Jump to content
Порталът към съзнателен живот

kaladze

Участници
 • Общо Съдържание

  8
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Да и аз така предполагах, а тези симптоми свързани ли са с паническите атаки или се получаватв в следствие от изпитвания страх от тях?
 2. Здравейте, миналата седмица започнах терапия при друг психотерапевт, който ми беше препоръчан от форума. И в петък реших да спра деанксита окончателно. От вчера обаче започна старата песен на ново (силно напрежение, студени и топли вълни, проблеми със съня и преглъщането, изтръпване на ръцете и краката, трудно концентриране и седене на едно място). Дали това е свързано със спирането на хаповете?
 3. Има, но не знам какво е. Но почвам да си мисля за друг терапевт. Да ми предложите някои в София, защото вече не знам какво да правя.
 4. Днес говорих с терапевта и ми препоръча Тотка Колева, която се занимава с биодекодиране. Дали имате идея какво е това?
 5. Днес, реших да направя пак консултация с психиатър(което вече смятам че беше грешка, защото ми напълни главата с глупости). Каза ми че проблема с преглъщането може да е от Деанксита. Вие какво смятате?
 6. Благодаря за отговорите. Знам, че процеса е бавен и труден, но често се чудя какво не правя правилно и дали това е подходящият терапевт за мен. А, може би това което не правя правилно е че изпитвам тези съмнения. Задавам си толкова въпроси всеки ден, а немога да намеря правилните отговори...
 7. Психотерапевт е. Първият ми сеанс беше главно разясняващ проблема и симптомите. Също така работихме и върху прекъсване на редовите връзки и положителното мислене. Вторият сеанс беше хипносеанс. За преглъщането ми каза че било чуство че "нямам право", чуство че съм малоценен и противопоставяне на новото начало. Това ново начало го поставих първо с изграждане на план за действие и като започнах повече физическа активност, защото от много години бях в един кръговрат от работа в къщи и така. А иначе за тревожноста, през повечето време съм под силна тревожност и напреженеи.
 8. Здравейте, на 23 години съм, програмист и всичко започна, когато получих проблеми с кръста. Просто един ден станах по рязко от стола и ме заболя гърба много. Та ходих си аз на работо с болките, но станаха непоносими и реших да ида до спешното. Проблема беше там че много се изплаших и сега си спомням, че когато чаках таксито получих силно сърцебиене, задух, гадене. Отидох до спешното, но им казах само за гърба биха ми успокоително и ми казаха да ида на невролог. На другият ден бях при личния, който ми предписа след проверка противовъзпалителни и всичко стана пак нормално. След обаче месец пак ме заболя гърба и получих същите симптоми: гадене, задух, сърцебиене даже ми изтръпна езика.Та ходих пак до личният, но пак му казах само за гърба и ми даде същите противовъзпалителни. Върнах се на работа и точно след 3 дни получих пак същите симптоми. Но, този път нещата станаха по сериозни започнах да не мога да спя, виеше ми се свят, гадене имах постоянно, беше ми напрегнато, всичко беше като на филм и мислех че полудявам. Казах на един приятел и ми каза че е паник атака. Отидох на психиатър, разказах му за какво става въпрос и ми каза че имам паническо разстройство. Той ми предписа антидепресанта Ципралекс, но реших че няма да го пия и отидох при психотерапевт. След първият ми сеанс, той ми каза да пия Деанксит и мента,глог и валериан за 3 месеца. Всичко се върна по старому след като почнах да ги пия и се върнах на работа. След един месец, както си хапвах все едно ми заседна храната и много се изплаших. От тогава зачна да ме е страх да преглъщам и свалих 9кг. защото започнах да се храня малко. Ходя още при психотерапевта ми и той ми казва да не се притеснявам, но това преглъщане ме съсипва. Ще съм благодарен, ако дадете и вие някакви съвети за тези проблеми.
×