Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nastty

Участници
 • Общо Съдържание

  56
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  5

nastty last won the day on Ноември 19 2020

nastty had the most liked content!

За nastty

 • Рожден Ден Август 1

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Интереси
  освен всичко друго и писател :)

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Много често ми се случва да имам сън в съня. Особено неприятно е, когато сънят е лош, просто се получава нещо като колело, няма отърване. Мислиш, че се събуждаш, а просто прескачаш, от едно място на друго. Или сънувам, че се събуждам и си разказвам съня на някого и си продължавам сънуването докато наистина се събудя. Обаче някак се опитвам да си наложа да си запечатам това, което виждам при истинското събуждане и това ми помага понякога да се осъзная.
 2. Да много често знам, че е сън. Има мнооооого неща писани от мен - първо започнах с това, че излязох от тялото си по време на сън и много се изплаших, подробно е описано и други неща. И понеже не знаех какво да правя, от страх не можех да заспя , потърсих помощ в интернет и открих този сайт, а тук много добри хора ми помогнаха с разбиране и съвети! И всяка вечер сънувам поне по няколко съня, но споделям само тези, които ми се струват по необикновени. Снощи например сънувах апокалипсиса. Нямам идея откъде ми дойде. Намирах се в нещо като висок тунел, но вече бях стигнала до края, и залязох. Изведнъж малко ми прилоша. Пред мен имаше две момчета, докато ги погледна и те се строполиха на земята, тогава някак осъзнах, какво се случва. Нещо все повтаряше - това е апокалипсиса. Наоколо всичко беше в руини и в небето се движеха някакви машини, които унищожаваха хората. Аз си помислих, че трябва да спася семейството, но не можех да се движа, сякаш някой ме спираше. И така се събудих...
 3. Чудих се, това дали да го споделя, но реших, че така и така съм започнала... Сънувам много извънземни чинии - може да ви се стори смешно, но това ми се случва от години. Винаги ги виждам в небето и във всякакви форми. В повечето случаи около мен има и други хора и аз винаги си помислям, че най-накрая има кой да ги види и да разбере, че са истина, а като се събудя.... Преди няколко дни сънувах отново. В небето имаше редица от може би седем или осем светли топки еднакво големи. После започнаха да се движат от дясно наляво. Първата остана със същата светлина и големина, другите се смаляваха. Изведнъж последната от редицата се откъсна, започна да се върти и се спусна към мен, като ме доближи съвсем, първо видях някакви разнообразни цветове, после се насочи към челото ми и описа върху него четириъгълник от светлина. Аз не усетих болка само че след малко се превърнах в Клеопатра / нямам претенции да съм била някога Клеопатра, нито пък съм си мислила за тази ,,дама'' и нямам идея, защо се получи така /. После нещо като светлина ме обгърна и си помислих, че по някаква причина ще ме връщат в онова време. Това вече ме притесни. Обаче, като се огледах след наколко минути, видях една обикновена жена, която стоеше до мен и ми каза, че няма страшно. Бях си в нашето време и май скоро спрях да съм Клеопатра, не помня Това бяха поредните ми нощни приключения, както казвам винаги по един или друг начин вечер не скучая! Пазете се и бъдете здрави!
 4. Здравейте, отдавна не съм писала. Надявам се, всички да сте в добро здраве! Моля само ако някой има тълкуване на следното да помогне - много често сънувам, че съм без обувки. Както вървя изведнъж се оказвам боса, започвам да търся магазини или други места, от които да си набавя и в повечето случаи не успявам. Това се повтаря доста често в сънищата ми в различни варианти, не мога да разбера какво означава и затова го споделям. Благодаря! Бъдете здрави!
 5. Интересно е да! Благодаря - препоръчвам го!
