Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Alexeo

Участници
 • Общо Съдържание

  212
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  10

Alexeo last won the day on Март 15

Alexeo had the most liked content!

2 Следващи

За Alexeo

 • Ранк
  Новодошъл

Профил Информация

 • Пол
  Не казвам

Последни Посещения

1682 посещения на профила
 1. Хората в съня често представляват аспекти на собственото ни "аз", особено когато са непознати. Показват ни самите себе си, но гледани отстрани. Този сън говори, че у теб има усещане за безсилие. Невъзможност да се справиш с проблемите, също както и да избягаш от тях. Повтарящите се сънища, или сънищата с повтарящи се мотиви, винаги трябва да се тълкуват. Има значение също и еволюцията на такива сънища - ако например преди си сънувал хора с отрязани ръце и крака, а сега само с наполовина ампутирани крака, то това показва, че чувството за безсилие у теб е намаляло.
 2. (Този сън и това място изключително много напомнят на един мой сън. И досега ходя понякога там.) Много интересен сън, Насти. Не е предупредителен. Показва само да бъдеш спокойна за детето си, че то ще има духовна закрила и убежище.
 3. Тук има още неща за четене по темата за бездарни стихотворения. Надявам се, че ще ви харесат.
 4. Мисля, че разсъжденията на приятеля са погрешни. Ако изобщо може да се разсъждава по този начин, то мисълта би останала млада, а не човекът, защото тя се движи, а не той. А и кой ли мисли с такава скорост. Но бързината на мисълта има връзка с нивата в организма на някои хормони/микроелементи/витамини, които могат да направят човека по-младолик.
 5. Alexeo

  Гей ли съм

  Ако не искаш да бъдеш гей, забрави напълно за момчетата и се опитай да обърнеш повече внимание на момичетата. Те са очарователни същества! Човешката сексуалност е до известна степен пластична, така че има надежда. До края на пубертета би могло нещо да се промени, но ако след като завърши пубертетът ти все още нямаш влечение към момичета, значи си гей. Ако това е така, не прави трагедия - все пак не живеем в средните векове, в ислямски халифат или във викторианска Англия. Хората са по-толерантни, а в някои страни дори еднополовите бракове са разрешени. Сега лесно се пътува, като пораснеш може да си потърсиш по-подходяща среда, ако имаш трудности.
 6. Насти, много се радвам да те видя пак! Какво е това с имената?
 7. Alexeo

  Разговорки - 2

  Много интересен случай от психологическа гледна точка. Категорично този престъпник не може да бъде нормален обаче. Наистина в статията така се казва, но явно авторката е допуснала неточност. Тук е описана патологията на Тед Бънди. Забележителен случай, от който много може да се научи - пряко и непряко. Съгласен съм, че и нормалните хора могат да бъдат опасни, но те са такива повече от глупост или бездействие.
 8. Може просто да показва, че човекът е напрегнат, стресиран или е пил повече кафе. Като символично значение означава да внимаваме за изкушение или предизвикателство, което може да ни "подхлъзне" - например непремерена реакция и т.н.
 9. Alexeo

  Какво е Бог и какво не е Бог?

  Бог Рама в индуизма е въплъщение на идеалния син, брат, съпруг, цар. Изобщо идеалният човек. Някои от неговите главни качества са *готовност за пожертвувание *състрадание, милосърдие *мъдрост *доблест, смелост *правдивост, честност Тук е казано малко повече Lord Rama Qualities
 10. Alexeo

  Какво е Бог и какво не е Бог?

  Душко, психотерапията е две преки по-надолу, вляво. Донка казва, че специалистите там са отзивчиви.
 11. Защо да си играем на дребно, ами направо не резнем цялата глава и после да я възстановим така, че тя да започне да си върши работата и да произвежда мисъл? Шегичка. Ако вече жлезата е много увредена и се е стигнало до предписване на тироксин, няма друг начин, освен той да се взима през устата до края на живота. Не е толкова страшно, а в противен случай цялото тяло страда. Но може да се отдалечи този момент като се спазва подходяща диета, избягват се инфекции и редовно се взима селен (100-200 мкг). Има и други натурални средства, които биха могли да бъдат от полза на ранен етап.
 12. Alexeo

  Забавно - 2

  Честита Баба Марта!
×