Jump to content
Порталът към съзнателен живот

vesselino`

Участници
 • Общо Съдържание

  3
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Вече не тренирам от 6м. А като се роди малкият 2015 значително намалих тренировките. Тренирал съм 2 пъти седмично. Като клек съм правил с около 50кг. не съм се натоварвал с големи тежести. Нямам болки във врата или гърба. Вече с щангите съм приключил, а и съм тренирал с нормални тежести. За мъртва тяга около 40-50кг за гърди също. Принципно тази замаяност като се замисля ми е от доста време. Не знам дали това има връзка с вестибуларния апарат. Когато ми се получи световъртежа март месец. После като легнах и се завъртях на дясно (при всяко лягане) ми се завърташе всичко за 4-5 секунди. Споменах това не невролога и той ми изписа Вертимет, който само ми раздразни стомаха. Защото преди да почна да го пия симтомите ми легнало положени да ми се върти всичко пред мен бяха изчезнали. Остана ми само тая замаяност. Имах период в който март месец ми беше много замаяно, не можех да се наведа да си вържа обувките. Освен тази замаяност и сърцебиене, отпадналост - тогава отидох до бърза помощ. Пуснаха ми система,кръвни и кардиограма. Но това със системата не ми помогна замаяността си остана. Като си тръгнах пак бях като ударен самолет. Болеше ме мъдрец и си мислих, че той може да е засегнал някоя нерв. Извадиха ми го, но тогава след манипулацията така пребледнях, направо ми прилоша. Доктора ми каза, че е било от притеснение, но и преди са ми вадили зъб и не ми е ставало така. Получих хрема - принципно имам някаква алергия пролетно време от цъфтежа. И като си духах носа по силно, принципно ми изсвири дясното ухо и изведнъж ми прималя. Ходих при УНГ и съм си бил вкарал секрет в ухото от неправилното духане.Обясниха ми, че както си духам носа не е било изобща правилно, а аз така цял живот си духам носа. Обясни ми лекарката повече да не правя така, а се запушва първо една ноздра духаш и после другата. Имам притеснение дали да не съм си задънил вестибуларния апарат или само си внушавам глупости. Вчера карах колело около 20мин. И забелязах след това, че ми е замаяно повече. Четох една тема за перманентна замаяност:
 2. Здравейте Диляна Колева, Имах такова усещане с щангите. Когато свърша тренировката се чувствам по умалял и отпаднал, а не тонизиран. Витамина ми б12 ми е към 600. Правих си изследване, но по време на него бях пил милгама Н и Уримил(него го пия като се сетя - за месец два да съм изпил 10-15 хапчета).
 3. Здравейте , Имам от от доста време (повече от година) постоянно замайване.Което до скоро не ми пречеше да си шофирам.Но тази година март месец нещата се влошиха.Получих световъртеж. Когато се събудих на 7.04.2018 и се надигнах да стана просто всичко пред мене се въртеше. И не можах да се задържа и легнах отново(бях в съзнание). След което се появи ускорен пулс и втрисане. От тогава не съм получавал такъв световъртеж а като стана прав бях като пиян - постоянно ми беше шантаво,замаяно през целия ден.Направих си кръвни изследвания, щитовидна жлеза, очен преглед, хормони, кръвна захар, преглед при кардиолог, ренген на шиини прешлени нямаше нищо. Само ми откриха, че съм с таласемия бета. 30желязо 139 хемоглобин.Но тази замаяност е съпроводена и с умора, отпадналост, нямам сили. Ходих при невролог - потяха ми се дланите, взех да не мога да спя. Той ми изписа Вертимед милгама Н за това, че ми изтръпваха ръцете. Каза. че е от възпалено трето ухо. Пих ги един месец, но пак ми остана тази замаяност. Ходих при психиатър - каза ми, че е от депресия, тревожност - изписа ми коанксил 3х1 вече месец го пия, но все ми е така замаяно и отпаднало нямам сили. А преди си тренирах редовно фитнес от 14-15 години.Просто тази година като ходихме на море, през целия път ми като карах колата ми беше замаяно, а миналата нямах проблем с това карах си без проблем.Не знам дали нещата ще могат да се оправят. Като човек съм притеснителен, чувствителен и все се тревожа за нещо. Дали колата ще се развали като пътуваме, ами сега ако ми стане лошо и припадна. За сина си който е на 3 годинки се притеснявам понякога - когато е болен, когато глътна магнит, като му се появиха пъпки от слънцето на морето.На 33 години съм и работя като системен администратор. Тренирам от доста време фитнес и сега си мисля, че може този световъртеж да е нещо от тренировките.Да съм се контузил нещо като съм клякал с щангата и спрях да ходя на фитнес от март месец. По принцип като има много хора или сме в МОЛ-а или магазин тази замаяност се усилва. Сутрин не ми се става като звънне алармата. Преди ставах преди алармата правех си закуска, не мен на жена ми на детето ми и се подготвях за работа. Не можех да спя от три месеца (май, юни и юли) Психиатъра ми изписа Клонарекс 1т. аз всимах първо по 1 но бях сутрин като парцал. Не знам дали от него или си внушавах. После само си ги намалих на половин и сега на 1/4. Пия го от около месец и малко.Да не би от него да ми е тая замаяност ?
×