Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Reni Hrisotova

Участници
 • Общо Съдържание

  28
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

389 посещения на профила
 1. Отново съм аз извинявайте отново ме обзе тревожност, а дали е от ОКР незнам а дали е вярно вие ще ми кажете ако може. Тревожността ми се промени отново към хомо , мисля че съм обратна а не искам да съм тежи ми реве ми се . Днес дойде ми една приятелка на гости ,а тя имаше много проблеми с мъжа си бяха се разделя ли няколко пъти защото той и изневеряваш и тя се оперирали на скоро дойде да си споделя и някак си от ума си си казах този нейния мъж защо не я иска толкова добро и хубаво момиче . Така и хоп църква ми че съм обратна викам си защо го казах сигурно съм обратна и така сетих се за стари неща когато бях малка много ми беше работно какво има в мъжките списания това още повече ме разтревожи връщам се назад за да се сетя дали някога съм харесвала жена и съм си фантазирала не никога нямам спомен да съм искала жена винаги съм се възхищавал на красиво момиче или жена например как се подържа жената и аз ще съм така поставяла съм се на тяхно място . Има още едно нещо спрях музикалния канал те там само разголени ,но забелязах че на един от клиповете се загледаждам в женските форми мисля че може за ме възбудят ужас извинете ако това което пиша ви отвращава но искам да съм честна за да знам обратна ли съм.? Видя ли момиче викам ау колко е хубава нищо друго , мисля си аз ако съм обратна ще си преставам жена винаги , от малка харесвам момчета само от момчета търсих внимание . Привличат ме мъже да вглеждам се когато някой мъж е добре сложен или е хубав . Харесвам и актьорите в пубертета бях влюбена в един актьор че чак плаках че в филма свършва с смърта му, бях влубина в съседа фантазират си че съм с него. И до днес си фантазира че съм с мъжа ми те свързани с мъжа ми Не к жена или жена . Но защо се вглеждам в женските форми пробвала съм да си пусна гей порно с жени стана ми едно гнусно а порното с мъж и жена ми стана по приятно и така може ли да си променя мисленето да съм в посока 100% с женско мислене обожавам мъжа и детето си зо скоро мечтаех как имаме деца къща мечти, свързани с мъжа ми . По любов се омъжих все си мечтаех за сме един ден семейство и слава богу, че сме ! И така обратна ли съм или Не ? Работя с Терапевт, но срещата ни ще бъде след още една седмица незнам как ще издържа до тогава с въпросите в ума ми , ами , ако, защо, дали, .
 2. Значи, може да съм към вход на шизофрения добре че писах писмо на на семейството ми ако съм такава не искам да живея страх ме всеки ден плача прегръщам дъщеря си като за последно прегръща Съпруга си не ми се яде нито пия вода толкова се чувствам на дъното вчера цял ден съм плакала ставам с тази мисъл и заспивам с нея болката е голяма на 15 имам час с терапевт незнам ако ми каже че съм развила шизофрения няма да си го простя. Да понякога съм избухлива, когато избухва после съжелявах даже плаче, когато минавам покрай някого понякога си мисля че ме гледа а всъщност знам че не е така но защо си го мисля одавам се на мислите си понякога не мога поняго да различа кое е натрапчиво и кое не и да имахме психочно болен в рода на майка ми чичо и той се само обил и незнам мн подробности. Много о ичам семейството си много дъщеря ми е на 2 год. Само ако аз съм на път да стана шизофреничка кой ще се грижи за нея кой та тя ми на скъпо то моето всичко е тя ако развоя шизофрения как ще има повече деца като и те могът после да развият шизофрения като мен струва ли си такъв живот не според ме не, без семейство какъв ще този живот.
 3. права си за всичко. Наистина нямам социални контакти нито работя нито нищо .А ,искам да работя да се срещам сс хора нови приятели . Но, и страхът ми е голям че мога да полудея , питате ме какви са нормалните хора да може и да съм наивна ,но за мен един Нормален човек не би си мислил товаа което аз мисля . Искам още едно дете за да не расте само първото ми дете , но как дам живот на друг когато аз самата не съм добре и това ме тревожи дано до си променя мисленето ще дам всичко от себе си ще се боря намерих и добър терапевт скоро почваме работа . Готова съм да се боря с това мое мислене заради хората които обичам най вече за дъщеря ми и бъдещето което я чака искам да съм психично здрав човек за да съм с нея да и помагам в бъдеще . Благодаря ,че ми отговори Инес !
 4. здравейте моля ви дайте ми мненията си като спецялисти защото с съм в път без изход не знам Луда ли съм или съм на път да полудея Моля ви от сърце и душа кажете ми какво за направя живея в чужбина имам окр от 4 години и продължава това мъчение разбрах, че Окр не може да се превърне в лудост ,но мисленето ми за мен е лудо и затова всеки ден плача първо беше в нараняване, после в шизофрения, после в хомо и сега имам една мисъл която ме мъчи мисля че това е капака това е знак че умът ми вече стигна до шизофренията . Почти всеки път ми изтръпва лявото рамо и незнам от къде ми хрумна че може би някакъв дух ме докосва това мислене за мен е лудо затова всеки ден плача че вече наистина съм луда защото само шизофреник би се помислил такова нещо кажете ми какво да направя луда ли съм? Ненормална? нуждая ли се от клиника много ми е мъчно за семейство ми че аз съм различна знаете ли как ди мечтая да съм с нормално мислене като другите хора като другите жени тежи ми много мечтая си да съм нормална да не ми минават такива на налуданачиви мисли моля ви най най искрено отговорете ми живея в чужбина незнам езика чуствам се сама мъжа ми е на работа цял ден а аз съм вкъщи с детето ми имам постоянни натрапчиви мисли всякакви понякога са и безмислени имам мечти имам желание за живот да бъда един Нормален човек да бъда една нормална майка и нормална съпруга от която след години да не се срамува от мен дъщеря ми? че е имала луда майка Извинете за дългият ми пост пиша ви със сълзи на очи Моля ви за отговор .
