Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nastty

Участници
 • Общо Съдържание

  5
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Няма проблем, може и на ти , важно е да има с кого да споделиш, така ти олеква, а още по-добре е ако и той е имал подобни преживявания. Получаваш различни гледни точки и обяснения, за които може би не си се сетил, а това за връзката наистина го усещам и аз, като някакъв канал... Благодаря, че и Вие разказахте, ако има още нещо - пишете с радост ще помогна с каквото мога! Весели празници и красиви сънища!
 2. Не няма нищо такова, всичко е горе-долу наред. Съпругът ми почина млад, но това стана преди пет години и малко или много човек свиква с това, а и много често го сънувам и така един вид пак е с нас. По този повод искам да споделя нещо, надявам се да е от помощ на някого, когато идва в сънят ми обикновено това са два вида сънища. Единият е все едно е още жив и си правим някакви ежедневни неща, а дугият е когато идва от там, аз така ги наричам, т.е знам че е умрял и си говорим за отвъдното какво правят там и др.неща... Позволих си да го напиша, за да могат хора загубили близки да намерят утеха в това, знайте, че те са найстина някъде там! Благодаря за мнението!
 3. Благодаря отново - засега всичко е наред, дано и така да си остане! :) Радвам се, че има хора като вас, към които човек може да се обърне и да помоли за помощ. Бъдете живи и здрави! Весели предстоящи празници!
 4. Благодаря за бързия отговор и разбирането - сигурна съм, че не беше сън. Много сънища съм сънувала, но това си беше реално. Бях си в стаята на около метър над леглото, видях си тялото и освен това, може би, трябваше да споделя, че започнах да се моля на Бог да ми покаже как да се върна, усетих как влизам отново и продължих да сънувам. Струва ми се, че по вероятно обяснение, е че се опитах да се събудя насила - казах си трябва да си отворя очите и се случи това/ ако приемем, че по време насън душата е извън тялото, съм се събудила не навреме.../ Не знам... страх ме беше, че няма да се върна, сега поне ще знам, че мога. Надявам се да е било сън и повече да не се случва. Благодаря много за вниманието и отговора! - Весели празници и само хубави сънища!
 5. Моля, помогнете ми - случи ми се преди няколко часа - излязох от тялото си по време на сън. Много се изплаших. По принцип съм от онези хора, които много сънуват и даже често сънищата ми се оказват пророчески. Понякога усещам, че сънувам и успявам да прекъсна съня, ако е кошмар, например и сега се случи така, поисках да си отворя очите и тогава се отделих от тялото си/ или видях, че съм отделена - не знаех какво да направя - много беше страшно, и започнах да се опитвам да се приближа, след около половин минута успях и след известно време се събудих. Когато прочетох някои от вашите мнения малко се поуспокоих, но не знам как ще заспя. Моля пишете ми какво мислите, по въпроса - мога ли да го избегна по някакъв начин и ако се случи отново какво да направя, ако се е случило и с Вас, Вие как се справяте? Мноого ви благодаря предварително!
×