Jump to content
Порталът към съзнателен живот

аз-съм-си-аз

Участници
 • Общо Съдържание

  9
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Мъж

Последни Посещения

313 посещения на профила
 1. Някой ден ще срещнеш човек, който ще те оцени и хареса такава каквато си. Внимавай да не го загубиш с тези манипулации.
 2. Хайде и от мен едно жокерче: ако послушаш kipenzov и започнеш да си гледаш наталната карта вероятно ще попаднеш на някои крайно негативни статии в интернет, описващи съчетания на небесни тела. Изобщо недей да се плашиш. При даден човек един аспект може да е определящ, а при друг да е само щрих в цялата картина. А и в повечето случаи съдбата ни дава възможност да минем по "прекия път", като научим уроците си доброволно. Самият факт, че си попаднала в този форум показва, че имаш потенциал да минеш по "прекия път". А какъв е "прекият път"? Вероятно чрез себепознанието се стига до него. И аз това се опитвам да разбера Ако имаш интерес пиши ЛС и ще ти препоръчам няколко чудесни астрологични сайта, с които можеш да си анализираш сама. В този раздел има информация, достатъчна за първоначален анализ и е написана на достъпен език. Бог здраве да ти дава
 3. аз-съм-си-аз

  04.Акцидентални достойнства

  Така и не разбрах какви са достойнствата на планетите според фазата на луната. Някой може ли да поясни. Благодаря!
 4. аз-съм-си-аз

  Софтуер за астрология

  Намерих - astrotheme.com Освен орбисите показва и кои планети са ретроградни, което също ми трябва като информация. Оказа се, че всички злосторници при мен са ретроградни , очаквах го някак си.
 5. аз-съм-си-аз

  Софтуер за астрология

  Предполагам, че това е нещото, което ми трябва. Все още не съм много запознат с термините.
 6. аз-съм-си-аз

  Софтуер за астрология

  astro.com е чудесен сайт, но не показва градусите на аспектите. А тези градуси са важни за силата на даден аспект. Кажете някой безплатен сайт, където мога да видя тази информация. Не ми е проблем да си платя за някоя програма, но не се занимавам сериозно и е безмислено да плащам. Просто ровя в моята карта...
 7. Четейки "Изворът на Доброто" попаднах на това: Замислих се дали пък материалният свят не е един сън, измислен от Бог, в който участват всички души, т.е. един колективен сън, в който Бог е дал правилата и ни е оставил да се развиваме. И когато един човек умре се събужда, когато пак заспи се преражда отново в този сън, но в друго тяло. Доколко материалният свят наистина е материален? Интересно ми е да чуя мнения на хора, които са по-навътре в учението.
×