Jump to content
Порталът към съзнателен живот

spring71

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от spring71

  1. Здравейте!На 17 съм и преди 1 ден консумирах около 200-300 милиграма алкохол обаче ги смесих.За пръв път ми се случва това да усещам неприятни симптоми като-сякаш постоянно съм във чувство на дежа вю.Преди имах натрапливост,че постоянно ще имам дежа вю и никога няма да спре.Сякаш всички ми са непознати и всичко това стана след като пих.Дали е временно това и защо се случва точно на мен какво мога да направя?
  2. Все се опитвам да го направя без помощ,но когато настъпи есента нещо ми става и пак съм във тези мисли.Преди малко когато станах да пия вода видях някакви кръгли малки топчици но бяха много и не се изплаших много и си помислих,че именно този стрес ще ме направи психотичен,защото ставам на 18.Може ли преди да имам невроза и след стрес и недоспиване от 2 дена(спах само 3 часа)да се превърне в нещо такова?И как мога да накарам родителите ми да ходя на психотерапия,защото не ми позволяват и ми викат да не се вкарван във филми.Вече ми е някакво непоносимо защото миналата година в ноември пак потънах в тези мисли и излязох чак май месец.
  3. Все се опитвам да го направя без помощ,но когато настъпи есента нещо ми става и пак съм във тези мисли.Преди малко когато станах да пия вода видях някакви кръгли малки топчици но бяха много и не се изплаших много и си помислих,че именно този стрес ще ме направи психотичен,защото ставам на 18.Може ли преди да имам невроза и след стрес и недоспиване от 2 дена(спах само 3 часа)да се превърне в нещо такова?И как мога да накарам родителите ми да ходя на психотерапия,защото не ми позволяват и ми викат да не се вкарван във филми.Вече ми е някакво непоносимо защото миналата година в ноември пак потънах в тези мисли и излязох чак май месец.
  4. Здравейте!Много се радвам,че намерих този форум,защото не знам какво да правя.Проблема ми е следният-още когато бях на 13-14 имах хипохондрични мисли,че имам рак и други страшни болести.Обаче когато мине време се оправях.Сега съм на 17 и половина и преди година точно имах страх от полудяване.Аз съм от Турция и проповядвам ислям.В началото беше добре чувствах се много добре,но когато почнах да мисля за смъртта нещо ми стана.Преди нямах такъв страх от нея защото знам че има по хубав.Преди седмица когато лежах ме връхлитаха някакви мисли за смърт-че точно сега ще умра.После отмина и неделя вечерта пак почна обаче вече не мога да ги избия.Странното е че когато се замисля не ме е страх обаче сякаш има нещо което ми се представя като смърт но не е.Притеснявам се за родителите си защото много ги обичам.Тази нощ заспах едва 4 часа пък по миналата 3 и сега съм като труп боли ме главата и не мога да заспя не знам какво ми става.Започнах да рева ор нерви снощи но не минава.Искам да се върна пак в миналото ми състояние да съм щастлив да спя спокойно.Когато започнах да си слагам ограничения като например не правех тези неща които са забранени в Корана сякаш заради това ме връхлитат.Какво мога да направя по въпроса страх ме е че няма да мога да заспя никога и ще откача.Не искам да пия антидепресанти но някакви хомеопатични или успокоителни на билкова основа само да ми мине и да съм по смел както преди.От Разград съм многовиои моля обърнете ми внимание!
  5. Здравейте!Виждам,че темата е 70% сходна с моята-понякога си въобразявам как хората или някой човек който ми е говорил лоши неща преди си го въобразявам и започвам да се нервя как ми е говорил такива неща.ОКР ли е това? Искам също сърдечно да благодаря на Господин Първанов и Господин Баев,че ми помогнаха да се отърва от този страх без психотерапия и химии като се извинявам,че денонощно ги безпокоявах,за да попитам дали това не е някакъв симптом и всякакви такива глупости!
  6. Здравейте Господин Първанов.Още от малък си внушавам страшни болести и сега след употреба на марихуана първо бях много уплашен, че нещо не е наред с мен.Сега страха ми е, че развивам шизофрения обаче странното е, че нямам никакви признаци нямам и болни в рода си обаче понякога се чувствам като в сън и си мисля, че правя неща които правят лудите.Прочетох в английски статии, че някои друсани или изобщо трева може да доведе до психоза пък Вие сте казали, че няма как да си го причиниш по никакъв начин и че е генетично.Уча медицина в чужбина, но с тези мисли не знам как ще завърша!Моля за помощ ще направя каквото и да е и колкото да е скъпо само да ми мине.

    1. spring71

      spring71

      А и да допълня за да Ви стане по ясно-понякога си мисля че нашите искат да ми навредят и това пишеше за това заболяване също и недобра хигиена.Бях направил някакъв тест за шизофрения и всичките въпроси бяха буквално свързани със симптоматиката на ОКР и ме хвана страх и като си кажа нищо ти няма се сещам за това как те не са приемали болестта си.

×
×
  • Добави...