Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nastty

Участници
 • Общо Съдържание

  30
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  3

nastty last won the day on Февруари 14

nastty had the most liked content!

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Благодаря много, полезно ми е! Само искам да споделя, нещо, което сънувах и ми се стори по-странно. Наскоро сънувах отдавна починалата ми баба, яви ми се пак като жива, но аз осъзнавах, че е починала и за това я попитах: - Нали вече си умряла, как правите, така че да живеете отново? Но тя не ми отговори.
 2. Здравейте! Сега мисля, че съм на правилното място. Преди време сънувах нещо, което ми се струва необичайно. По принцип сънувам много и не си поставям за цел, да запомням какво , но когато нещо е по-странно, не го забравям. Сънувах, че се озовавам на едно място и знаех, че това не е на земята. Беше много красиво имаше водопади, ярко зелена трева, цветя и много бели облаци. Всичко беше някак по-ярко и осветено / Не твърдя, че е било Рая, не го усетих така, но беше много красиво/ Вървях по една пътека и знаех, че трябва да намеря детето, докато се оглеждах, си мислех - толкова е красиво тук, ето с какво примамват хората да остават, но аз няма да остана. Изведнъж се озовах пред една сграда, влязох вътре. Там имаше един трон с бяла фигура/ казвам така, защото не видях лице/ и още няколко, които се движеха около нея. Едната от тях ме представи и той каза: - Нямам сега време за теб, но да знаеш, че детето ти/ нарече го по име/ идва често пъти тук... Аз излязох и продължих, но не го намерих.. Събудих се. Помислих си да не се е случило нещо с детето и отидох да го видя. Добре си беше!
 3. Благодаря ви хора, никога не съм и предполагала, че може да се тълкува по този начин! Мислех си, че е нещо мрачно! Много ме зарадвахте! И аз като всички много сънуващи, също имам свои начини на тълкуване на сънищата/ за този специално не/ - Един от тях е според името на този, когото сънуваш. Не съм срещала някой друг да го споделя, може и да има, ако желаете мога да го опиша, но май трябва да е в друга тема. Не е нещо кой знае какво, но съм се убедила, че се сбъдва. Поздрави и благодаря пак!
 4. Здравейте! Ето и веселия сън - на следващия ден щях да взимам пари. Вечерта сънувам, че отивам при счетоводителката, тя ми се усмихва и аз и казвам: - / името/, сега сънувам, не ми давай пари, като се събудя и дойда на работа тогава, ще ми ги дадеш. Май, се притесних, че ако ги взема сега, после няма да има. Много се смяхме, когато и го разказах.
 5. Да, уточня калните кофички бяха шест, а бялата беше седма и да листът беше бял за писане. Преди известно време сънувах и още нещо - не е за тълкуване, просто е весело и затова искам да го споделя, ще го напиша на другото място.
 6. Благодаря за бързия отговор и за тълкуването! Следващия път, ако има нещо такова, ще пиша на другото място, а това че не се съпротивлявам, го казах на силата, защото имах чувството, че искат нещо от мен, нещо да ми покажат или че трябва да направя нещо и затова е всичко това. Но си мисля, че е ако е било нещо важно, пак ще се върне по някакъв начин, защото сега остана някак недовършено
 7. Здравейте! Отдавна не съм писала, но липсата на новини, е признак за добри новини! Не знам, къде точно да го споделя, към коя тема, затова ще го напиша тук, /дано да не е погрешно/. Преди малко сънувах пак нещо странно. Първо поглеждам към пода и виждам как един лист се движи сам и си казвам това е невъзможно, обаче той продължава... После поглеждам към дивана и на пода виждам шест купчини с пръст / все едно са направени с кофички за кисело мляко/ , разположени една срещу друга по три, а в единият край имаше една бяла - седма. И аз си помислих какво прави тази пръст тука, трябва да, я махна, тогава чух един, глас, който каза: - Това е гробище. Появи се някаква сила и започна да ме издига на горе, беше малко страшно, в този момент видях, че съм цялата облечена в бяло, започнах да се моля и силата ме сложи да седна. Тогава казах; - Не се съпротивлявам, кажете какво искате от мен и се събудих...
 8. Благодаря отново, кафе не пия, филми гледам само по лек жанр, а преди заспиване кулинарни предавания. Изчиствам си къщата като прикадявам с тамян, но може би наистина трябва да повикам свещеник и другото ще го направя. Благодаря за пореден път!
 9. Каква молитва казваш? Първо благодаря за всичко, което се е случило през деня, че сме здрави, и се моля да ми простят всяко лошо нещо, което съм направила или помислила през деня. После се моля за здраве на всички роднини, приятели, колеги... за когото се сетя и след това си казвам обичайната молитва... Това е, ако имам някое по специално желание - го казвам и него.
 10. nastty

