Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Alexeo

Участници
 • Общо Съдържание

  83
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Не казвам

Последни Посещения

788 посещения на профила
 1. Това е нещо, което съзнанието ти знае, но не непременно подсъзнанието ти. Подсъзнанието не мисли логически и борави с по-древна информация или пък с материал от лични преживявания. Така че вероятно този момент в случая няма значение.
 2. Какво означава, когато някой те следва, но излиза с блед цвят и надпис до него (анонимни)? Следва те, но се срамува да си признае? Или грешка някаква?
 3. Alexeo

  Черната ложа, черен учител

  С този цитат започва Майстора и Маргарита, където Дяволът и тъмните сили са описани много добре. "... та кой си? - Част от силата, която желае зло, а все добро твори!" Гьоте, "Фауст" На същото мнение съм - в крайна сметка злото е в услуга на доброто.
 4. Това е хубав пример за странния начин, по който сънищата могат да носят посланията си. Езикът на сънищата са асоциациите и символите, а те са нееднозначни. В случая, чантата е нещо много лично, особено за жените, и затова може да символизира човека (но може да символизира и друго). Асоциацията лесно може да бъде направена, защото първото, което ти идва наум за тази чанта е, че тя е нейна. А движението на чантата символизира пътуването, пристигането на сестра ти. Някои от символите могат да бъдат лични и затова е много полезно за разбирането на собствения език на подсъзнанието сънищата да се свързват с последвалите събития, точно както ти си направил. Така с времето става все по-лесно да се четат бъдещите послания.
 5. Има доста билки, които могат да помогнат - освен споменатите, също Родиола, Левзея, Елеутерокок, Ашваганда, Шизандра и доста други.
 6. Ще възродиш нещо старо в живота си, от което си се бил отказал - може да бъде връзка, приятелство, начинание или нещо друго. Хубаво показва сънят.
 7. Много интересен сън. Показва, че в ситуация, която няма да очакваш или разбираш, доста неясна за теб, ще се почувстваш виновен, или по-скоро отговорен, заради случилото се с близък човек. Името означава "агнец", което се свързва с невинност. Би могло да се тълкува, че ще се почувстваш непряко отговорен за загубената невинност/целомъдрие на близък човек.
 8. По принцип Бог Е всичко, обединява всичко. В нашето мислене, или едно твърдение е вярно, или е вярно противоположното му. Ако Бог е всичко обаче, този закон на логиката вече няма да важи и тогава едно твърдение ще бъде вярно заедно с противоположното му. Така както и електроните например могат да бъдат на две места едновременно. И двете разбирания отразяват една истина. Разделението го има - тук, сега и за нас. Погледнато от друг план обаче то е всъщност илюзия и в крайна сметка го няма. Също както смъртта я има - тук, сега и за нас - но е всъщност илюзия и в крайна сметка я няма.
 9. Джипи - след това вероятно лекар уролог. Може и просто да имаш нужда от почивка. Има доста натурални средства, които биха могли да помогнат, при условие, че няма органична причина. Цинк (най-добре взимаш мултивитамини с минерали, и гледаш да има поне 15 мг цинк в тях) Жен шен (билка) Пчелно млечице Гинко билоба (билка) Л-аргинин (аминокиселина) Родиола розеа (билка) ... Храни се здравословно, с повече протеин, не пуши, спортувай. Възможно е приятелката ти да се дразни, защото смята, че вече не я намираш за привлекателна - обясни ѝ, че това не е така.
 10. Не стряскай човека с нови чувства и признания, той още реанимира от предишните. Моят съвет е да му пратиш само едно кратко, ведро, приятелско съобщение - на смс или на телефонен секретар - нещо от типа, "Здравей, исках само да те чуя как си..." Нищо повече. Не му се обаждай. Изчакай, той, ако трябва, след това сам ще се обади. Ако се обади, общувай с него добронамерено и приятелски; не го притискай за нищо; не му говори за никакви чувства и не изяснявай нищо, освен ако той сам не започне тези теми.
 11. Авер, питаш как е Венци Евтимов - казвам ти. Телефонът му не е на офис или фирма, това е личен телефон, който не съм упълномощен да раздавам, така че не се ядосвай и се дръж прилично. Дори ако говориш с него, той няма да те приеме. Той приема малко хора. Наскоро навърши 86 години. Ако се интересуваш как е здравето му - добре е. Но си има и проблеми. Можеш да видиш негови неща на Фейсбук - Българска асоциация по йога, май се казваше. Тази страница не се поддържа от него. Венци Евтимов каквото е искал да каже на хората, го е казал. Предал е опита си. Ако имаш някакви здравословни проблеми и искаш да питаш дали Йога може да ти помогне - не се колебай да практикуваш. Ако нямаш и се чудиш дали ще имаш полза от Йога - пак не се колебай да практикуваш. Ако обаче се чудиш дали Йога може да те дари с факирски, акробатични, свръхестествени или извънземни умения - опасявам се, че може и да не стане. Едно, че тестото трябва да е малко по-втасало и друго, че има разлика между цял живот в Хималаите или в града.
 12. Много интересно! Ти си ми симпатичен, сигурно и това има значение (за по-лесната подсъзнателна комуникация).
 13. "Поорязани в детайлите" е различна характеристика от това, което съм написал, така че не е точно обратното. Изглежда не си имала от типа сънища, които имам предвид.
 14. Сънищата говорят за повишена тревожност и напрегнат период в живота, с отговорности и важни решения, с които ще се справиш.
 15. Сайтът технически е много добре направен, проблемът е че почти никой не пише в него и се използва предимно да се препоръчва психотерапия.
×