 6. Знаех си, че мога да разчитам на теб! Благодаря за жокерите! / А това за звездите трябва да го направя, и без това ще има падащи звезди, може даже и някое желание да ми се сбъдне/
 7. Имам и още един сън, за който се сетих. Не знам колко бях голяма, може би към седми клас, но никога няма да го забравя. Беше вечер и аз бях на ръба на една скала, а долу имаше река, до мен стоеше един стар човек с дълга сива брада, облечен в черно. В ръцете си държеше нещо като жезъл. По едно време го вдигна към небето и проговори : - Там, горе няма нищо, за тебе! Тогава започнаха да падат звезди в реката, той ми посочи на там и каза: - Ето това е за теб! Само това се сещам. / И на мен ми е приятно да си говорим - успокояващо ми действа /
 8. Едно оооооооогромно благодаря! Много се разчуствах и някак усещам, че това е вярно. Чудя се само как знаеш винаги какво да кажеш?
 9. Здравейте, имам следния въпрос. Смятате ли, че хората, с които се запознаваме на сън, наистина съществуват? Преди малко се запознах с един доста интересен човек / на сън/. Говорехме си обикновени неща, но ми беше много приятно и беше толкова реално. Изведнъж отваряш очи и всичко свършва....и остава някаква празнота, защото това приятното няма да се повтори... Поздрави! Бъдете здрави!
 10. Един от най-невероятните сериали, които съм гледала ,, Интернатът'' / испански е / - горещо препоръчвам, така те увлича, че не можеш да спреш да го гледаш. / Не е сапунка./ ,,Спасяването на редник Раян'' и ,,Английският пациент'' - вероятно сте ги гледали, а ако желаете да се посмеете препоръчвам ,, Мъже в чорапогащи''.
 11. Вярно да с ,,малко'' помощ , се поразвързаха, освен това никога не е излишна и още една гледна точка, а и ето пак получих съвет :). Това се сетих - усещането беше приятно този път, не беше страшно.
 12. Здравейте, снощи сънувах нещо, съжалявам, че не ми беше последният сън и не си го спомням в детайли, но пък явно ми е направило впечатление. Срещнах се с един мъж/ преди това не се сещам какво е било/ - беше облечен в бял панталон и бяла горница, и си говорехме нещо и аз му казах: - Когато сънувам, понякога срещам много добри хора, с които си разменяме данните и си обещаваме да се чуем, и като се събудя, много съжалявам, че не мога повече да ги видя защо става така? А той ми отговори: - Защото не могат да напускат световете където живеят? После го попитах и той ли е така, а той ми обясни, че може да пътува между тях, но не може да остава. След това, и аз не знам защо, но вече знаех, че сънувам и исках да разбера колкото се може повече, го попитах как се казва и той ми отговори, че имал три различни имена. Бяха много странни, с по три букви и не ги запомних, след това го питах за излизането от тялото и му разказах, че ми се е случвало, както и да летя, и че много ме е страх да не се извися толкова, че да не мога да се върна. Той ми каза, нещо от сорта на това, че не е страшно, но не може да говори по тези въпроси и някак избледня и изчезна. Аз се опитах да се събудя, викам си сега бавно и внимателно да не стане пак някоя изненада и не стана... Само дето не съм много сигурна, дали наистина се събудих, или само сънувах, че събуждам. Това е от мен! Поздрави и бъдете здрави!
 13. Не е такова ,, г.........ско'' - прятелско е . Как да открия дамите, може би няколко разговора ,,по женски'' наистина ще помогнат.
 14. Благодаря, прав си. Не съм от хората, които се плашат от действия, но ситуацията в действителност е много сложна, не мога да я споделя. Предприела съм действия за разрешаването на проблема, но нещата са деликатни и ще ми трябва време. За бъдещето на детето не се притеснявам, а миналото съм го преживяла. Всичко останало е по-скоро вярно. Просто, когато ми се случи нещо такова с тези сънища ме обзема голям страх, нямам към кого друг да се обърна. Това е единственото място, където мога да получа съвет, подкрепа или даже разтърсване , за което благодаря. Дори и само като го напиша и споделя донякъде ми олеква! Може би ще е добре да говоря с тези дами. Поздрави и честит празник!
×