  За прераждането

  Напълно съм съгласна с вас за всички неща, които сте описали като изводи от ваши преживявания, защото и при мен е така. Вярвам във всяко едно от тях - може ли да си позволя една шега дори и в това, че сте нормален! Сега се сетих за нещо по този повод - всеки е свободен да го тълкува, както желае....но за мен беше знак. Точно на деветият ден след погребението вървях и ми беше много тъжно и си мислех предполагате за какво... Изведнъж погледът ми попада върху едно място покрито с изсъхнала слама, огряна от слънцето, знаете как блести и върху нея едно захарно сърце, червено и блестящо... Само да добавя, че живея в град и изсъхнала слама не се намира толкова лесно !:) Почувствах се много по-добре. И това за любовта е вярно!
 11. Когато си легна и винаги си казвам молитвата и да, понякога си мисля какво мога да напиша, в смисъл как да си продължа това, което пиша в момента, за да се успокоя. Но не съм се сетила да видя дали помага. Дано да нямам скорошни сътресения и да ми се налага да го проверявам. Благодаря за съвета! Честит предстоящ празник на всички! И много любов ви пожелавам и на яве и на сън!
 12. Здравейте! Виждам, че се е разразила разпалена дискусия Благодаря на всички, които ми дадоха съвети и се опитват да ми помогнат. Искам да обясня, защо не желая да сънувам - поне, не толкова много. Понякога сънувам хубави сънища - пътувам, летя или такива, които ми разрешават проблема, или ми показват какво ще стане на следващия ден - например, ако трябва да ходя на лекар - сънувам, че отивам, едно към едно, все едно се случва или друг пример ще разкажа. На следващия ден щяхме да празнуваме рожден ден на детето. Вечерта сънувам, че влизам в сладкарницата и жената ми казва - забравихме да сложим надпис на тортата. Ставам сутринта, разказвам го на детето и тръгваме към сладкарницата, влизаме и се случва точно същото нещо даже със същите думи... Много такива случаи имам - даже като бях студентка, преди изпит винаги ме питаха какво съм сънувала... Това дотук е положителната част, обаче много често сънувам по двадесет минути и се събуждам, понякога, ако е по-страшен сънят, трудно заспивам или ако е имало някакъв проблем през деня продължвам да го сънувам - много е психически натоварващо и на следващия ден си... Ето защо искам малко по-спокойна нощна програма... По повод на медитацията, имам дарба да пиша за красиви неща / не е само мое мнение/ и тогава всичко друго изчезва... Не знам дали това може да се приеме за вид медитация... но на мен ми помага. Спирам дотук, че се получи много дълъг отговор. Поздрави на всички! И да - и аз съм за любовта!
 13. Благодаря за отговора, не знаех - случи ми се за пръв път, но се радвам, че е така в смисъл, че душата е свързана с тялото. Сега ще съм по-спокойна. Много често сънувам, че летя. Но това си е сън, и тогава пак ме е страх, да не се издигна твърде много, за да не се загубя и да не намеря обратния път. Понякога имам чувството, че мога чак до небето да стигна... Но си летя с тялото А когато се продължи за по-дълго, си казвам - колко е хубаво, най-накрая се научихме да летим ! Благодаря отново - помогнахте ми!
 14. nastty

  За прераждането

  Съчувствам Ви много, няма как да не тъжи човек, но наистина знайте, че това не е краят. И в това можем да намерим някаква утеха. Мисля, че тя все ще намери начин да се свърже с вас. Понякога изчакват - на мен ми се яви на деветия ден. Не съм много запозната, но май първите дни, душата е още тук... Ето и Вие сте я усетили. Ако имате нужда пишете, споделете. Тук намерих много разбиращи и помагащи хора и лично аз се почувствах по-добре! Всичко най-хубаво!
 15. nastty

  За прераждането

  Понеже си помислих, че не е съвсем по темата - срещата ми с дявола, снощните ми подвизи са описани в - Сънуваме ли всяка вечер?.
×