Jump to content
Порталът към съзнателен живот

марчето

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

марчето's Achievements

  1. Благодаря за съветите,отделеното време и труда който положихте.Успехи и всичко добро!
  2. Истината е,че аз това си го мисля от доста години,но ми се е струвало,че не съм била подговена добре ).Между другото аз винаги съм се карала и дискутирала с всички шефове коѝто съм имала заради колегите ),и винаги отговора е бил "теб какво те интересува ти гледай себе си",което никога не ми се е виждало нормално.И въпреки това,всички са ме пращали да обучавам нови работници,дори и с не толкова големите ресурси на езика,и са се допитвали до мен за силните и слабите качества на персонала,като не говоря само като сервитьорка.Ако добре мога да преценя, най-добре бих се справила като връзки с обществеността(в чужбина е RRHH) ,но аз не съм предполагала,че имам такива качества,да преценям кой от какво има нужда и в кой сектор ще е най-добре.А да започвам оттук нататък да градя кариера е късно...Парите никога не са били водещото в моя живот,дори и да отворя собствен бизнес.Мен ако нещо ме притеснява да не подведа другите.Не знам...Меркурий е в тао квадрат опозиция на плутон във втори дом и сатурн опозиция на нептун(което в астрологията означава неосъществяване на мечтите).Вярно е ,че имат помежду си секстили и тригони и са в голям правоъгълник,но...Какво мислите по въпроса?
  3. Хм.Шефът ми последните 6-7 години.Проблемът е ,че шефката ми е некомпетентна и това беше проблем)).Затова в момента съм на борсата и на кръстопът какво да правя.)
  4. Много ви благодаря Донка за коментара.Като малка рисувах(рисунките ми бяха в изложбата Ст. Загора),пеех в хор и вокална група,ходих на балет .Като ученичка и след това си измислях сама моделите на дрехите и носих на шивачка да ми ги шие(някоѝ не толкова сложни си шиех сама) ,след това се появи интереса ми към храната а от няколко години към интериора и реставриране на мебели.Ааа да не забравя,изкарах курс за маникюрист и моден консултант .Да изброявам ли още?)))И астрологията ми е хоби.Точно там е проблема, както казва маѝка ми, широко спектърни интереси и нищо профилирано)).Като прибавим и лошата дисциплина и бързото губене на интерес,накрая се получава едно нищо.Аз живея и работя в чужбина .Въпреки че,мъжът ми е българин не иска все още да се прибираме.А на мен не ми се стои... Работя като сервитьорка.Винаги съм работила това и много ми е харесвало.Динамиката,работата с клиенти,работата в екип ,храната,забавленията и разговорите с колегите,алкохола,бакшишите,абе с една дума- всичко))),само две неща не ми харесват-шефовете и униформите))) Аз мразя да ме командват некомпетентни хора.Обичам да се работи в екип и всеки да си знае задълженията,и когато е добре подготвен нещата се получават.Имала съм възможност да стана шеф на екип и в България и в чужбина,но съм я отхвърляла.За мен не е било важно да се доказвам.От няколко години реших,че като не мога да се прибера в България,то ще стана нещо като посланик на българското и ще започна да правя палачинки,катми,мекици и сандвичи по български рецепти.Приятелите ми се смееха,а шефа ми (с който сме в приятелски отношения каза,че няма да е рентабилно ),и за сладкарица съм си мислила и за малко кръчме с вкусни и домашно приготвени манджи,но имам нужда от маѝка си(както и за мекиците между другото) Майка ми е телец и готви страхотно,но тя като един 100%телец до преди 5години гледа племенника а сега баба ми. Селския туризъм също много ми харесва,даже и за това имам обучение .Може би,звуча объркано,но аз самата се чувствам така в момента.Дали тази неприязън към рутината и отговорностите коѝто имат хората със собствен бизнес трябва най-накрая да я премахна,а аз знам,че мога въпросът е, дали е дошъл момента?Някоѝ хора са последователи,други лидери.Дали имам нужните качества?Дадено ли ми е да имам собствен бизнес в хороскопа?Аз нищо не мога да разтълкувам за себе си,не съм обективна и не го правя.Затова имам нужда от помощ,а вие тук във форума сте доста добри.Леле изписах цял ферман.Чао и до нови срещи!
  5. Здравеѝте.Имам нужда от помощ.На кръстопът съм и не знам в коя посока да поема.От няколко години вече не изпитвам удовлетворение от това което работя и полагам усилия да започна нещо друго,но напразно.Имам чувството,че се въртя в омагьосан кръг и нищо.Пилея и сили и енергия напразно .Кое е моето призвание? Родена съм на 09/03/1972 год. в 16,15часа в Стара Загора.Поздрави и благодаря!
×
×
  • Добави...