 5. Дано и аз като това момче да напиша един такъв пост, да намеря себе си по-точно да открия себе си ,живота, да прогоня страховете си ,мечтая ,дано тази мечта да се сбъдне . Да изляза от тая яма и аз .
 6. Браво , радвам се за теб че се отърва от това чудо .
 7. И аз бях преди месец като теб само в ума ми се въртеше ти си шизофреничка всяка моя стъпка я свързах с симптомите даже ме беше страх да говоря с някого че да не ме мисли за луда , връщах се назад за някакви стари спомени за хубави и лоши даже съм говорила за стари неща но веднага се осъзнавам че нещо не ми и ок виках си защо говоря стари неща стари теми боже господи аз имам шизофрения получавах сърцебиене от страх чак се испотавалях, това Е ОКР сега темата на тревожност ми се смени с друга тревожност ставам и лягам с нея всякакви натрапливости имам ума ми пълен с много Брънбъриииииии от натрапливости притеснения, расъждения
 8. Тази книга има ли я в електронен вариянт искам да я прочета ! Ако някой има линк моля да ми прати линка
 9. Така е не се понасям , искам и минусите си да променя към + , дали е възможно незнам искам да си променя мисленето гледната си точка и искам да си остана нормална жена имам си мечти цели с семейството ми те са на първо място за мен
 10. Психотерапeвтични насоки онлайн Порталът към съзнателен живот Какво ми е помощ От Reni Hrisotova, Декември 31, 2018 вПсихотерапeвтични насоки онлайн Отговори Reni Hrisotova 3 Добавено Декември 31, 2018 Здравейте на 24 съм 4 години щастливо омъжена с прекрасна дъщеря на 2 годинки обичам безкрайно семейството си давам си живота за тях и така преди 5 години получих натрапчиви мисли за нараняване оказа се че имам ОкР нараняването беше върху мен самите мисли бяха срещу мен отидох но психиатър помислих че съм луда казах вс на лекаря той ми предписа едни лекарства от което до някъде се оправих и после ги хвърлих и се омъжих след време така тук почва кошмара появи се др натраплива мисъл5че не обичам мъжа си такава борба падна че всеки ден реват че не така , плачех към тях се го обичам бих умряла за него и така това продължи 6 месеца без да ходя на лекар но незнам как отшумя после забременях и по време на бремеността отново получих натр мисъл че ще нараня мъжа ми или себе си почнах да хвърлям ножовете и то продължи 5 месеца след като забременя изчезна с куража ми но явно не се е махало а е седяло нам и си е починало за да ме атакува с нова сила и наистина дойде отново че мога да напъна детето си да му направя нещо най гадното молех се не исках и нямах желание за живот молех се да умра че да не нараня някого от близките си не казвах на никого съжалявах мъжа си детето си че съществувам между тях виках си не заслужавам да живея този живот бих го дала на тях и така след което натрапчивото се промени след3 месеца сега е че мисля че съм обратно защото забелязах че забелязвам женската красота и женските форми и тела даже отавна съм ти забелязвала от малка с коментара че имат хубави лица имат хубави тела не че се възбуждах от тях просто съм се вглеждаме в формите даже когато видя хувавво облечено момиче съм си казвала ко хубаво е обречена и аз тр да съм така и сега се осъзнах че вглеждам и своите черти че съм имала хубави устни видя ли някакъв клип от музикалните гледам момичето и коментирам визията и тялото и но не че искам да правя нещо с нея и така стигнах дъното на отчаянието че може би съм от тези но и до някъде има и причина да се съмнявам защото когато бях по малка гледах порно извинявайте за гнусните неща но за да разбера какво ми е ще ви кажа всичко е така гледала съм порно даже масторб. По центъра когато вървяхме с майка ми тя ди купуваше вестник а на мен ми беше мн интересно да гледам женското списание на плей бой гледала съм без да искам само веднъж порно с две жени ве ме впечатли толково това беше последното и първото гледане на такъв клип , бях влюбена в комшията си имах 3 гаджета момчета харесвах актьорите от филмите но не съм харесвала никога момиче или пък да се влюбя имала съм един сън с жена в който когато се събудих ме беше хем страх хем гнус тежеше ми когато отивахме при баща ми да му носим нещо за ядене той в сервиза имаше плакат на гола жена и аз съм се зареждала в нея в формите и но никога не съм си престанала жена и аз до вчера си престанах мъжа си разберете много се страхувам не искам да съм такава защото аз се омъжих по любов винаги съм харесвала момчета даже имах един страх детето ми да не стане обратно да пази бог съм си веикала няма да го понеса а сега аз се мисля за такава имала съм престани с мъжа ми нико съм нямала престава с жена пробвам понякога но я ще получа тик от гнус или в преставата си как я ритам на разстояние от мен в училище съм харесвала момчета в гимназията също имала съм гаджета момчета и най важното обичам мъжа си много до скоро даже си мечтаех да имам момче че да го зарадвам на мъжка рожба давам си живота и за него и за дъщеря си повярвайте много ми тежи в момента със сълзи пиша не мога да се радвам на нищо имам най цените неща до себе си гледам но не виждам така се определям викам си ако съм обратно дано да умра да пукна много ми е жал за мъжа ми не му казах боли ме прекривам се с усмивка . Имам най прекрасният мъж мил грижовен с поглед се разбираме че се обичаме радвам се ме имам такова слънце от него искам и още деца да имам от него мечтала съм си как сме стари децата ни големи обичам го но мисълта че мога соча съм от онези ми се ще да умра пиша незнам има ли жени който са обратни и от една страна не искат да са такива не искам да си проваля живота не искам да гледам женски форми има ли лечение нито ям нито пия нито се грижа за себе си даже когато излезем семейно някъде с мъжа ми той ми вика виж това си го вземи ще ти седи хубаво и аз си викам да ако съм обратна и ще те харча парите и не си купувам нищо има ли лечение моля помощ
 11. Reni Hrisotova

