него ми спомена случайно, че е бисексуален и се интересува и от двата пола, което ми вдъхна надежда, че може и да се получи нещо. През всичките тези месеци той беше единствената ми причина да се събуждам с усмивка, да се радвам на всичко и всички и да стана по-добър човек. Вкъщи естествено започнаха подозренията, защото принципно постоянно се карах с майка ми и с всички вкъщи, но откакто се влюбих започнах да се държа много по-мило. Започнаха подпитвания и подозрения относно поведението ми, но аз отричах и отричах. Знам, че родителите ми не биха ме подкрепили в любовта ми към представител на същия пол и това най-много ме огорчава. Съучениците ми имат родители, с които си споделят абсолютно всичко, а аз чувствам, че не мога. От известно време наблюдавам, че момчето харесва снимки във фейсбук на по-разголени момичета, което ме натъжи, а преди седмица е качил снимка, на която е прегърнал момиче. Тогава се сринах емоционално и психически. Не знам какво да правя, от три месеца не мога да си го избия от главата, не мисля, че и за напред ще успея да го направя. Знам, че сигурно всичко ви се струва смешно и нелепо, но се чувствам изключително объркан, измамен и уплашен. Може би съученичката ме е подлъгала, казвайки, че е бисексуален, но тя едва ли е била наясно със симпатиите, които съм изпитвал към него, че да го стори нарочно. Бихте ли ми дали съвет как да постъпя и да продължа напред?
×
×
  • Добави...