Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Петка Дубарова

Участници
 • Общо Съдържание

  12
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

166 посещения на профила
 1. https://bile.bg/project/котешка-стъпка/ Разпространена широко в планинските райони, билката може да се срещне в Стара планина, Средна гора и Родопите. Тя е позната отдавна и се препоръчва при лечение на простатата, а и реално стимулира възстановителните процеси на тялото. Чаят от котешката стъпка укрепва съпротивителните сили и действа благоприятно на кръвоносната, сърдечната и чревни системи. Страдащите от главоболие и безсъние също могат да почувстват трайно облекчение.
 2. Защо постояно мисля за един човек а тои ми каза че хич не мисли за мен ?
 3. Петка Дубарова

  Опасностите в духовния Път

  Най- голямата опасност по духовният път е да не се тръгне по него .Години отказвах да тръгнах минах и през секта и това ми донесе много болка .
 4. Петка Дубарова

  Карл-Густав Юнг

  Jung ми е любимец .Изчела съм всичките му романи очерци и анализи !
 5. Най -добрия начин за проблема е билка "котешка стъпка" .Преди 5 години страх от никотинова зависимост и тази билка ми помогна доста .Определено нямаше да се справя без нея !! Има я в дрогерийте.
 6. Господ Бог е достатъчно милостив, за да изслуша всичките ни глупости и да не ни накаже задето го занимаваме с тях.
 7. Сексът е свещен. Сексуалните фантазии и порното - не.
 8. Не веднъж съм извършвала "astral travelling". Поддържала съм и астрална интимна връзка с човек напуснал този свят преди около 80 г. Опасно си е. Иска си добра подготовка. Добре е да имаш и опитен водач. Веднъж бях нападната от ято летачи. Тогава се запознах и с бившия ми астрален любим Герд. Той ме спаси. Ако не беше намесата му щяха да ме изцедят като лимон. В една окултна книга прочетох, че не е добре за душите на заминалите да се скитат по света много време след своята телесна кончина и убедих Герд да премине отвъд - при Светлината. Надявам се някой ден пак да сме заедно. Не навлизайте в астрала без опитен водач. Ограждайте се с формули вечер преди лягане!
 9. Библията е едно много преправяно и много грешно тълкуване книжле. Малко след времето на пророка Исса е имало още 60-тина евангелия, които вмирисаните старчета са обявили по - късно за неканонични. Има хора, които могат да влияят на другите с мисълта си, но те не се срещат под път и над път. Всички ние, кой малко кой повечко, влияем на околния свят със своите ментални форми. Понякога цапаме с изверженията си, а друг път чистим със светлоструйността на помислите ни. Чрез нас се проявяват други сили, естествено...
 10. Петка Дубарова

  Проблем с ревността

  Защо има прасета? Защото има свини, които ги раждат. Аз като жена (при това бисексуална) ще кажа, че най - отблъскващото в една жена е ревността, собственическото чувство. Оставете мъжете да дишат, бе...скъпи жени. Две партньорки изоставих заради силната им, непоносима на моменти ревност. Сега съм моно и ми е ок.
 11. Петка Дубарова

  Вуду и екзорсизъм

  Вуду силата е факт. Занимавах се известно време преди години. Но всичко се връща. Научих си урока. Най - добрият екзорсизъм е да не се забъркваш с демони.
 12. Петка Дубарова

  Силата на твоето подсъзнание

  В този живот пълна защита и пълна гаранция няма. Живей по - открито, не гради стени. Демони може и да няма, но има демонизирани същности (овъплътени и обезплътени). Дали ще ти въздействат и колко: това си зависи от теб. На каква честота вибрираш, дали има дупки в аурата. Относно молитвите за здраве и тяхното влияние: много е относително, holyvalentine. Случай съм случай еднакъв няма.
×