  Тест за полова ориентация

  Аз мисля че имам ОкР от малка винаги оправях краищата на завивките и от преди правих коментар и на момичета че са хубави не че ги харесвах като мъж или друго а че и са по хубави и от мен примерно а това момиче какви прави крака има всичко и ходи а колко е хубав грим си направила и до днес но се заглежда и женските форми явно не съм разбрала че това мислене не правилно примерно бях долу при комшийката и като говорим с нея декорите и беше леко отворено и очите ми погледнаха на там но не че да де възбуда ужас или.друго е така загледах без чуство правя мислени коментари на певиците без да съм осъзнавала сега осъзнах коя има по подържано тяло коя има хубава коса коя как се подържа коя с кого е коя с кой спи коя има силикон коя не хубава и коя е красива но без чуство е така ми върви мисълта като някаква песен никога през досегашния си живот не съм си фантазирала аз и жена никога даже седя и мисля назад за се сетя дали някога съм искала да съм с гена или друго не се сещам сещам се, че само момчета съм харесвала като най малка харесвах актьора от титаник от маската на зоро в тийнейджърските филми харесвах момчетата даже си мечтаех да си ми гаджета както до сега съм омъжена за най прекрасният мъж очите ми се пълнят с сълзи в момента омъжих се с мечти за мъжа си когато се срещахме парфюма му когато оставаше върху мен върху косите ми аз с мириса му мечтаех за него докато заспя когато си пишехмеако ми пишеше мила дума аз я прочетох сто пъти защото се чустват на седмото небе имала съм 2 гаджета преди да бъдем с него момчета харесвах момче от моя клас даже и друг от съседния клас но в мисълта ми защо се заглежда в женските форми гърди и крака и друго ново ме изяжда като киселина,ако съм такава си викам и не съм го разбрала до скоро си мечтаех как имаме още едно дете момче че да го зарадвам.на мъжка рожба фантазирах си интимни.мисли с него даже преди да заспя винаги си припомнях как се срещнахме как се прегръщахме как той тичаше след мен снаваше ми приятно и заспивах мечтаем понякога заедно как имаме къща деца и сме стари харесвам го като мъж всичко харесвам в него даже съм се заглеждала в устните му , с поглед разбирам как ме обича и аз него но сега нямам желание за нищо имам един страх рев нерви и гадене сутринта повръщам в ума ми е защо се заглежда в женските форми защото жал ми е за него за детето ми мразя се ако съм обратно дано да умра да потъна в земята да изчезна вглеждаме съм се и в мен че съм имала хубави устни и в другите жени има ли тестове за орентация да ми направите аз си направих в интернет незнам дали е верен за ориентация на мозъка то има и книта за това
 12. Reni Hrisotova

  Тест за полова ориентация

  Означава че напълно съм с женска ориентация 415 е най високото , ооо и не желая да си преставям аз и жена по добре да умра това е ОКР въртиш се в един също място с страховете си и търсиш изход имам цели и мечти да бъда с мъжа ми и да работя да отгледам децата си да постигна нещо
 13. Reni Hrisotova

  Тест за полова ориентация

  Какво означава че се впечатлявал от мислите си ? На теста който ми изпрати имам 402 точки
 14. Reni Hrisotova

  Тест за полова ориентация

  И може ли да ми дадеш линка и на двата теста които си ги направил
×