Jump to content
Порталът към съзнателен живот

xeilin03

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xeilin03's Achievements

  1. Съжалява за отговорите ми. Нямам много време за спорт , йога и релаксация. Поради причината ,че като се прибера от училище много ми се спи.Ами ние си мислихме да отидем при лекар след което при психолог. Но това чак ще се случи другата седмица. Дадох на майка ми да прочете Вашите мнения и съвети относно проблема ми.
  2. Не мога да отида скоро на прсихотарапевт... Чакам майка ми да се върне... До тогава трябва да се справям с този проблем в училище ... Ако може някой от вас на ми даде някаква идея как да се справя в училище... Защото наистина е много гадно и неприятно..Намалих мазната храна и гледам да ям по суха да не ми навреди. Започнах да си нося чай от мента.. Благодаря на всички за бързите ви отговори
  3. Здравейте , аз също имам голям проблем .Значи проблема ми е от преди около година може и малко по-вече,изразява се в това ,че немога да излеза никаде,защото се притеснявам да не ми се доходи до тоалетната(по голяма нужда) незнам дали отстрани погледнато е смешно ,но аз наистина вече не издържам.Немога да патувам никаде , нито с автобус,влак,кола....Понеже почна учебната година и се налага да седя 45 Мин. И едвам издръжам опитвам се да се разсейвам . Не знам как да се справя с това. Много ми е неприятно. Искам някак си да го накарам да спре ,но не мога. Много ми е притеснено от факта ,че не мога да седя мирно на едно място. Ако някой може да ми даде съвет ?!
×
×
  • Добави...