Jump to content
Порталът към съзнателен живот

anton_92

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Thanks
    anton_92 got a reaction from Ines Raycheva in Тревожно разстройство или нещо друго : )   
    Благодаря за отговорите на всички
    Започвам от другата седмица терапия при човек, който ми препоръчаха, вярвам, че ще помогне. В никакъв случай не мисля, че нещата са сериозни и тежки, но искам да ги хвана и елиминирам от начало, за да не се задълбочават. Вярвам, че себеосъзнаването и приемането е много важна стъпка. Виждал съм и съм чел за хора, които крият страховете от близките и семейството си години и после се сриват тотално. 
    Едва преди около месец и половина идентифицирах проблема и ми трябваше време да го приема. Информирах семейството си и най-близките си приятели за него, защото не исках да го крия. Приеха го и ме подкрепиха. 
    Иначе - да - много се идентифицирам с работата си, защото тя е важна част от мен. Както може би сте разбрали - аз не работя на конвенционална работа от офис. Работата ми е много важна част от живота, защото тя ми дава много, ама много смисъл. Освен това е изключително ярка част от характера ми това, че съм много комуникативен и експресивен - точно затова казах, че имам чувството, че губя част от себе си. 
    Ще прочета още няколко пъти постовете ви, за да вникна в дълбочиана и ще разказвам тук какво е развитето по темата, за да може някой ден като някой попадне в подобна ситуация - да види Пътя. 
    Поздрави!
×
×
  • Добави...