Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ovcharov

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от ovcharov

  1. Много благодаря за коментарите. Ще пробвам с това, което Alexeo каза. Относно това, че не изпитвам удоволствие от връзката ни в момента е факт, понеже ние постоянно се караме за странични от това неща. Въпроса е, че аз искам да съм с това момиче, но явно от толкова караници не изпитвам никакво удоволствие и дори сега осъзнавам, че нямам голямо желание да правя секс.
  2. Здравейте, Ще карам направо, понеже проблема за мен е доста сериозен. Момче съм на 20 години, имам приятелка, която е 1 година по-малка от мен, с която сме заедно от почти година заедно. И на двамата си бяхме първите, тоест бяхме девствени, знам че е странно за 20 годишно момче, както и да е. Всичко си беше нормално до 3-тия, може-би 4тия месец, когато започнах да губя ерекция. Първоначално се случваше рядко - примерно правим секс 3-4 дена под ред и на 5тия ден, след като започнем да се натискаме си имам нормална ерекция, и когато стане време да й го вкарам умеква и пада, тогава понеже беше рядко, тя го стимулираше дали с ръка или уста и си ставаше и правихме нормален секс. Постепенно стана така че правим секс 1 ден и на следващия ставаше същото, което описах по-горе, тя ме разбираше за това, казваше ще решим заедно проблема, аз също се заех сериозно с това. Отидох на лекар, който ме посъветва да си направя изледвания на тестостерона и да дам урина си за изследване. Та, дадох кръв за тестостерон - всичко си беше в норма - нямаше проблем там. Няколко дни след това разбрах, че приятелката ми има ешерихия коли и беше твърде вероятно и аз да имам същото. Направих си изследвания на урината, нямаше ми нищо. Тя започна да пие хапчета, уби бактерията и закратко проблема с ерекцията ми отшумя, но не след дълго отново се появи. В момента, от 2-3 месеца насам почти няма път, в който след като се натискаме и стане време да й го вкарам да не изгубя ерекция, дори преди седмица го стимулираше с уста и ръка и изобщо не помръдна. Моля Ви, дайте ми съвет, нямам към кого да се обърна за проблема ми. Приятелката ми се започва да се дразни, което е разбираемо и си мисля че много скоро ще ме зареже за това. Благодаря!
  3. Здравейте, Ще карам направо, понеже проблема за мен е доста сериозен. Момче съм на 20 години, имам приятелка, която е 1 година по-малка от мен, с която сме заедно от почти година заедно. И на двамата си бяхме първите, тоест бяхме девствени, знам че е странно за 20 годишно момче, както и да е. Всичко си беше нормално до 3-тия, може-би 4тия месец, когато започнах да губя ерекция. Първоначално се случваше рядко - примерно правим секс 3-4 дена под ред и на 5тия ден, след като започнем да се натискаме си имам нормална ерекция, и когато стане време да й го вкарам умеква и пада, тогава понеже беше рядко, тя го стимулираше дали с ръка или уста и си ставаше и правихме нормален секс. Постепенно стана така че правим секс 1 ден и на следващия ставаше същото, което описах по-горе, тя ме разбираше за това, казваше ще решим заедно проблема, аз също се заех сериозно с това. Отидох на лекар, който ме посъветва да си направя изледвания на тестостерона и да дам урина си за изследване. Та, дадох кръв за тестостерон - всичко си беше в норма - нямаше проблем там. Няколко дни след това разбрах, че приятелката ми има ешерихия коли и беше твърде вероятно и аз да имам същото. Направих си изследвания на урината, нямаше ми нищо. Тя започна да пие хапчета, уби бактерията и закратко проблема с ерекцията ми отшумя, но не след дълго отново се появи. В момента, от 2-3 месеца насам почти няма път, в който след като се натискаме и стане време да й го вкарам да не изгубя ерекция, дори преди седмица го стимулираше с уста и ръка и изобщо не помръдна. Моля Ви, дайте ми съвет, нямам към кого да се обърна за проблема ми. Приятелката ми се започва да се дразни, което е разбираемо и си мисля че много скоро ще ме зареже за това. Благодаря!
×
×
  • Добави...